ayia napa

Bokade resa idag med millan natta liza, AYIA NAPA 2011. Längtar så jag dör litegrann, kommer bli crazy!!!! Bara 7 månader kvar nudå, taggaaaaaa mehehe





FUCK YOU

Kan ju meddela att den här veckan redan har blivit värre än den förra. Bra flyt i livet!


johnny cash.

Såg "Walk the line" idag och det var jävligt givande. Johnny Cash är min nya idol.

Den här veckan har varit ett helvette. Inte nog med det så har helgen varit en av dom värsta i hela mitt liv, utan vidare konkurrens. Men nu har jag iallafall oddsen på min sida och nästa vecka kan tamejfan inte bli värre.



17.34

Today: Kämpade mig till kyrkogården för att besöka min saknade vän jennifers grav. Lika jobbigt varje gång. Men gud vad jag behövde åka dit. Satt där i ett par timmar innan jag bokstavligen drog upp mig själv ur tårar och elände och styrde stegen hemåt.


yesterdays love

Spenderade som sagt kvällen med mina pärlor, liza och emilia.





15.39


omväxling

För att summera mina gångna dagar: Sova, ta tabletter, kolla på OC, gråta en skvätt och sen sova lite till. Äta sushi och godis när magen kurrar.

Men nu blir det ändring på det. Tänker inte bli lika deprimerad som efter den förra operationen. Vägrar. Ikväll tar jag mig till winrows för lite miljö & människo-ombyte.




jag vet att allting kommer ordna sig, om jag får somna bredvid dig.

Dagen är okej men på natten blir det svårt.


update 2

Måste bara säga att jag är så sjukt jävla obeskrivligt tacksam över allt mina vänner gör för mig just nu. När jag är i den här situationen är jag inte allt för kul att handskas med. Är väldigt frånvarande, omständig, ledsen och uppgiven. Jag bryter ihop, dör en stund och sen reser jag mig igen. Tack vare er. Uppskattar allt ni gör så fruktansvärt mycket. Ni är allt allt allt. Vet inte vad jag hade gjort utan mina vänner, ärligt talat.

jag & emilia idag. fräscht


update

Hello, lite snabb uppdatering innan jag ska återgå till min enda sysselsättning dessa kommande dagar: sova. Iallafall, operationen gick galant och nu är jag hemma. Lever på tabletter och godis, fortfarande lite snurrig i huvudet och knät värker av och till. Vi hörs när vi hörs, puss

hos mig just nu:


Någonstans finns min plats.

Dagen spenderades med vännerna och kvällen med min älskling. Två ord beskrivande för kvällen: OC & ballerinakladdkaka. Jovars.

Imorgon är det alltså dags för min tredje och förhoppningsvis sista knäoperation. Gick tillbaka i mitt bloggarkiv och hittade det här som skrevs dagen innan den förra operationen:

"Okej. Jag är helt jävla vettskrämd. Orkar inte med det här, inte nu. Tankarna är för många och alternativen är för få. FUCKING HATE THIS SHIT. Hatar mitt jävla knä"

Idag, dagen innan, känner jag inte likadant. Kommer ihåg hur jag låg och grät på golvet för jag inte ville gå igenom en operation. Känslan att vara grå, kall och livlös.

Jag vet inte om det har med uppgivenhet att göra, att jag inte känner mig sådär rädd idag. Likgiltighet är vad jag känner. Tomhet. Dom kan få skära, böja, trycka och dra hur mycket dom vill i mitt knä för det spelar inte längre någon roll. Det har gått för långt nu, jag är bortom räddningen för att komma tillbaka till min älskade sport. Det är för sent. Och därför känns det inte lika skrämmande idag. Nu kämpar jag istället för att kunna leva ett normalt liv, kunna dansa på fester, åka skidor, träna på mina villkor osv. Drömmen om en framtida innebandykarriär togs ifrån mig samma dag som morgondagens operation slogs fast.

Jag får ta vara på det jag har istället. Jag vill tro att jag har haft min otur nu och det kan faktiskt bara bli bättre för min del. Jag kommer bli bra igen. Det kommer fungera. Smärtan försvinner.

Nu har jag precis duschat i descutan (bakteriedödande medel som kan jämföras med vodka) och ska lägga mig i sängen. Har börjat fasta nu också, ingen mat och dryck nu förrän efter operationen. För att öka narkosens förmåga tror jag.

Vi hörs när vi hörs.


det bästa jag vet





I want to go to the seaside

Dagen har i princip gått ut på att bestämma sommarens resmål. Kos? Ayia Napa? Barcelona? Magaluf? Kreta? Alternativen bara flödar. Vilka ska man åka? Vad passar alla bäst? När ska man åka? Ja, frågorna är många. Men det löser sig, det gör det alltid!


trött, krullig och lite halvt rockig tjej idag


.


turisten

Ska krypa ner i sängen nu och kolla på the tourist. Har hört dubbla budskap om den rullen. Fasar inför morgondagens skoldag, 8-14 utan lunch under dagen. Sjukt. Efter skolan blir det lite jobb, extra casch kan behövas nu inför Sälen, London och sommaren. Hard work work! Bye


trött tjej idag efter hårdträning


monday

Måndag. Början på veckan med stort V. Fyra dagar kvar till dagen med stort D, operationsdagen. Dagen i ära har bestått av skola och sen begav jag mig till gymmet och utövade den enda saken jag kan göra: cykla. Obeskrivligt skönt var det.


sanningen är att utan dig är jag ingenting värd.


Så Länge Du Är Med Mig.

Lyssnar på Håkan och njuter lite. Idag har jag varit ovanligt effektiv, jobbat och städat. Good girl. Next up: Söndagsmiddag och solsidan mot kvällen. Det gör inget att jag redan sett avsnitten det är lika jävla kul ändå, haha. Ska återgå till mitt lyssnande, ciao!


Don't drink and call.

Har jag berättat om min dramatiska morgon förra helgen? Det hela började med att Lisa Sundlöf i egen hög person skickar några oroande fyllesms tidigare under kvällen. Inte mer med det, tänkte jag och somnade gott. Vaknar yrvaket till 06.30 av att Lisa ringer och ringer och ringer. Jag var så trött att det var fysiskt omöjligt att svara. Stört paralyserad. Somnar omedvetet om och vaknar ett par timmar senare. Ser att Lisa har ringt (hon har förövrigt en tendens till att göra det varje gång hon är ute på krogen), minns samtalen tidigare och får panik. Tänk om hon ligger död i en snödriva eller något? Försöker utan resultat få tag i henne. Kalla kårar längs ryggraden och ångesten hetsar. Smsar och ringer febrilt. Får till slut tag på fylleskallen:


Jag: LEVER DU??? HALLÅ??? Har det hänt något? Vad ville du när du ringde??

Vad får jag till svar tror ni? "Heheheh jag ville bara säga hej"

Jaha. Det var ju jävligt kul. Rev upp himmel och jord samt att jag höll på att dö av oro. Sen ville hon bara säga hej. Kunde äntligen andas ut och en sten lyfte från hjärtat kan jag meddela. Gillar dig ändå fina Lisa.



saturday night fever

Galet bra kväll igår. God mat, fina tal och världens bästa sällskap! Sedan när dom myndiga rackarna drog ut på krogen gick småttingarna hem och sov mehe, äsch vår tur kommer! Stort tack till gustav & emma för en underbar och spårad kväll! Höjdpunkten under kvällen var utan tvekan Jens tal, tror nog vi alla dog lite av skratt.




I never really cared until I met you.

Så fruktansvärt mycket känslor. Det bubblar över. Oron som ligger och gnager i magen dag ut och dag in. Klumpen i halsen som trycker sig fram alltför ofta. Såret i hjärtat som ideligen slås upp. Tankarna som virvlar runt i huvudet så det snurrar utan dess like. Ibland önskar jag att det gick att trycka på en OFF knapp. Att omfamnas av ett svart mörker och vara i en tankefri zon. Ligga ensam i fosterställning och få vara död i ett par minuter. Sedan leva igen. För om man tänker efter är livet det finaste vi har.


texter.

Vill bara klargöra en sak, alla texter jag delar med mig av här på bloggen är inte relaterade till mig själv och mitt eget liv. Vissa är det, andra inte. Over and out.

i promise not to walk out on you.

Hemma igen efter en snabbvisit i Örebro. Staden bjöd på god mat och underbart sällskap samt att en resa till London över påsk bokades. LÄNGTAR.

Nu väntar jag på tjejerna som är on their way. Ikväll blir det 18års middag och lite kalas för emma & gustav. Har inte valt kläder än, så typiskt mig. Bye


in a hurry

Dagen: Träffa Max innan skolan, lunch, skola, direkt hem, vidare till örebro för en 24-timmars visit. Kommer ha fullt upp alltså.

Ska träffa min underbara Julia för en kväll och en dag. Tro mig, det är värt två stycken 2,5 timmars resor.


Solsidan

Igår var jag i stockholm på förhandsvisning av solsidans tre kommande avsnitt. Så underbart roligt. Skrattade så jag grät och hade träningsvärk i kinderna när jag kom hem, no joke. Älskar, bästa svenska tv-programmet genom alla tider.


the old me or the new me.

Önskar att man aldrig behövde välja. Att allt föll på sin plats naturligt. Livet är hårt mina vänner, var lika hård tillbaka.


just pray to a god that i don't belive in

Rolig skoldag faktiskt och sen middag med mamma på rififi, de satt fint de. Shoppade även på weekdays rea. Loca loca. Har jobbat under kvällen och nu kom nathalie precis hit. En riktig skitkväll har det varit annars, fy i helvette. Måste lära mig kontrollera mitt humör: viktigt. Hehe. Nu håller jag på att packa och så, beger mig på äventyr imorgon nämligen.

SEE YOU WOULDN'T WANNA BE YOU.

trött tjej gosar


TORSDAG

Oj, dålig uppdatering kan tyckas meheee! Vi kör en snabbis nudå, när jag inte uppdaterat har jag tagit hand om min sjuka pojkvän, varit på sjukhusbesök, jobbat & pluggat. Igår var jag även på förhandsvisning av solsidan avsnitt 2-4. För roligt för att vara sant haha. Mer om det sen, nu måste jag rulla iväg till skolan! PUSS

Next to you.

You never know how strong you are until being strong is the only choice you have. Hoping with a fragile hope. We learn. We live.



love until we bleed

Hey guys! Det har varit en hård dag för mig, kryckorna och mitt stackars knä. Imorgon blir om möjligt en ännu hårdare dag då vi ska få ett utlåtande från kirurgen. Annars då? Spenderat dagen med min pojkvän samt den kommande natten, vi ska mysa med film och god mat nu. Lyckligt lottad, det vet väl jag de.

Världens bästa, tack tack tack.


i've got sunshine in my pocket

Solsidan levde definitivt upp till förväntningarna igår, kan vara det roligaste. Befinner mig i skrivandes stund hos min pojke. Han är i skolan dock. Knät blev värre inatt och nu kan jag inte röra det = kan inte gå = ingen skola.

until death do us apart

Inne i en tatuerings-fas just nu. Så. Himla. Sugen. Har redan en tatuering men snart blir det nog flera. Älskar diskreta tatueringar, det snyggaste som finns. Dör litegrann.






för i helvette ove

Tillbaka. Men på en annan nivå. Just nu befinner jag mig hos winrows och har myst här hela dagen. Sinnes skönt. Ska snart hem och äta godaste middagen och sen vidare till min fina pojkvän för att se solsidan! Som vi har längtat, finally! Inte fan är det väl någon som missat att det är idag, varenda facebook status handlar ju om de. Okej de räcker nu VI VET

random


älskade ängel

jag.saknar.dig.


/

Mår inte allt för jävla bra alltså. Pausar lite nu, orkar ingenting längre.

mg

Tillbaka till verkligheten. Rutiner. Dagliga uppgifter. 6 månader kvar.

y

frogs

Hahah kommer aldrig glömma det här, på grodjakt i Norge med Annika! En helt underbar resa jag sent kommer glömma.






jag behöver hela dig och jag kan ge dig hela mig

Jaha hejsan hoppsan. Tönt. Min dag började ju verkligen galant, bokstavligen drog mig upp ur sängen klockan 7 och tvingade upp dom andra tröttisarna också. Gick (hoppade) i sömnen till skolan. Vad tror ni får för besked när vi väl kommer dit? Jo men vi börjar inte förrän om 1,5 timme! KUL.

Kom precis hem från sjukgymnasten nu. Helt stört ont. Längtar tills tisdag då jag ska få träffa kirurgen, stackarn får akta sig för jag kommer brinna av ilska. Okej, det är ju faktiskt inte hans fel. Men ändå.


torsdag

Fyfan vilken vidrigt lång dag. En lektion bestående av matte, fika och frukost på waynes med E & N. Hem till mig och sova ett par timmar och sen bar det iväg till jobbet. Avverkade fyra timmar och sen gick jag och Liza hem till mig och mötte upp Natta. Lagade maaaaaaaat chicken kebab och ris hur gott som helst. Imorgon har vi en lektion, 8-9. Sen ska jag träffa min sjukgymnast, måste göra något åt knäjäveln orkar inte halka runt på kryckorna längre.. nu ska vi äta halloumi ost och sen sova gottigotti tröttitrötti. Heddå heddå!

mupparna på nyår heheh kolla natta ser ut som hon ska kissa på sig


lycka

Kvällen har varit enormt mycket bättre än dagen, for sure. Äter vindruvor och kollar på en jane austen film, fick nyss ett telefonsamtal från andra sidan jordklotet av min saknade pojkvän och natta kommer och sover med mig inatt. Mycket mer kan man inte begära. Puss på er


tur och retur

Har krigat i stockholm idag. Att hitta till den där intervjun var inte det lättaste. Landade nyss hemma och känner mig jävligt slut.



söt


köpte idag, asvärt

stockholm i mitt hjärta

i'm off




jaja

Kom hem från skolan för en halvtimme sen kanske, oj jobbig skoldag mellan 8-9. Ska snart till stockholm på intervju, måttligt taggad på att hoppa på kryckor i snöstorm i en stad fullproppad med människor. Smällar man får ta. Hejdå.


och hur ska man kunna hålla tillbaka tårarna

Mamma försökte chear me up a bit och köpte massa sushi. Det funkade, blev lite gladare. Liza kom och pussade lite på mig också. Jag vägrar låta det här inavlade missfosterknät förstöra mer för mig så imorgon ska jag (om det så är det sista jag gör) gå i skolan och åka till stockholm på intervju. Stapplandes på kryckor. Tänker jobba på torsdag också. Fuck you säger jag till mitt knä och hoppar vidare på käpparna mina. Hejdå.


/

Jag är lite tom på ord. Lite död innombords. Trodde jag var färdig med den här skiten nu, kryckor, sjukhusbesök, tabletter osv. Det var något jag lämnat bakom mig. Idag kom verkligheten ikapp mig. Har så ont i knät att jag varken kan gå eller sitta still. Det har troligen blivit en komplikation under operationen och lite blödningar i knät hit och dit och suturer som inte sitter där dom ska. Ska träffa kirurgen om en vecka, bara att hålla ut och under tiden blir det smärtstillande och kryckor IGEN. Men hey, jag lever iallafall.

helvette

Mindre bra morgon. För det första somnade jag runt fyra. Vaknade imorse och knät var helt låst, kunde inte gå och inte röra det så det var bara för lilla mig att åka upp till akuten. Ska träffa kirurgen inom några dagar och få ett utlåtande men det lutar mot att min miniskskada utvecklats. Spänningen är olidlig - blir det en tredje operation? Min otur tar visst aldrig slut. Och det gör så fruktansvärt ont, kan inte ens beskriva. Nu ligger jag ner och försöker att inte röra knät. Ber till gud att det ska gå över, typ. Jobb 17-21 låter ju lockande mitt i alltihopa. Tack och hej jag checkar ut.


Stockholm ligger öde och världen håller andan


vilken färg har själen älskling?


i'm gonna love you like i've never been hurt before

På något sätt matchar man varandra som inga andra gör. Känslan av att mentalt sitta ihop. Två händer som sluts i varandra på ett nästan för fulländat vis. När personen kommer in ett rum tynar omgivningen sakta men säkert bort och det är bara du och han kvar. Du ser honom och helt plötsligt är ingenting annat värt att beskåda. När du vet att du är hans och att han är bara din. Drömmarna som mardrömmarna. Där allt det där otänkbara inträffar. Att vakna mitt i natten av sina egna hjärtskärande skrik och flödande tårar är en känsla av ångest. Varför vill han vara med dig? Vad har du som ingen annan har? Duger du som den du är? Han förtjänar kanske bättre. Dessa panikartade tankar som ideligen snurrar i huvudet. Det sista du vill är att såra honom. Det kan jämföras med att skära ut sitt eget hjärta och kasta i en mörk avgrund. För du skulle kunna göra vad som helst för att han ska stanna kvar. Ditt hjärta i hans hand, precis där det hör hemma.


en känsla av förlust som är svår att sätta ord på.

Slutkörd tjej. Mår inge bra. Vill inte gå upp sju imorgon. Vill inte se mitt nya schema som tydligen är världshistoriens sämsta. Vill bara sova. Och inte vakna på fyra dagar. Det var allt, hörs.

bild från helgen

the end is not near, it's here

Sista lovdagen hörrni. Hur ska den spenderas? Jo, dega ett tag till med millan och sen jobb mellan 17-21. Värd avslutning på lovet då. Skolan börjar 8 imorgon. Skjut mig någon. Hejdå.


kom hem....


levande begravd

Millopillo är här med mig och kvällen har vi spenderat med massa olika chipssorter, dipp & cola framför beck. Så jävla läskig fattar inte varför vi alltid envisas med att se det och plåga oss själva. Emilia vart så rädd att hon kasta iphonen i dippen. Kunde man väl ge sig fan på. Nu ska vi sova, godnatt från oss!


but it was not your fault but mine, and it was your heart on the line

Den fruktade söndagen är återigen kommen. Samma visa varje vecka. Känslan av obetydlighet och underlägsenhet strömmar genom kroppen. Saknar. Jag vet precis hur den här söndagen kommer sluta. Kanske känner jag mig extra ostabil just idag eftersom min kärlek befinner sig på andra sidan jorden. Och jag är här. Ensam i min säng och lyssnar på Mumford & Sons och önskar han låg bredvid mig. En söndag fylld av ångest. Det är då hon kommer, min Liza. Min hjälte. Snart kommer hon hit och tillvaron känns ljusare igen. Otroligt hur så lite kan betyda så mycket.

sätter punkt och börjar om på ett nytt kapitel

Sitter i min stora säng inlindad i massa täcken och kuddarna ligger huller om buller. Ett behagligt kaos. Skräddarställning framför laptopen med en latte i handen. Funderar, skriver lite, funderar igen. Varför ska det alltid vara så förbannat svårt att bestämma sig? Med varje positivt besked följer ett negativt. Ett erbjudande har alltid en lömsk baktanke. Ibland skulle jag bara vilja flytta till ett annat land och börja om från scratch. Forma mitt liv precis som jag vill. Drömmar, återigen, drömmar.


9 januari

Har inte så mycket att säga om gårdagskvällen faktiskt, middag med släkten och 70 årsfirande följt av förfest hos linus och sen fest i bergsbrunna. Vägen dit var bland det värsta jag varit med om, höll på att frysa ihjäl. Ärligt talat så var det roligare på farmors 70års middag. Men jag klagar inte, fick träffa många fina och framförallt saknade människor!

Trött dag. Spenderat morgonen med att läsa "elsas värld". Tänker fortsätta leva såhär ett tag till. Hörs rå




"to live my life as it's meant to be"

Hey guys! Igår kom max till mig och så åt vi middag tillsammans med massa vuxna lirare. Mamma ska alltid styra största middagarna, vartifrån får hon orken är min fråga. Sen åkte vi iväg till nathalie & annika där kvällen spenderades!

Idag har mitt liv sugit. Har shoppat iallafall, tröstshopping kan vara den bästa shoppingen. En tröja & en kavaj. Tänker inte fota och lägga upp, har gett upp den där jäkla idén med "new in" eller vad det var. Bitterfittan har talat.

Ikväll har jag ett litet dilemma. Först på schemat står det släktmiddag och fira världens skönaste farmor som fyller 70. Sen kommer dilemmat: fest eller bara chilla galet och sova? Riktigt i-lands problem känner jag. Äsch fan måste rycka upp mig lite och tagga till, fortsättning följer!


ny piercing, fräsha cheyen

HISS/DISS??????? meheh


i really fucked it up this time

Somnade fem igår inte alltför party. Pojken min åkte till egypten imorse han men jag sov kvar och sen blev det helt plötsligt väldigt bråttom till jobbet. Ni kan kalla mig stresstjejen. Fast jag hann. Hinner alltid, det vet man.


längesen

Sämst på att uppdatera, jag vet. Jobbar på det!

Igår: Stockholm med min lilla älskling hela dagen lång. Shopping, lunch och en liten promenad till gamla stan där vi åt middag på en spansk restaurang (tapas!!!!). Svärföräldrarna närvarade under middagen också, trevligt! Sen begav vi oss hem till staden våran. Välbehövd dag!

Idag: Vart på utbildning inför mitt kommande jobbprojekt med liza, ätit chickenkebab och nu befinner jag & L oss hos kylan. Den tjejen fyller 18 idag så vi har myst och ätit lite. Stort grattis till min fina tjej!

Har mycket mycket mycket att skriva om mina vänner. Det kommer, i promise! STAY HERE MEHEH, pusss


liza hälsar, HEJHEJ!!!

how to save a life

Uppskattning. Konsten att värdera det man har innan det försvinner. För då står man där, ensam kvar, och hatar sig själv för att man inte tog vara på tiden.  Vi är ingenting utan varandra. Familj, vänner, kärleken. Sluta aldrig uppskatta.


the passion's there so it's gotta be right, right?

Hej finisar. Var nyss på bio och såg svinalängorna. Förjävla sorglig film alltså. Berörande vill jag lova, se den! Mitt sällskap blev millan liza och emma (som drog hem efter halva filmen, fråga mig inte varför). Vi andra satt längst fram och knaprade på polkagrisar.

kanske världshistoriens muppigaste bilder,
men inte bryr väl vi oss om de inte



mitt hjärta


"tell me what you know about dreams"

Kid Cudi – Pursuit Of Happiness - Radio Edit


pursuit of happiness

Igår, dagen efter nyår, blev det en galen chilldag för min och hannes del. Sjukt. Det mest ansträngande vi gjorde var att äta pannkakor med nutella. Asjobbigt ju. Kvällen blev jättemysig då jag åt på dragon palace med millan & hennes familj, sushi sushi sushi, må det icke finnas något bättre än rå fisk.

Imorgon kan bli den stressigaste dagen i mitt arma lilla liv. Vill ni höra? Vet jag att ni vill. Lunch på stan med farmor, anställningsintervju, tre timmars jobb, se en innebandymatch och kvällen i ära hooka up med lite gamla godingar och ha reunion. Det var allt, tack för mig.


nyår 2010/2011

Hej mina vänner. Nyår: Fix, smink och hela fadderuttan hos winrows innan vi begav oss till kylberg för middag med världens bästa brudar. Skagentoast, oxfilé potatisgratäng och ceasarsallad, pannacotta med hallon. Behöver jag säga mer än att jag dog litegrann? Efter en fartfylld och minst sagt rolig middag styrde vi stegen till jesper och killarna 5 minuter bort där vi festade och firade tolvslaget. Lyckligt ögonblick! Tog mig sen hem på något vis och deckade i sängen bredvid killen min. Lite för mycket av det goda? Nja kan disskuteras heheh. Hade ett grymt nyår iallafall med bästa vännerna, all kärlek till er.

vaskade den svarta klassiska nyårsoutfiten i år och körde lila. coolt ju