My skin is burning

Jaha, då har man lyckats bränna sig i den svenska solen ännu en gång. Röd i facet och på bröstet. Lyckat! Äsch, det gäller ju att uppskatta soljäkeln när den väl dyker upp hehe



Gotland in my heart

Kort dag på jobbet så har även hunnit sola hehe äntligen är den tillbaka, tjoho. Nu ska vi grilla! Väldigt meningslöst inlägg men what to doooooooo

Tofta för några veckor sen;


All i wanna say is that they don't really care about us

Beat me, hate me
You can never break me
Will me, thrill me
You can never kill me


jobbe jobbe jobbe

Nu jeeevlar ska det knegas innan man lämnar ön. Varje dag fram till sjunde.. (okej det är typ en vecka men det lät bättre med sjunde).

liten mattis ojoj. ok hejdå


NYTT

Gick en snabbis på stan idag (visby) och fick med mig en tunika/skjorta hem från VILA. Micket snigg hehe. Tänke även visa er två armband jag köpte i grekland.. åh.. saknar grekland.. PEACE & NITAR.


*


ÄR DET ETT SKÄMT ELLER BÖRJAR VI SKOLAN DEN 17onde???? Ärligt, det gjorde man inte ens i lågstadiet..Hade lätt räknat med 22 typ. MEN BRA DÅ JENSEN, SKITBRA. Pain in the fucking asssss.





FARSAN

Då vädret här på gotland inte tillåter något annat blir det filmmys ikväll med godis, pizza och allt som hör till. Vi ska se farsan, så jävla skön film!


Det tysta ekot är ett slag försig

Dagen i ära så är man ju ledig! Inte helt fel efter att ha jobbat en vecka i sträck. Ingen sol idag dessvärre så något besök på tofta blev det ju icke. Istället åkte vi ut till toftalagret och kollade och köpte lite småsaker som te osv. Kan verkligen rekommendera toftalagret för er som är på gotland, en sjukt mysig affär som ligger precis vid tofta där du kan hitta ALLT.


Just gonna stand there and watch me burn, but that's alright because i like the way it hurts

På gotland är allt bra. Havet är bara ett stenkast ifrån. Promenader i den ljumma kvällsluften med musik i öronen. Ligga i hängmattan och läsa. Äta mackor med honung på (jättegott, jag lovar). Sola på tofta och känns utomlandskänslan. Vandra omkring i det idylliska visby bland alla vackra små hus och kullerstenstorg. Mitt gotland. Varje sommar ända sen jag föddes. Det är något speciellt med den här ön. Så vackert. En atmosfär som är ingen annan lik. Ser ut över havet där solnedgången äger rum och vill aldrig någonsin åka hem igen.


en tredjedel av den jag var går hem, en är krossad, en är din.

HOLD ON BE STRONG


You are the only one who has ever touched my heart. It will always be yours.

Hej you! Jobbat idag och nu ska jag ut och springa lite. Rensa tankarna! Skönt deeee. Vädret är fint igen, GILLA. Saknar innebandyn. Sjukhuset ska höra av sig snart när nästa operation blir av. Vill bara få det gjort. Gotta go, bye!


ECLIPSE / ljudet av ditt hjärta.

Var nyss på bio och såg eclipse. Helvette vad bra den var! Sjukt bra, satt fastbiten i filmen hela tiden verkligen. Men efter att jag läst alla böcker vet jag med säkerhet att fyran kommer vara över ALLA förväntningar.  Längtar tills den kommer ut! The twilight saga är inte bara de bästa böckerna jag läst, utan hittils de bästa filmerna likaså. Åh, älska.

älskling


but i fell in love on the seaside

Knegat som vanligt idag rå. OB-söndag vilket betyder extra pengar, man tackar!
Lyssnar på musik och går in i en annan värld för ett tag.
Spotify ON - Rest of the world OFF


jag har samma trasor på och röker samma marlboro

Regnade idag. Jobbade. Har sovit. Övningskört.
Idag har det inte alls hänt mycket på ön,
men inte klagar jag för det.

***

Fick för övrigt en kommentar om vart ifrån
jag köpt min bikini & svaret på det är Cubus!


Oh I remember the sound of your November downtown.

Idag regnade det för fullt på ön så jag och mami tog en stadsdag i visby, ändå mysigt. Kom hem med två par jeansleggings, gotlandste & en mugg haha, geeky girl. Meeeen i like it :)


Klintehamnste & Eskelhemste,
två små samhällen här på ön som vi har koppling till.


Bildcollage from greece

Det här collaget innehåller bara en bråkdel av alla bilder och minnen som skapades under den veckan, men man kan inget annat än att älska det!

GREKLAND TVÅTUSENFUCKINGTIO


Fucking shit

Jobbigt varm dag på ön. Nu ska jag dela med mig av något som är både skit äckligt, sjukt och helt och hållet sant. Idag har jag svettats bort min bränna i ansiktet. Den bara "rann" av haha, galet! Stod och jobbade helt som vanlig och får syn på mig själv i spegeln och får en chock när jag ser att ansiktet är helt fläckigt och ser smutsigt ut. Okej, spårat inlägg, men orkar inteeeeeeeeeee.


Living in a material world, and i am a material girl

Nytt från gina tricot. Djup urringning i sidan samt blommor och volanger!



Fina du

Skadad av det verkliga livets onda sida. Lite förstörd och sörjande. Vad gör man? Flyr staden. Flyr verkligheten. Låtsas som det inte hänt. Underhåller sig själv hela tiden så gott det går. Jobbar hårt om dagarna för att slippa tänka. Sover oroligt om nätterna och vaknar ofta gråtande av mardrömmarna som alltid finns där. Men hur mycket jag än försöker förtränga det så kommer sanningen alltid krossa förnekandet. Och det är den känslan som gör mest ont, att hur mycket jag än vill det så kommer du aldrig komma tillbaka igen, Jennifer. Men tankarna om att jag inte räddade dig när jag hade chansen, gör om möjligt ännu ondare.


New dresses

Kommer inte orka lägga ut bilder på allt jag köpte i grekland, men dessa två kände jag för att showa er. Ett linne & en klänning!

Annars så köpte jag armband, trosor, småsaker till håret så som spännen & borste, nagellack osv. Sen gick pengarna åt till drinkar och god mat såklart hehe :)


So starting today i'm breaking out of this cage

Har nu bosatt mig igen i Sveriges paradis, gotland. När jag satt på tåget till stockholm kom jag på att jag glömt båtbiljetten hemma - BRA DÄR. Så det blev lite mission och ringa hit och dit men allt löste sig till slut som tur var.

Nu ska jag sussa, det vankas jobb imorgon klockan 10!


Back in sweden

Hemma igen efter en underbar vecka i grekland. Världens utan överdrift godaste mat, finaste huset med pool, vacker utsikt och soligt varje dag. Vi kunde inte haft det bättre. Åh, vill tillbaka nuuuu.

Nu sitter jag däremot på tåget som ska ta mig till stockholm, därefter buss till nynäshamn och sen båten över till gotland igen. Nu blir det till att knega resten av sommaren, MONEY MONEY MONEY.

saknar min bebis som är i spanien i tre veckor...


Screw it

Blir så irrrrrriterad. Åker utomlands imorgon men dum som jag är har jag glömt/tappat mina älskade solbrillor någonstans idag på stan. Min vanliga jävla tur. GOOD WORK


And off i go with my friend liza jane

Kom hem igår från gotland, åker till grekland imorgon.
Blir ingen uppdatering på en vecka for your information.

BYE


aldrig kommer man hem tomhänt efter en utlandsresa

Har några minuter över så tänkte visa det jag fick med mig hem från spanien!
Here we gooo my friends
  • 3 ringar
  • 5 armband
  • 2 nagellack
  • navelpiercing
  • smyckehållare
  • väska
  • parfym
  • fotlänk
  • handduk
  • klocka

Counting the days

Har inte allt för mycket tid till bloggen nu känner jag. Jobbar 10- 15 sen bada & sola lite, träna samt umgås med annika och sen middag och kvällsmys. Jag gör mitt bästa so to speak!

Och om sex dagar drar jag till greeeeklaaaaand med min bästa liza. Kommer bli MEGA.


gotland

Har haft världens bästa vecka nere på gotland med världens bästa vänner. Åh, vad jag älskar er. Vi har hunnit med allt ifrån sol & bad, mysiga kvällar i trädgården med ljus, musik, snack och kortspel till restaurangbesök och solnedgång. Kunde inte varit bättre.

Idag åkte emilia & nathalie hem. Jag och annika ska stanna en vecka till och nu kommer familjen ner och sällskapar oss. Ska jobba nu i en vecka, sen blir det GREKLAND med liza som är sååå saknad att jag dör.

Nu ska jag och annika sussa,  imorn ska vi cykla till tofta!

You're always on my mind

När man förlorat någon som varit ens bästa vän, stått en närmast och alltid funnits där - hur går man vidare? När någon har dött, lämnat jorden och kommer aldrig mer tillbaka - hur kan man bara fortsätta leva? Vi är på gotland nu. Jag, annika, emilia och nathalie. Och vi läker tillsammans, vi stöttar upp varandra.

För dig Jennifer Lindström, allt vi gör är för dig.