fredag

humöret är faktiskt påväg uppåt och måendet hänger på . nnnnice.  nu till kvällen , först blir det middag med my dear family och sen ska jag mysa med min bästis. underbart som alltid! måste bli frisk till imorgon så jag kan spela match, helt seriöst jag måste.

jag har lärt mig en sak. inget blir som man planerar, allt kan hända. man ska aldrig ta förgivet att det kommer bli på ett visst sätt, för det händer mycket sällan. men när det väl händer.. then you're one hell of a lucky girl :D

förrsten, ska jag ta steget och beställa hem denna skönhet?
och då syftar jag på klänningen haha! priset ligger runt femhundringen med frakt osv. vad tycker ni?


fredag and i'm sick

och gud straffar mig ännu en gång.. sjuk på en fredag!? nu måste jag verkligen ha gjort något dumt. ja vi får väl se. hemma från skolan idag iallafall, så det blir till att knarka vaniljte med honung och halstabletter. hoppas på att jag mår bättre ikväll, för gott folk det är FREEEDAAAAG :D
 
sitter just nu i min sköna soffa , och kollar på one tree hill säsong tre. och no kidding man blir verkligen helt beroende.. illa. tänker faktiskt ta tillfället i akt eftersom jag inte är i skolan och plugga lite idrott & hälsa, fysik,  och även läsa ut en bok och skriva recension. suuuck , även fast du inte är i skolan så är skolan alltid hos dig. det är bara att learn to live with it . 

ännu en  icke tillfredställande sanning
är , att dansen är inställd ikväll. kanske var lika bra det eftersom jag är sjuk. något bra i det dåliga.. typ. skitsamma.

back to one tree hill , vi hörs senare!


romme romme romme, hej hej hej !

lång dag, men otroligt rolig. skidanläggningen romme med skolan heeela långa dagen. emma, mickan & annika stod nog för det bästa sällskapet, tack brudar! länge sen jag skrattade så mycket. we love romme, allt jag kan säga! en mycket lyckad dag alltså.

nu är det helg! :D den här veckan har gått sjukt fort, hinner inte med nuförtiden känner jag. illa .. ikväll blir det till att göra färdigt fysikarbetet. tvivlar på att jag går till skolan imorgon eftersom jag är sjuk men känner att jag måste lämna in uppsatsgrejen..

nu skulle det sitta fint med en lyckad helg , håller tummarna för det verkligen. we'll see :D , nu blir det till att sova.. dööödstrött efter all skidåkning idag!

puss mina vänner :*


onsdag

i don't care if mondays blue, tuesday grey and wednesday to... (8) låt från programmet andra avenyn som jag flitigt följer.  iallafall , idag var det onsdag vilket betyder en otroligt skön sovmorgon för min del, och en underbart kort skoldag bestående av tre lektioner varav en idrott :D you like that don't you..

skulle lämnat in CV't idag , men såklart glömde jag de i skolan . bra där , verkligen. toppen. åkte hem och pluggade istället och sen åkte jag iväg för att träna lite innebandy :]

snart kommer annika hit och ska sussa här, FÖR IMORGON ÅKER VI TILL ROOOMMEEEE :D:D:D så jävla taggad! bussen går 7, däremot inte lika pepp.. men vad gör man inte liksom? nu blire dusch och sen grey's . puss



bilder från vemdalen :)


tisdag

jobbig dag, belive me.. direkt efter skolan åkte jag ner till stan för att få en förändring i håret  hos världens bästa frisör kerstin. lite sneare lugg och uppklippt, nice! beställde dock tid för färgning om 2 månader, i like it .

efter det mysiga frisörbesöket mötte jag upp min saknade vän amanda hellström. verkligen long time no see , men det ska det bli ändring på! införskaffade mig ännu ett par jeansleggins från vila.. gud det är något fel på mig jag är helt addicted till dom :o så jävla sköna! för liksom, varför ha hårda och osköna jeans när man kan ha mjuka och sköna leggins som ser ut exakt som jeans?

åkte hem, och tanken var att jag skulle dra vidare till allians för träning med damlaget , men eftersom jag har haft ont i halsen hela dagen bangade jag. sen har jag verkligen inte gjort något nyttigt idag. har ju hur mycket plugg som helst som verkligen blir lidande, fytusan vad dåligt av mig. ärligt måste skärpa mig..

nu ropar sängen på mig, men sist men inte minst ; GRATTIS AGNES GYLLENSVAAN , 16 år nu bruden!

bye



måndag

så är måndagen än en gång kommen. dagen bjöd inte på så värst mycket , en ny mentor bara. nu har jag och mamma precis skrivit klart mitt CV och det ser ju lovande ut.

förövrigt har jag lärt mig göra chailatte på våran espressomaskin här hemma. inte lite värt alltså, med tanke på hur mycket pengar jag spenderar på just den drycken. nej för nu ska det bli ändring, bigtime!

back to business, nämligen fysikprov samt inlämningsuppgift om vattenkraft ( ?!?! ) & idrottsprov. see you people , take care.



veckorevyn

guess what? i'll tell you :D  jag klickade just hem en prenumeration på tre nummer av veckorevyn, det inkluderade tre nummer av veckorevyn ( såklart ) , plus två hårprodukter från shockwaves. allt för 49 kr , med porto 68, 50. det totala värdet innan va 200 kr , alltså tjänade jag drygt 150 kr på det. sånt gillar vi!

här är länken om ni skulle bli sugna ;) :

http://tilbud.retailinternet.dk/kunder-1.0/bonnier/vr/0901/microsite.jsp?partnerOrderID=U2c2eebed383c

last day in freedom

sportlovets sista dag nu då . imorgon är man tillbaka i verkligheten igen. ska snart åka iväg och träna med mami, skönt!

vi kör en dagens, det händer inte alltför ofta  :

dagens humör : trött och taggad, på samma gång!
dagens klädsel : stor sovtröja, vaknade nämligen nyss.
dagens frisyr : toffs på skallen, charmigt..
dagens naglar : vit målade
dagens låt : i don't want to be - gavin degraw
dagens saknad :  innebandyn!
dagens längtan : sommarlov, vad annars?
dagens rädsla : ingen för tillfället.
dagens missbruk : one tree hill säsong två, får inte nog!
dagens ekonomi : pengarna kommer imorgon, mums haha
dagens mat : inte ätit ännu
dagens vän : nathalie, i vått och torrt.
dagens händelse : verkligen ingenting, har bara slappat & kollat OTH
dagens måste : träna och sola
senaste bilfärd : ingen faktiskt , klockan är ju bara elva :o
senaste filmen du såg : one tree hill , nyss.
senaste ringda telefonsamtal : sunnerstakillarna ringde igår, bangade dock ;D
senaste mottagna telefonsamtal : anton
senaste bubbelbadet : long time ago
senaste spelade cd : lyssnar inte på cd , radio eller ipod/mobilmusik
senaste gången du grät : igår, till en film :o


hair and body products'

här är lite hår & kroppsprodukter jag röstar för :

1. Redken rescue force ( hårinpackning ) . den ska man använda en gång i veckan , bestäm en speciell dag så blir det lätt att hålla koll. massera in lika mycket inpacking som ''en femma är i diameter'' i håret, mest i topparna som brukar vara hårets slitnaste del. låt det sitta i ungefär 5-10 minuter och skölj sen noga! Redken är bra för slitet hår och slitna toppar , för hår som behövs räddas liksom haha! jag själv tycker den här är den absoluta bästa hårinpackingen , kostar ca 300 och finns att köpa i frisörsalonger.

här är redken förpackingen;



2. Nivea intense repair ( schampo ). ja, ni ser ju! jag använder bara repair produkter eftersom mitt hår är så slitet att det skulle kunna falla av vilken sekund som helst.. iallafall, det här shampot ska användas ca 3 dagar i veckan . jag tror nog ni alla vet hur man schamponerar sitt hår haha ;D den här produkten är bra för att den motverkar att hårstråna går av / klyvs och återställer sakta men säkert hårets balans. det gör så håret känns smidigt! kostar runt 50 - 70 kr och finns att köpa nästan överallt .

här är nivea intense care förpackningen ;



3. Body Butter ( body lotion) en mjuk kroppskräm som finns i många olika fruktiga dofter. jordgubb, papaya, jordgubbe, hallon yes you name it. huden blir verkligen jättelen och mjuk och det bästa är att det håller i sig i flera dagar. man luktar jättegott också! kan användas på hela kroppen, men inte så mycket i ansiktet för det kan ge en fettig känsla. men det här bodylotionet är lätt prisvärt , 169 kronor. finns att köpas på The Body Shop.



4. Mary Kay Moisture Rich Mask (ansiktsmask) . jag är helt såld på mary kay sortimentet! det här är en ansiktsmask som bör användas ett par gånger i veckan. ta på krämen över hela ansiktet ( dock inte ögonen ) och låt det sitta i ungefär 10 minuter och skölj sedan noga. huden blir babylen! masken tar bort döda hudceller och återfuktat huden och täpper inte igen porerna . kostar ca 200 tror jag. om jag ska va ärlig vet jag inte hur man ska införskaffa MK på bästa sätt, jag brukar köpa av min mammas kompis som åker runt och visar upp produkterna. går säkert att fixa via nätet!

här är Mary Kay förpackningen:



5. Mary Kay Cleanser ( sminkborttagning ) det här är en oljig sminkborttagning för mascara och ögonsmink. jag har använt den i 3 år , varje dag. flaskan är inte så stor men räcker otroligt länge ändå! vid andvändning ska man blöta en pad / bomullstuss och krama ur vattnet, sen håller man bara på några droppar , behöver inte vara mycket alls. sen applicerar man det på ögat osv. sköjes sedan av! en jättebra sminkborttagning! kostar runt 200. vääääldigt prisvärd.

hade ingen bild på förpackingen;



6. Nivea Aqua Sensation
( ansiktskräm ) detta är en ansiktskräm som jag också troget har konsumerat länge. krämen innehåller gurkextrakt som ger en fräsh känsla. jag älskar den! huden känns verkligen mycket mera uppiggad och återfuktad. tar bort alla tecken av trötthet oxå . finns att köpa nästan överallt, kostar ca 70 kr.

här är Nivea Aqua Sensation förpackningen ;




-  byeee

i'm coming home

yesbox, imorgon åker vi hem till uppsala. har haft en dundervecka här uppe i vemdalen med julia & våra familjer. det har varit en tradition i 15 år att åka till fjällen minst en gång om året tillsammans. lika trevligt den här gången som alltid!

nu ligger jag här och myser i soffan med katten isa .. snart blir det käk för mig och julia och sen runt 10 ska vi vidare ner till hotellet aka samhället ( haha ) för lite senare afterski. niiiice. sista kvällen ju , känns lite sorligt! men jag har ju romme om några dagar att se fram emot, och sen ska även min lilla klass och jag åka hit till vemdalen en vecka i mars :D can't wait!

nu längtar jag verkligen efter annika men snart kommer jag tulis :D

typ jag och julia backen .. noooot! byye


uppdatering från norr :D

tro det eller ej , men jag lever! har inte riktigt prioriterat datan här uppe, har fullt upp ändå. jvad har jag haft för mig dom senaste dagarna då? vi har lyckats med att åka vilse på en skogsväg x antal timmar, raggat på liftkillen, förfrysit fejjan, druckit oboy, haft skitroliga after-ski's och streck-kollat one tree hill säsong ett. juste, vi har åkt skidor & snowboard också. (: jag skulle ljuga om jag säger att vi inte har det bra. living the dream ju. är inte ett dugg avensjuk på er uppsalabor , för jag älskar att vara i fjällen! sjukt mysigt . vi bor i en superfin stuga precis vid backen med bastu och öppen brasa,  plus hela kittet lixom. känner inte att jag kan klaga på något just nu :'D

jag och julia far runt lite här i trakterna vemdalen , klövsjö och björnriket. imorgon ska vi åka till vemdalen, och då ska jag försöka träffa smithan ett tag också :D det är ju runt minus 20 här uppe , kallt som satan . men vad gör man inte?

puss, see you all soon .

madonna i sommar people!

ville bara säga att jag & juliaforssells.blogg.se ska ha en girlsweekend i göteborg i sommar . vi ska bo på hotel, shoppa, gå på liseberg och sist men inte minst , se madonna live i ullevi :D KÄNN PÅ DEN NI!


en lyckad fest!

nu sitter jag i bilen påväg till fjällen, living thee drreeam :D bara 5 timmar kvar haha ..

okej, över till gårdagen! först va ju jag annika & lisa  och dansade, sen åkte vi till mickan och där va det ett förjävla roligt alla hjärtansdag/födelsedagsparty  alla va sjuuukt taggade och det blev skitlyckat. tack alla för en amazing kväll - ni är dunder! speciellt  tack till mickan hjärtat.

det är så kul att kolla på bilder dagen efter man festat . jag och agnes lär ju vart kvällens " cameracatch" hahaaaa! och till alla er som va lite intima ; I'VE GOT IT ON PICTUREEEEEEEEE :D:D:D:D:D:D

och nu är jag ju somsagt på väg till fjällen, vet inte hur aktiv bloggen kommer vara under tiden jag är där. det får vi se . nu ska jag kolla på en av världens bästa filmer ; wildchild . pusss och ha ett skönt sportlov!

lite bilder från igår , mickan & elinne har flera :

Jag & moa haha ;D



kerstin jag & rebecca i.. badkaret (?) haha sköna tjejer . bjuder på den!



jag & bästis innan vi åkte <3


ääääntligen fredag

fredag baby! oh yes . nu har jag packat allt till fjällen , och ska snart åka iväg och dansa ragga dancehall :D har ju rätt så sköna grejer på g ikväll , återkommer om det imorgon . måste ruscha till annika nu , puuuss


tordag :D looov

hola amigos! idag gick jag min sista skoldag på 10 dagar :D för imorn gills inte. våran keffa skola tar faktiskt alla <3 dag på fullaste allvar . inga lektioner för eleverna, vi bara äter gelehjärtan och kollar på film en hel dag . ibland gillar jag tunabergskolan. men bara ibland .

inställd tyska , ovanligt? vi har det hela tiden verkligen and i like it . det betydde att jag sluta halv tre så då begav jag mig ner till staden med annika och fixade present till mickan ;D haha omg vad kuuuul present! sen mötte jag upp rebecca och spenderade lite värderad tid med henne. älskar tjejen!

nu sitter jag här , och hjälper mickan & rebecca med massa sköna låtar tills imorgon? några tips maybe? sen ska jag finslipa lite på kläderna .. det är ett mission alltså!

ciaooo

nathalie håller på att få en extra tå ..

en trött matilda bloggar tappert på ..

onsdag. ja vad ska man säga?
soooovmorgon vilket är det bästa på hela veckan . åkte senare iväg på innebandyträning , sofie hade med sig en abba skiva så det sjöngs och dansades hejvilt kan jag ju bara säga. spårat , jodu .. :D

hahah det är så förbannat jävla kul , nathalie har fått en extra tå! :o jag lovar det är sant , på sidan av hennes högra fot håller det på att växa ut något vi föredrar att kalla '' pilletån'' . det är helt otroligt gott folk , men snart har min vän natta 11 tår :'D slå den om ni kan!  bilder kommer när sladden funkar ;)

nyss gick annika aka pancakes hem. hon hjälpte mig att plugga engelska äckel glosor , förhör på 100 ord imorgon - peeeepp! verkligen alltså! men tulan gjorde det bättre .

nej , nu ska jag sova . pusss

här har ni tjejen med pilletån & jag hahah ;D


heidi klum tshirt

spana nyss in den här sköna tshirten från shestore.se . ärligt hur nice är inte den? komsi pengar!


10 februari

ska försöka knapra ihop ett litet inlägg på ca 10 sekunder nu innan jag ska återgå till pluggandet. skön dag, latch träning där vi spårade på straffar! jag är verkligen hur trött som helst, orkar inte ett skiiiiiit . kan gud ge mig fredag nu tack? inte? nej okej ..


taggaaaaad

sitter och laddar ner en massa filmer ( och musik ) som jag ska ha upp till fjällen , fett mysigt på kvällen ju :D wildchild & bolt & georgia rule m.f gud , gud , gud vad jag längtar att komma bort från skituppsala! haha fjällen <3 mig, always been always will be .

full faaaaaaaart ;D


:]

nyss hemkommen från die schule . använder mig av lite tyska haha, för jag ska precis börja skriva min tyskauppsats. illa, men vad gör man ? jag lackar verkligen på vädret! mååååste det snöa verkligen?! helt äckligt nu , ge mig lite vårsol tack .

hörs senare, uppsats var det ..

lääängtar

en skolvecka kvar, sen drar jag och världens bästa julia till fjällen, klövjö/vemdalen baby! längtar så jag spricker hihii :D


sometimes life is a bitch

ta mig tillbaka till värme och sol . tillbaka till fruktdrinkarna med paraplyer. tillbaka till att ligga en hel dag på stranden och sola utan att göra ett skit. inga måsten , inga uppgifter . ta mig tillbaka till costa rica .


sööööndag

idag har jag solat solarium och blivit brun .. eller okej , lite iallafall . är inte lika bra vän med solariet som för några månader sen , men det duger.  mickan stod för sällskapet, vi drog även en fika tillsammans. sen åkte jag hem till annika och vi lagade värsta satsar maten , lax med ris broccoli och currysås :D haha wei , mästerkockarna!

i helgen har jag sett två filmer som jag starkt kan rekommendera ; what happens in vegas och 50 first dates . två roliga och fina filmer jag tycker ni ska se!

nu ropar duschen på mig ( haha ) och sen ska jag åka till farmoriiiii :D pusss


västerås över dagen

som rubriken så fint säger så spenderade jag min dag i västerås för att som sagt vara lite coah ;) . hm , vet inte hur pass seriös jag var på den punkten , men vadå , det har väl hänt alla att man råkar somna på en tjockmatta i två timmar ? woups .

det var ju dm där , och första året på 7 år som jag inte deltog. det  var jobbigt att inse , det var det ju. sugen som satan var jag oxå . ush . men jag älskar friidrott, så äre bara .

yey

good girl gone bad  , now bad girl is about to go good

fredag , dans, och bästistime

äntligen fredag! tog mig en förtjänad sovmorgon i morse och sen flöt dagen på.  efter skolan drog jag med mig bästis annika till stan och kom hem 300 kr fattigare , dock två tröjor & en kofta rikare :D

sen mötte vi upp några tjejer och dansade en timme ragga/ dancehall . kul , loove dans! sen så åkte jag och min lilla bästis hem till mig och lagade tacos och nu ska vi ha girlsnight! helt mysigt , vi är fett trötta efter dansen puuuh . imorgon blir det till att gå upp tidigt för att åka till västerås och agera friidrottscoah , älskart .

måste återgå till min bästa vän , godiset , pilan & nachosen . vi hörs!

ps . tar för givet att ni inte vet vad pilan är , men det behöver ni inte veta heller ;) puss

skandalöst , :D

vet inte vart jag ska börja. det är ju katastrofalt! här kommer vi , 9a , och ska alltså representera idrottsklass ( dvs klassen som om några kan idrott ) idag hade vi skolcup i skolan . innebandy fotboll basket. vi förlorade alla jävla matcher , ALLA JÄVLA MATCHER! hahahahhahaha jag kan inte låta bli att garva för mig själv. okej , vi mötte i första matchen 8a ( ETT ÅR YNGRE - OBSERVERA ) men ärligt , dom var faktiskt bra. sen mötte vi konkurrenterna 9b, dom var också bra. men sen , det värsta av det värsta verkligen ; 9c . kulturklass . ja det är sant!

jag kan inget annat än att citera min vän mikaela " jag vet inte om vi kan kalla oss själva idrottsklass längre "

skäms klassen, skäms skäms skäms .. men vi kämpade ju på bra, ja för det gjorde vi ju! men idrottsklass .. nej jag vet inte alltså .

intebra!

i'm pissed. jag lovar inget fungerar här hemma nu det är sjuuukt! 

  •  plattången ( det är inte nice eftersom jag är beroende av den. men nu blir väl min lilla frisör kerstin glad för hon tycker nämligen jag plattar håret alldeles för ofta. nu blev du glad va! ha ha ha .. )
  • min skrivare. kul eftersom jag kanske måste skriva ut lite skolarbeten , very importent ju! men icke , för den är söööönder . pappa ska dock ta an sig uppdraget att laga den , bäst för han .
  • min stereo. bara för jag är beroende att lyssna på radio på mornarna. har ni provat någon gång? man vaknar lättare, det är sant! men nope , för den är sönder. fast det kanske är alla radiokanaler som är trasiga? hm.. alla på samma gång.. typ.

okej det var väl allt . kanske inte låter som så mycket i era öron , but you have noooo idea ..


fjärde februari

hola amigos. kände spanskan inom mig liksom ;D . idag har jag först vart i skolan, sen åkte jag hem till annika och lagade världens ( utan överdrift ) godaste chokladbollar. nu har jag just kommit hem från min träning och ska duscha, sen möta upp bästis igen och gå till willys och handla inför imorgon.. vad händer imorgon dårå? nationella. det ska va godis och det ska va vindruvor, skare va så skare va!

ville även ge en diss till gustav thörnberg som idag kletade in ett tuggummi i mitt hår. jag fick klippa av en bit , tragiskt. bara för jag råka spotta det ( tuggumit)  på han behöver han inte ööööverdriva ju.. va va va ?! tack brorsan liksom .

nej, duscha va det . puss


luggen kommer vi ihåg, ja för det gör vi ju ..


designcraaaaash, NOT living the dream!

.. och designen crashade ju ihop nyss mitt i allt. lyckat! skönt för lilla bloggen som då fick en lite halvt ny uppfräshning, tummen upp.

tredje februari

västerås var fint, ja det var det ju. tränade rumpan av mig så imorgon lär väl träningsvärken smyga sig på . illa! nu ska jag ta hem lite vuxenpoäng genom att städa och laga mat. creddddddd. men först ska jag duscha, puss

jag och världens bästa elin lundin

have to move on

det skulle ju kunnat vara en vanlig tisdag , ja det skulle det ju kunnat vara . min vanliga tisdag skulle nu fram emot kvällen bestå av damlagsträning i allians och sen sova. typ ? men nej , nu ska jag istället iväg till västerås med mitt gamla friidrottsgäng och känna på känslan av att springa igen. att få känna vilken underbar känsla det trots allt är. jag kan inte förneka att jag saknar det. men ibland tappar man lusten för saker, men det ska faktskt bli kul ikväll, det blir ju vad man gör det till!

men känslan att veta att det var jag , jag och ingen annan , som sabbade hela min karriär. den känslan är inte alls lika skön.



cookies and homework

sitter här  framför datan och pluggar engelskaglosor.. och bakar! jag och mami håller på att baka dessa godingar på
bilden här nere . muuums ju!  ikväll blir det till att leka med min älskling annika och plugga.. juste, back to work! bye
 
recept :

du behöver :

125 g margarin 
3 dl socker
2 ägg
2 tsk vaniljsocker
4 1/2 dl vetemjöl
1 dl kakao
1 tsk bakpulver
1 tsk salt
1 liten påse Non Stop


Tillagningstid:
Över 20 min

Gör så här

Sätt ugnen på 175°C.

Blanda margarin, socker, ägg och vaniljsocker i en skål med elvisp eller i en matberedare så det blir en krämig smet.

Blanda mjöl, kakao, bakpulver och salt. Rör ner mjölblandningen i äggsmeten. Blanda detta ordentligt till en seg massa.

Klicka ut 2 msk smet till varje kaka på 2 plåtar med bakduk/bakpapper på. Lägg ca 12 kakor per plåt. Låt varje kaka få ett par centimeters mellanrum så att de kan flyta ut lite. Placera ca 5 Non Stop-knappar på varje kaka. Grädda kakorna i ca 15 minuter. Låt svalna på ugnsgaller.


bloggar från the school

en inställd tysklektion ger mig tid till att skriva klart mitt so-arbete ( .. nej det blev inte klart igår ) och även hinna med ett blogginlägg. verkligen jättesynd att tyskan är inställd, kan det ju tyckas. men nej , inte för min del :] dock lite ovärt eftersom vi skulle kunna ha haft en välbhövd sovmorgon. illa , men sånt är livet, bara att ta smällen , right ? :D puss

årets par :

hahahahahahallelujah!

nu sitter jag iklädd monas gröna adidas mjukisbyxor, sockor & chrisbrown-tröjan ( big big big big love ) i min nybäddade säng och är förövrigt lite småglad sådär :D . kom nyss hem från allians actually där vi tog oss an årsta ik . slutresultatet av matchen blev 1-1 , jag är nöjd över våran prestation. mucho good nyby tjejer!

kvällens planer lyder på detta viset , äta mat med mamma snart sen skriva klart min uppsats om Hitler. mitt arbete heter '' Hitler under ytan" och det handlar om hans barndom, familj och så vidare. vissa kan ju då tycka det är lite intressant sådär , andra inte. inte jag. varför skriver jag då en 10 sidors uppsats om det? ja, fråga inte mig ..

och nu när jag ändå är igång, så ville jag bara få sagt att i fredags när jag efter skolan begav mig till stan med nathalie och agnes införskaffade jag mig ett par byxor från monki. 75 stod det på prislappen, en baggy-chinos liknande sak. ville bara säga att jag tyckte det var jeeeevligt värt :'D

bilden är dock inte från matchen , här är från storvretacupen :)



pusss


hey

hinner inte ha en såm detaljerad helggenomgång i'm sorry . har iaf spenderat i stort sätt hela helgen med nathalie, och vi har festat o haft det förjävla roligt. haha :'D! nu ska jag skirva mitt so- arbete och sen åka iväg för att spela match - taaaggaaa!

lite bilder för att sammanfatta helgen :] ni får bara se två st, från i lördags haha resten är lite.. för.. hm, privata (a)