jag får liksom ingen ordning på mitt liv




skiter väl jag i

Fem saker jag stör mig på:

1. Att jag inte är taggad inför nyår
2. Att imorgon kommer vara dagen jag fryser ihjäl. På riktigt.
3. Att höga klackar inte ens är att tänka på inför imorgon. Om jag inte vill dra upp hela knäskadan igen dvs.
5. Har ingen fin nyårsklänning

Insåg nyss att allt handlade om nyårsfirandet imorgon. Herregud, ryck upp dig nu för fan din bitterfitta. Inte okej. Lovar att jag är mer taggad imorgon. Kanske.

förra året va man glad iallafall, det vet väl jag de

årsresumé 2010

Januari:

Firade in det nya året tillsammans med "tunabergsbrudarna" hos Moa, askul var det. Den här månaden festade vi även rejält vilken ledde till en sliten Matilda haha.. Drog även en stockholmshelg med julia vilken var trevligt! Min farmor skaffade även en hund som idag betyder väldigt mycket för mig, gullegull.

nyår 09/10


sixten


Februari:

Jag och Annika åkte skidor i vemdalen under sportlovet, det var en spårad resa och minnena kommer alltid bestå. Mickan och rebecca styrde en jävligt rolig fest som kaosade lite dock, jag var den enda som var spiknykter! Vid det här laget hade ingen läkare lyckats lista ut vad det var för fel på mitt knä så jag fick åka till huvudstaden och göra magnetröntgen.

mickan & rebeccas fest


Mars:

Jag fick reda på att min korsband var avslitet och att min första operation skulle äga rum om två månader. Malin frisellan styrde en rolig 17års fest. Detta var en väldigt jobbig och mörk månad i mitt liv.

malins fest


April:

Liza fyllde sjutton. Vi såg remeber me på bio och jag skrek av gråt. Vi festade hos rebecca eriksson med alla brudar, saknar dom tiderna väldigt ofta. Åkte till stockholm med familjen och såg bounce, så sjukt coolt. Samma kväll festade vi hos natta! Vi körde även gokart med innebandylaget vilket var sjukt roligt. Det började bli ljusare ute och humöret steg sakta men säkert samtidigt som vi alla längtade efter en speciell dag: Sista april. Valborg. Vilken jävla dag/kväll det blev. Kan beskrivas som rolig, suddig, fasanfull och underbar. Svårt. Hade jättekul med vännerna iallafall!

bounce


valborg


Maj:

Dagen efter valborg när jag befann mig i en jobbig fas och var väldigt ostabil styrde mor min upp det och vi begav oss till örebro för att hälsa på "familj nummer 2". Dom hade precis fått massa kattungar så jag var in heaven. Gjorde även min första knäoperation denna månad och det var otroligt psykiskt påfrestande och jag mådde dåligt hela tiden. Jobbig månad på många sätt & vis. Jag fick jobb på gotland och bestämde mig för att spendera hela min sommar där, behövde komma bort. Det började bli sommar och vi spenderade många kvällar i stadsparken med filtar, musik, mys och kärlek.

kissekatten


knät efter operation


Juni:

Sommar. Var på många studentmottagningar. Fick sommarlov och åkte till spanien med familjen & familj nr 2. Denna månad är både den bästa och den värsta i hela mitt liv. Den här månaden, den 22 juni tog min vän sitt liv. Kommer alltid förknippa den här månaden med sorg. Efter hennes död "flydde" jag, annika, emilia och nathalie till gotland. Vi bodde själva i en villa och försökte läka tillsammans. Jag är väldigt glad att vi åkte dit, det har nog hjälpt extremt mycket.

gotland


jennifers minneslund


Juli:

Åkte till grekland med liza. En av de roligase resorna i mitt liv. Resterande delen av månaden jobbade jag för fullt. Varje jävla dag. Det är jag glad över, behövde tänka på annat.

grekland


Augusti:

Jobbade nästan hela månaden. Lämnade gotland vilket kändes tungt, fasade för att komma hem till Uppsala och möta all sorg och elände. Seglade i skärgården ett par dagar. Skolan började igen och rutinerna kom igång. Fyllde även sjutton och var ledsen hela dagen.

hejdå gotland


September:

Firade kulturnatten med tjejerna och det var en dimmig kväll. Jävligt rolig också. Detta var årets värsta månad (tätt efter juni) eftersom min korsbandsoperation skulle göras. Den 23 september. Aldrig mått så dåligt i hela mitt liv.

kulturnatten


Oktober:

Låg inomhus i min säng i tre veckor. Kunde inte göra mycket alls denna månad faktiskt. I slutet av månaden festade jag. Sjukt, borde inte gjort det. Körde nyktert men det var påfrestande för knät vill jag lova. Började även träffa Hannes denna månad så lite bra var den ju!

fula äckliga knä


November:

Festade hårt. Två maskerader varav en min kära klass styrde som blev riktigt jävla lyckad. Åkte till stockholm med Annika och kollade på en malmö ff match, nya minnen! Pluggade extremt mycket denna månad, crazy. Fick  tandlälarskräck efter ett vidrigt besök hos the denist. Fick min älskling denna månad mehe.

maskerad 1


maskerad 2


December:

Den här månaden fick jag börja springa igen efter alla knäoperationer. Hade inte fått sprungit på sex månader så det var ett stort steg! Styrde även en glitter & disco fest som vart lyckad. Firade julafton med pappas sida vilket var spännande och roligt.

disco glitter


Imorgon är det sista december och årets sista dag. Det här året, 2010, kan klassas som mitt livs värsta år. Men även som mitt livs bästa år hittils. Hoppas 2011 bjuder på nya, glada minnen och jag längtar efter att lämna allting bakom mig och börja om.

"dansa med vapen"

Ph: en sjukt rolig kväll som slutade i kaos


against all odds

Beslutsångesten flödade gällande gårdagens matplaner vill jag lova. Det slutade med att vi käkade hämtmat i soffan framför en film. Både thai & sushi. En väldigt bra kombination, varför låta det ena utesluta det andra?

Nu befinner jag mig hos kylberg in the hood. Storvreta. Vi har det mysigt! Lovar att uppdateringen ska bli bättre, måste bara hitta drivkraften igen sörrni! Peace

Om ni inte får nog av mig (hehehe), follow me on twitter; http://twitter.com/matildagradin



28 december - i'm in love

Lite bad update här nu skulle jag säga. Gårdagskvällen: Häng hos winrows med greklandsbrudarna, massa onyttigheter och film. Satt fint det. Lisa tvingade mig att skaffa twitter också så fick mig en lektion om det. Jätte orutinerad verkligen. En hetsig bilresa med henne senare också. Love u guys. Idag: Mys med pojkvännen. Färgat håret. Och nu står jag & hannes framför dagens dilemma: Laga mat hemma eller äta ute? Fortsättning följer...




att uppskatta

Måndag. Somnade 06.30 igår i en varm famn. Jobba snart. Väldigt trött tjej.


i'm falling to pieces

"I'm still alive but i'm barely breathing,
just pray to a god that I don't belive in"


puss

Sadlar om efter en brakmiddag hos kusinerna och styr min kos mot linus tillsammans med sara och natta. Supa på juldagen? Nej tack man är väl minderårig. Sånt skit har vi ju inte tid med hehe.


bild från våran maskerad


every rose has its thorn

Har haft en jättefin jul med släkten. Love you guys. Ett otroligt oväntat god jul sms gjorde mig väldigt glad igår samtidigt som det tog mig tillbaka till jobbiga år jag raderat. År fyllda med smärta. Blandade känslor, men att höra från den personen betydde extremt mycket och det var en befrielse på något sätt. Tack.


juldagen

Tydligen har jag varit väääldigt snäll i år. Tack kära tomten. Iphone 4, thomas sabo armband, kläder, pengar, presentkort, smink från face & make up store, filmer&böcker, krämer osv. Tack tack tack!

maybe this christmas will mean something more

God jul önskar matilda och sixten!


GOD JUL

Den 23 december brukar jag alltid vara i extas av förväntan. Gå och längta efter morgondagen och knappt kunna bärga mig. Den rusande känslan är försvunnen sen ett år tillbaka. Nu är det bara en väntan, kärlek och värme. Men vet ni? Det funkar det med. Även fast det inte är samma sak. God jul alla fina läsare!


give me

mummmmma


dan före dopparedan

Efter en natt med väldigt få timmars sömn har jag gosat ner mig bland duntäckena och filtarna i sängen och kollar på OC. Ska mysa lite till och sen börja julpynta och ikväll blir det julfika och trevligheter hos våra förra grannar. See you, wouldn't wanna be youuuu


don't let time fade the memory


love is the answer

Kärlek. Den känslan ingen någonsin kommer kunna sätta fingret på. Kärlek är olika för alla. Smärta, lycka, gråt, skratt, tårar, fjärilar i magen och värme. Ett särskilt band mellan två människor. Det behövs inga ord, man förstår varandra genom enbart blickar. Känslan av att alltid vilja vara nära, så nära det bara går. Tankarna på vad som skulle hända om allt gick sönder. Om man skulle bli trasig igen, ännu ett hål i hjärtat som tar för många år att laga. Uppskattning, konsten att värdera det man har innan det försvinner. För då står man där, ensam kvar, och hatar sig själv för att man inte tog vara på tiden. Tiden då du var hans. Trasiga själar finns överallt.


i'm still alive but i'm barely breathing

Julestädat rummet. Plockar fram julpyntet imorgon. Hoppas ni antecknade det.



vi är dom som du hatar en söndag på dan

Jag vill skrika så högt mina stämband tillåter och inte bry mig vad alla andra tycker. Vill snubbla omkring i en villa där musiken pumpar och alla är glada. Brunbrända ben och solblekt hår. Där balkongdörren står på vid gavel eftersom det är så varmt. Vill dansa och sjunga med till en klassiker alla kan. Vill gå i jeansshorts, vita converse och ett slappt linne en ljummen sommarkväll. Vill göra impulssaker och vara så spontan som möjligt. Vill vakna upp bredvid vännerna, alldeles för många i samma säng med tovigt hår och gammalt smink, skratta åt gårdagens äventyr och samtidigt tänka: man lever bara en gång.


 


22 december

Gossegossade med erika och emma hela dagen igår. Åt donken och sushi. Tvingade i stackars linus lite (mycket) wasabi med hjälp av våld. Det var de värt även fast stackarn aldrig kommer bli sig själv igen. Erika vart mitt nattsällskap och vi fick besök av en okänd rolig kille runt fyrasnåret som gick lika fort som han kom. Väldigt annorlunda kväll och natt men inte klagar jag för de.

Nu är tjejen sjuk. Igen. Inte nog med det så har jag nackspärr och ryggvärk. Ja men det känns ju stabilt såhär dan före dopparedan. Att pojkvännen också är sjuk är ju inte helt optimalt. God jävla jul på er också.


nice nice

Har krypit ner i sängen, så sjukt trött. OC visas på tven såååå mysigt. Dricker chailatte och äter massa julgodis såsom lussebullar knäck rocky road och juleskum! Nu mår man. Lov är det också. mysi

Let's go!

Hey guys! Snäll som jag är bjuder jag på outfiten idag, även fast det är halvtaskiga webcam bilder. Förövrigt har jag lite feber, sovit 1 h inatt, nackspärr, hostar & halsont. Men inte viker väl jag mig för det. Ville bara få lite medlidande mehe. Håll tummarna för mig nu, hörs sen. Puss




say goodnight and go

Godnatt mina vänner. Uppdaterar imorgon med en outfit ( KANSKE KANSKE KANSKE ) innan jag drar iväg och agerar konfrancier på skolavslutningen. Sleep tight, xx


typ såhär gott ska jag sova,
på flygplatsgolvet i grekland för x antal år sedan
ja man är väl flexibel


jag vill aldrig hamna där igen

"Hela benet pulserar. En smärta som aldrig tycks ta slut. Det bultar och dunkar, svider och brinner. Vill slåss, vrida mig, springa och skrika men det är omöjligt. Måste ligga stilla. Benet är utan styrka och en ynka rörelse går att jämföra med ett knivhugg. Kollar åt sidan och bordet är överfullt med tabletter. När skulle dom börja fucking fungera? Dimmigt. Onaturligt. Smärtan är outhärdlig."

Skrivet av mig den 25 september. Två dagar efter operationen och jag har aldrig varit så nära på att ge upp. Någonsin. Ryser när jag tänker tillbaka på hur jag mådde då och vilka tankar som snurrade i huvudet.


jullov

Idag gjorde jag min sista redovisning för året och skickade precis in den sista inlämningsuppgiften. Så skönt att jag nästan dör. Imorgon är det avslutning och vilka ska vara konfrancierer om inte jag, erika & elin? Det kommer gå som det går känner jag. Hoppas halsen pallar med bara. 


4 dagar kvar


hos min fina

Nu ska jag & natta sova, upp tidigt imorgon för en föreläsning. Sen jobb. Sen skola. Sen jullov, nästan. Härligt liv nu minsann. PUSS


man måste dö några gånger innan man kan leva

Håkan Hellström – Man måste dö några gånger innan man kan leva


liza jane

Sms konversation mellan mig & liza igår. Hon är inte som alla andra, den matglada jäkeln haha vad ska man säga.... det här fick jag till svar när jag frågade henne om maten var god:

"Livets godaste. Om du tänker dig att det din mamma lagade igår gifte sig med din mammas mozarellapasta och dom fick ett barn, ungefär så gott var det."


den fjärde söndagen

Stort tack till Tove som fixade min design, skitsnällt! Nu känns det lite bra att blogga igen med en fin design. Thanks. Idag, fjärde advent i ära, har jag & hannes julbakat. Ikväll blir det sushi till middag (hur gott???) och sedan iväg på fika hos gudsyster och familj. Sover hos nathalie ikväll. Mysigt!


Jättejätteseriös bild. Jag & den ultimata sushitjejen. Som hon älskar sushi hahah.


lördag

Ikväll: middag och massa mys med min kärlek, välbehövt & önskvärt.

 


hardcore

Mys med min bästis igår mehe. Storslagen middag med 15 pers hos mig och sen åkte jag & liza vidare till henne och åt massa onyttigheter och kollade film med (nästan) hela ligan winrows. Jag somnade självklart innan filmen ens börjat, värt. Idag har det köpts en julgran och snart ska jag iväg och förmodligen gymma med pojkvännen. Ska visa han hur det ska se ut. No one messes with me. Heddå heddå

försök springa ifrån mig liksom hehe


FREDAG

Hey guys. Fredag idag hur skönt som helst! Fick en kommentar om vad jag skulle göra i helgen, svaret på det blir: INGENTING. Bara mysa, pussas, umgås med vänner, äta mat och ta det lugnt. Sounds awesome.


en gammal bild på två tjejer som gillade (gillar) att spåra, love u


the future

Jag får lite kalla kårar när jag tänker på att jag nu gått halva min gymnasietid. Nästan så jag blir lite kallsvettig. Vad ska jag göra sen? Att sluta gymnasiet är det sista jag vill. Älskar tryggheten och stämningen. Är inte redo att ta studenten ännu, hoppas att jag är det om 1,5 år. För då är det dags att lämna tryggheten för något helt nytt.


femtonde december

Helloooo! Har haft en mattelektion idag och sen gick jag emma liza hem till mig och nu ligger vi här och degar. Ovanligt. Vi har gjort hela svensk arbetet & spelat in en film, cred till mig och kylan. Kammade hem MVG i engelska b också, sååååå skönt med tanke på att kursen har varit hård. Nöjda tjejen! Nu ska vi in till stan och köpa julklappar och sen blir det juldans i fyrishov. Heddå heddå!


fixar

lyckades omvända hela bloggen så nu är allt upp&ner. kul! desperat efter hjälp vill jag lova. tack till sarresara som gav sig på ett tappert försök.


bloggdrottning

har ni läst den här bloggen??? sjuk bra!

hon heter sara och är rätt så cool, tycker jag. Wanna be like her

under ombyggnad

återkommer

GODNATT

Kvällen i ära har jag gråtit till desperate houswives och blivit kittlad nästan till döds. Blandade känslor. Imorgon blir ännu en stressig dag med skola, redovisning, jobb & plugg. Nu ska det sovas heddå heddå.

svart hår för två år sen.... håhåjaja kanske kommer denna fagra färg på min skalp efter jul?
vi får väl se vi får väl se


RUNAWAY


en elegi för alla vägar vi inte vandrat än

Tisdagsupdate: Skola, barnvaktsjobb, plugg och bakat chokladbollar med hannes. Fin tisdag, tråkig blogg. Men vad gör det om 100 år?


mina stjärnor, en galen kväll;


hjärtan

Måndagskväll: Allmänt trött på livet (skolan). Sadlar om och äter grönsaker med dipp framför tvn med hannes. Mycket bättre vill jag lova.


ORKAR INTEEEEE, blir så less

Okej. Jag & natta hade kanske världens sämsta morgon idag. Värsta på länge. Inte nog med det är min mobil sönder IGEN. Kul. Sim inaktivt står det, simkortet är trasigt så kan inte använda någon mobil överhuvudtaget. BRA MATILDA! Nu kom jag precis hem från sjukgymnastiken och om en timme ska jag iväg och tjäna lite pengar, stress stress stress. Okontaktbar mitt i alltihopa. Stadigt.


såhär kände jag & nathalie för livet imorse


ingen sa att det var enkelt

Skjuter upp studierna tills imorgon och beger mig till nathalie för söndagsmys och massa prat. Välbehövd avslutning på en farfylld helg. Kärlek.


stilettos and broken bottles

Gårdagen blev riktigt lyckad, as nice! Middag med fina tjejerna och sedan vidare på fest. Vääääldigt blandade folk vilket jag ÄLSKAR, hade galet kul. Kvällen slutade med att jag virrade runt i nåntuna (???) i jakt på busshållplatsen. Bugar och bockar för gamlingarna som till slut guidade mig så fint. Tack som fan, annars hade det slutat illa. Somnade hos min älskling mot småtimmarna och idag blev det ännu en degig dag med mat & satc. Inte är det synd om mig inte. Nu; söndagsmiddag & plugg, hands up!

okej, hittade EN fjuttig iphonebild alá emma kyl...
 erika & elliot söthunden mhhh :


störd och operfekt men fortfarande ung

Igårkväll: tacos, idol och mys hos kylan med älskat folk. Nu: Ut på vägarna (chaufför: jag... håll i er) med mami och pojkvän för lite julklappshandel. Ikväll: Tjejmiddag, OVANLIGT VA? med brudarna, mhhh gilla.


hahah offer N&M


älska, älskar, älskas, älskat - en bok om kärlek

Stort tack till sundlöf som lånade mig den här boken. Helt underbar, sjukt hur mycket man känner igen sig i vissa texter. Smutsiga berättelser om krossade hjärtan. Michaela Forni, jo jag tackar för det jag.


kommentar

katrin. om FRÅGESTUND:
Du har jättefint hår.Undrar hur du fixar de, har du lockigt hår egentligen och plattar de vardagligen eller har du bara platt ? jättefint iallafall :D
SVAR: Hmm... brukar i pricip ALDRIG få höra att jag har fint hår så det var något nytt, tack så mycket! Jag har faktiskt riktigt krullhår egentligen och plattar det ibland, inte varje dag dock men då och då!

lycka

en fredagskväll med mat, idol och vänner. riktigt bra.


the funeral - bands of horses

Idag har jag gått i skolan, köpt lite julisar och hängt med emma & hannes. Har till och med tvättat, plockar massa vuxenpoäng nuförtiden! Har även kirrat lite jobb, det går bra nu. Snart ska jag och hannes sova, godnatt världen.

random bild från en spårad kväll









världens bästa


fred och kärlek

 September – Kärlekens tunga

lyssnar på september, petter, daniel adams ray
och LÄNGTAR till peace and love 2011.


the whole world stops and stares for a while

Okej. Kom precis hem från gymmet och nu blir det stressa in i duschen och sen luncha med annika innan skolan. Flyttar till mor min ikväll och har inte ens börjat packa, way to go. Har matteprov imorgon också, kanske dags att sätta igång med plugget? jajaja hejdå

take me back

Pratar med lisa. Vi saknar grekland. Så mycket att det är obeskrivligt.









det där speciella osynliga bandet

Har en miljon skolgrejer att ta itu med. Senaste timmen har jag suttit och skrivit en text om kärlek, för mitt eget syfte. På min fritid. När jag istället borde plugga och skriva andra uppstatser sitter jag och knåpar på en egen. Det är då jag mår bra, när tankar blir till ord.


ja men hej

Skola, åkte hem till liza och käkade massa gott sen somnade jag. Skön vän jag är, sover och äter. Nejdå. Nu ska jag åka till min fina pojkvän och pussa lite på honom och sen sova! Imorgon blir det tidig uppstigning för lite barnvaktsjobb, mysigt. HEJDÅ


hahah mupparna themselves

kärlek

Det tog emot att gå upp imorse vill jag lova. Men i did it, sjukgymnastik klockan 9. Gosig kväll igår med min fina. Har degat hela morgonen, nu rullar min grymma spotifylista i högtalarna och snart är det dags för skolan, SEE YOU


mobbad tjej ten o clock hahah


jag saknar dig fortfarande

Det här inlägget nedanför är ett kopierat inlägg ur mitt arkiv. Det skrevs av mig i april 2009 efter en händelse som skakade mig rejält. En flicka hoppade framför tåget och tog sitt liv. Jag kommer ihåg hur berörd jag blev och hur mycket det påverkade mig. Nu står jag här ca 1,5 år senare och har gått igenom exakt samma sak själv. Min vän ställde sig framför tåget och tog sitt eget liv. Hon bara dog. Slutade existera.

"Malin Karlsson, levde i 15 år.


jag tror inte någon har undgått att missa dödsnyheten om denna flicka .
Malin, 15 år , som gick in i en tågtunnel i stockholm och blev överkörd. självmord eller inte självmord? det finns många variationer kring hennes fall. men det viktigaste är inte hur hon dog, det viktigaste är varför hon dog. 

en tjej som var väldigt bra kompis med Malin, berättade för mig förra veckan att det var faktumet självmord. enligt henne så hade Malin sprungit ner i tågterminalen och ( tillochmed) sagt till vakterna att hon skulle ta livet av sig. då hade dom tydligen bara skrattat åt henne och hånat henne och använt ord som ; yeah right att du ska .. osv. anledningen till att den här bekanta till mig vet allt det här är för att Malin hade smsat henne under kvällen och dom skulle ses. den här tjejen var till och med på väg till station för att hjälpa sin vän som mådde dåligt., men hon hann inte i tid. men vem vet?

en annan historia kring Malin,
som jag läste om, var att hon var ordentligt full och skulle gömma sig för vakterna i tågstationen. då råkade hon av misstag hamna i en tunnel och när tåget kom var det för sent. precis innan hennes död hade hon smsat en vän och skrivit " jag hör hur tåget kommer " . men som sagt, vem vet?

jag vet inte riktigt vad jag ska tro. jag har en känsla av att hon just då för stunden kände sig trött på allt, och det är klart att alkoholen hjälpte till så hon mådde ännu sämre. a moment of depression som ledde till en ung flickas död. men vad vet jag? det här är bara det jag tror. den här tjejen hade hela livet framför sig. hon var lika gammal som jag , hon lever i samma land som mig & pratar samma språk som mig. vi har exakt lika möjligheter i livet. varför skulle just hon dö? hon hade så mycket att se fram emot och så mycket som skulle ske i hennes liv. jag kände absolut inte Malin, men jag tycker det är hemskt att en sån ung människa blir berövad på sitt liv. alla borde ägna en tanke åt Malin, verkligen alla. tänk på flickans familj, vänner, skola . alla som blev påverkade. "

/M

hjälplöst förälskad, obeskrivligt tagen som om jag låg ner på marken och blev slagen, sen den stunden satt jag fast i ett nät, förtrollad och bunden tappat hjärtat i knät


pump it uppppp

Hade en förjävla rolig kväll igår, galet kul. Festade i en villa med bland annat gamla tunabergsmänniskor, gamla vänner som nya, det var en riktigt bra kväll! Kvällen slutade spårat roligt för mig & nathalie också, hahaha älskar den människan. Somnade kanske klockan 05.00 vilket inte var helt okej men sånt som händer ibland. Trött idag eller? Svar ja. Nu ska jag styra upp mitt liv och städa, plugga och ta ett långt bad. Goodbye

PS. Har inte vart på en enda lammfest i helgen, hör ni det va??? heheh


i wanna know your name

Igår blev det middag & inflyttningsfest med jensen & lundellska människor. Det var trevligt, vissa hade sprutgräddekrig, andra duschade mitt i alltihopa och vi alla drog väl ett x antal vurpor. Värt. Åkte och sov hos min älskling sen så det va mysipysi!

Nu ska jag ut på nya äventyr, väntar på millanpillan så ska vi ut och busa! HEDDÅÅÅÅÅ


skön närbild, gillar att halva tänderna försvann


happiness

Jag sprang idag. För första gången på tre månader fick jag ta ut ett par steg och verkligen springa. Även om det bara varade i fem minuter på ett löpband med sjukgymnasten vid sidan om betyder det så enormt mycket mera för mig. Äntligen känns det som att hela knä-processen går åt rätt håll. Nu är jag lycklig. Tack.

Baby, I got a plan, run as fast as you can

Läst ut engelskabokjäveln och skriver nu analysen som visade sig vara allt förutom enkel. Måste medge att jag är lite borta, men min stora fula hemska ångestframkallande ordbok hjälper mig så gott den kan.




när hjärtat lyssnar dansar änglarna

Duktig tjej idag, måste bara få berätta lite. Gjort min matte inlämningsuppgift, har bara 40 sidor kvar av min engelskabok, har börjat på idrottstentan och spånar lite inför en svenska redovisning. Bakat lussebullar och nu ska jag dricka te. Kanske börjar allt gå åt rätt håll nu? Ska hålla en dialog på tyskan imorgon vilket känns helt okej, tyska är kul. Min grej det.


du var vackrast i världen men inte samma person

1 december, -23 grader i trötta lilla uppsala. Iskallt ute. Imorgon blir det skola för hela slanten och därefter barnvaktsjobb. Sen ska jag träffa b-rudarna och handla allt inför fredag och fixa. Hektig dag imorgon, jovars. Kommer avlida om det är lika kallt som idag. Tvivlar starkt på att jag kommer klara den här vintern.


hela själen var bruten

Myste med mina älsklingar igår, sjuk idag men inte klagar jag för det, ska snart åka till mormor och baka lussebullar samt plugga matte.

liten skit


SVAREN

Jahaja, tack för alla frågor hörrni! Ta mina svar med en nypa salt, det blir nog bäst så... let's go

Postat av: emma

vad går du för gymnasium och vad tycker du om de? beskriv

Svar: Jag går på jensen gymnasium uppsala, vilket i mina ögon är den bästa skolan. Utan tvekan! Vi har grymma lärare, fina lokaler, bra scheman och roliga kurser. Jag kunde inte gjort ett bättre val, så tänk på det nu alla 95or som ska välja!


Postat av: Nyfiken

Tycker du det är kul att gå på lammfester?:) Och av ren nyfikenhet undrar jag om det var så du träffade H:)

Svar: Nääääämen.... hahaha dog när jag såg den här frågan, för rolig. Ja, men det tycker jag nog är väldigt roligt! Nej det var det inte!

Postat av: x

vad gjorde du i somras, asså sommar 2010??

Svar: Först så var jag i spanien med min familj & våra familjekompisar, sen åkte jag till gotland med emilia nathalie & annika och levde livet vill jag lova, vi bodde själva i en villa som min familj äger. Åkte sedan tillbaka till fastlandet för att bege mig till grekland med liza. En av de bästa resorna i mitt liv var det, hur jävla kul som helst! Sen åkte jag tillbaka till gotland och jobbade resten av sommaren..... Kolla i arkivet om du vill veta mer!

Postat av: Anonym

Tycker du om att kliva eller? Verkar så...

Svar: HEJ EMMA KYLBERG!!!!!!! ja jag älskar att kliva, det vet du



Postat av: Elin Lundin

Om du fick vara vem som helst och göra vad som helst i en dag, vad och vem skulle det vara? :)

Svar: Tack för den bästa frågan luttan, du har huvudet på skaft du! Jävligt svår fråga dock... Jag skulle nog vilja vara Bill Gates och känna hur det känns att vara rikast i världen.. eller så skulle jag vilja vara kille för en dag och göra allt roligt killar gör hähä

Postat av: -

Om du fick välja tre stycken i din klass vilka tycker du är snyggast?

Svar: Ojojojoj, tricky question. Alla b-rudar i min klass är ju galet snygga så det är nästan omöjligt att välja... Jag måste nog ändå säga Amanda Corell, Anna Fornvall och Ebba Gustavsson Hedstad!


Postat av: liza

kan du bajsa? alltså på riktigt.

Svar: Liza du är sååååååååååå mogen hahahah orkar inte. NEJ DET KAN JAG INTE OK????



Postat av: Anonym

varför blir du alltid så full på fester, du spårar ju hela tiden?

Svar: Hahaha, det här var en rolig fråga. Idag dricker jag i princip aldrig, bara vid speciella tillfällen och det är av flera anledningar. Men kanske blir jag för full för jag inte har någon uppfattning om hur mycket jag tål haha.. jag ser inget negativt med att spåra, man lever bara en gång SÅ HA KUL FÖR FAN ERA TORRBOLLAR!



Postat av:

Har du några beroenden?

Svar: Japp, det har jag! Roligt svar va hehe?

Postat av:

riktig lammjägare? har du inga fester i din egen ålder längre? ;)


Svar: Är det dåligt att vara lammjägare? Nänä. Och jag väljer inte fester efter om det är yngre eller om det är äldre folk där, jag vill umgås med dom jag tycker om! Jo det finns absolut fester i min ålder, ETT ÅR ÄLDRE? Är det så stor skillnad verkligen? Fast sanningen är att så som 94orna festar nu festade vi 93or för ett år sedan, så vi överlåter styrandet till er. Vi har haft våra glansdagar och går nu i pension. Börjar köra igen när vi blir 18. Festlig fråga!



Postat av: Lisa E

Vem är H? Jag känner mig som en ouppdaterad yngling här borta, haha!

Svar: Hey stranger from Texas! I miss you... H står för Hannes vilket jag också tidigare nämnt hehe.

Postat av: Elin Lundin

Lammkött it is! Va är det folk har svårt att förstå??

Svar: SKÖN BRUD, exakt så skare va!


Postat av: sara

jobbade du något i somras? isånafall med vad?

Svar: Jag jobbade som sagt på Gotland på ett hotell, städade & diskade. Det var jättekul och jag träffade underbara människor. Men ska inte ljuga, det var ett riktigt slitjobb...


Postat av: sara

har du några dåliga vanor? isf vad?

Svar: Om jag har! Haha jag är sämst. Knäcker ryggen, nacken, fingrarna och tårna. Måste alltid äta upp allt på tallriken, spelar ingen roll hur jävla mätt jag är...

Postat av:

hur lärde du känna lisa sundlöf som går i 3an på vår skola? berätta

Svar: Creapy.... Nejmen lisa är en vän till min bästis storasyster, alltså lizas syster alice. Vi lärde känna varandra genom the winrow sisters och våran resa till grekland. Hon gjorde sönder mina solbrillor och det var kärlek vid första ögonkastet!