FRÅGESTUND

Just hit me, fråga på bara!
har aldrig haft frågestund så detta blir spännande hehe...


När de dunkade mitt huvud i stengolvet kändes det bara riktigt på något sätt




första advent

Igår blev det ännu en myskväll med H. Dessa myskvällar flödar verkligen - men det är ju juletid så då är det faktiskt okej. Ska snart väcka honom så ska vi äta pannkakor hehe! Senare idag ska jag på adventsfika hos min liza, family number two. Ska bli så mysi så! Vi hörs sen, glad första advent!

"Advent är mörker och kyla.
På jorden är krig och kallt
Man drömmer om fred och vänskap
men bråkar och slåss överallt
."



lars winnerbäck, det finns ingen som du.

"inga jordskalv där vi bodde, ingen frös och ingen svalt
men det skälvde när du rörde vid mig
du var sjutton jag var sexton och jag skolkade från allt
jag ville bara vara med dig
jag ville bara vara med dig

men nya dagar väntar med nya tidsfördriv
och allting liksom kräver mera nu
så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv
älskade älskade du
älskade älskade du"















you could be that model type, skinny with no apetite

Ätit lasagne och kollar på tv med pappa. Ganska så mysigt faktiskt. Snart kommer hannes så ska vi mysa lite mer. Och hur bra är inte "så mycket bättre"? Bra gjort svensk tv, riktigt bra. Tomas Dileva är ju verkligen one of a kind. Svampar är hälften djur och hälften växt enligt honom, så rör ej svamparna mina vänner. Festlig kille det där!

you'll always be my hero, even though you've lost your mind

Detta är perfektion.

Rihanna – Love The Way You Lie (Part II)



saturday morning

Hellohello. Mysig dag igår, åt först lunch/middag på panini med natta sen åkte vi hem till mig och satt framför brasan med glögg och pepparkakor! Sen åt vi middag nummer 2 (ja vi gillar mat) som var sushi. Hur gott som helst mehe! Kvällen spenderade vi hos malvin med massa roligt folk, jävligt lyckad kväll. Åkte hem och sov hos min lilla älskling sen. Nu sover han och jag är vaken, sjuk och eländig. Ha en bra lördag people!


I'm not your fucking mommy

Okej. Här är min läskiga sida. Samara look a like, fy helvette vad illa. Det sved.



dentist no more - varning vidrigt inlägg

Aldrig igen. Har ju haft helt stört ont i en tand och nu skulle tandläkarna kolla på tandjäveln och göra något åt det. Mitt tandkött som ska "skydda" tanden har lossnat så det bara hänger där som en äcklig slamsa och det är ett stort hål rätt in i tandköttet. Visdomstanden har därmed blivit infekterad. Kul. Så idag stoppade dom in världens största spruta med den vidrigaste nålen ever och gjorde rent på min stackars tand. Dom grävde, stack, blåste och rensade. Aldrig varit med om en hemskare smärta. Skrek och grät som aldrig förr. Blödde i hela munnen efter. Det var en hemsk jävla upplevelse och nu har jag skador för livet - tandläkarskräck.


thursday

Krigade för att komma till skolan idag. Trotsade min förkylning och slirade ut till bussen, fick vända hem och hämta min smoothie som jag självklart glömde. Den skulle med om jag så dör på kuppen kändes det. Mission, men jag hann. Kom sent till nationella och blev klar nästan först. Ostabilt, men vad gör man? Gjorde även min tyska redovisning and i kicked asssss hehe. Nu är sjuklingen hemma och ska bädda ner sig med te & one tree hill. Lite lycka i allt det jobbiga. PUSS




för det finns alltid en stjärna på himmelen, du måste bara kolla riktigt noga. hon är alltid där.

Önskar jag var en sån person som inte tänker alls. I mitt fall är det precis tvärtom, mitt huvud sprängs av tankar. Det blir för mycket och snart exploderar det. Vet ni varför? För att jag alltid måste vara så jävla stark. Hela tiden. Jag bara måste. För hennes skull och för deras skull. För eran skull. Det skulle bli för jobbigt annars. Men ibland bara går det inte och då kan man inte hålla allt inte, tyvärr, vissa gånger måste känslorna släppas ut. Alla måste få vara svaga ibland, hur ofta eller hur sällan det än är.




det är inte lätt när det är svårt

Tror nog jag frös ihjäl lite idag. Kändes så. Nu är jag tinad igen efter ett bad, annars hade det gått illa. Tack gud för badkar. Borde förbereda mig mentalt för nationella 8 imorgonbitti. Måste medge att jag inte är alltför peppad. Har fixat smoothie frukt och läkerol så det ska väl gå fint.

Allt som är jobbigt just nu:

1. Skolarbetena, måste börja plugga innan de är försent.
2. Kylan, det är svinkallt ute och jag orkar inte att december inte ens börjat.
3. Jag har tappat bort mina älskade vantar.
4. Kan inte träna sjukgymnastik för jag är sjuk
5. Jag är sjuk. Hör ihop med punkt 4.
6. Har jätteont i en tand så jag knappt kan äta.
7. Ska till tandläkaren imorgon och kolla tandjäveln.
8. Ett avsnitt av OTH slutade funka precis när det var som mest spännande. Kan ej kolla klart.
9. Måste färga håret, orkar inte fixa färg och ta tag i det.
10. Har ingen mobilladdare så jag måste sno brorsans vilket inte är uppskattat.
11. Elementet på mitt rum är trasigt så ibland är det skitkallt och ibland as varmt.
12. Mitt värmeskydd till håret läckte ut i väskan idag.
13. Måste skaffa mig ett jobb, funkar inte med lite småjobb då och då.
14. Mobilen börjar lägga av, svik mig inte nu snälla bettan.
15. Har ingen jävla mössa. Måste köpa imorgon annars fryser jag nog ihjäl på riktigt.

SÅDÄRJAAAAA, klag tjejen har varit igång igen. Nu ska jag fixa alla dessa saker så kanske man kan le igen. HEJDÅ




kylbeeeeeeeeeeeerg

hjärta


vi har vuxit ihop och vi delar samma sorg

Idag vaknade jag upp hos min tule, pallrade mig iväg till skolan där "hollywood dagen" stod på schemat. Det va riktigt funny faktiskt med lekar, tävlingar, röda mattan, singstar osv. Typiskt jensen, haha love it. Nu ska jag depriplugga, tyska redovisning samt engelska b nationella imorgon.. Jajajajaj heddå heddå

Fan vad tråkig blogg. Synd de, sånt får man leva med. Kanske får lite inspiration snart när det börjar vankas juletider! hohohoho


måndag

Igår kom min lilla natta och sussade med mig. Mysi! Vi fixade värsta med brasa, levande ljus, te & mackor och kollade på brokeback mountain. Gud vilken gay känsla det blev över det hela nu. Hehe, men nu är jag med hannes och vi ska nog sova snart as tröttttt. Sen vecka räddar mitt liv. HEJDÅ PUSS

vi tänker på dig, rest in peace

Varje söndag tänker jag på dig extra mycket. Vet inte varför. Kanske för att jag redan har ångest. Kanske för vi alltid brukade mysa, gå promenader, äta pizza och summera veckan på söndagar. För länge sedan dock. Saknar dig min jennifer, jag vet att du har det bra nu, att du mår bra nu. För du har funnit din frid. Jag är glad om du är glad. Fast saknaden försvinner fortfarande inte, det kommer den aldrig göra.


du betyder mest i hela vida världen

vad skulle jag göra utan dig?
tack för allt du gjort och allt du gör. jag älskar dig så mycket


söndags ångest även denna vecka.

Myst hela helgen med världens bästa. Nu bor jag hos pappa i några veckor. Har ångest för allt skolarbete som kommer, måste verkligen ta tag i det här nu. Skärpning, det här är inte alls likt mig. Heddå.

tycker om dig så mycket, du är bäst

hannes.


a dream come true

Tittar på one tree hill. Gråter, ryser, skakar, skrattar och ler. Det är så vackert. Älskar när låtar och filmer talar rakt in i hjärtat. Känslan av lycka. Samt den olyckliga känslan.


kärlek


dom hade mycket att säga, men vad var det dom sa?

Kom precis hem från skolis och nu ska jag till sjukgymnastiken och knäcka lite, böja lite och trycka lite. Skönt. Kvällen/natten ska jag spendera med nathalie. Mysipysilysi, ska springa till bussen nu heddå heddå.


jag siktar mot toppen så långt jag kan nå

Skola, lunch shopping samt fika med kylan. Lite nya stuffs införskaffat, inte helt fel. Myskväll igår kollade på salt som är asa bra. Massa mys faktiskt. Ikväll kommer liza hit, anteckna det om ni vill. Så jävla ointressant inlägg. Ska plugga nu, heddå
 


från och med du


CRAZY CRAZY

Whaoooooo smider planer! Detta kan bli riiiiktigt bra. Ska fortsätta planera, fyra taggade brudar än så länge. LÄNGTAR


If you're looking for love, get a heart made of steel because you know that love kills

Är helt slutkörd, har inte suttit stilla på hela dagen känns det som. Bara flängt runt liksom. Landade nyss i min älskade säng och snart blir det dusch. Sen megaplugg. Företagsprov imorgon med, kul liv. Snart kommer min lilla mupp iallafall, det är ju något positivt. Hörs sen rå.


stifler for president

Kollar på american pie och har precis ätit chokladbollsmet med min lilla annika. Imorgon blir det skola, prov och sen sushi med millopillo. Så jävla gott längtar ihjäl mig! Sjukgymnastik står även på schemat. Upptagen brud imorgon jorrå. Nu ska vi sussa, myspys


Känslan är svår att sätta fingret på men du får mig att må som jag aldrig mått förr

Jobbig skoldag, elevrådsmöte, stannade kvar lite efter och pluggade. Prov imorgon och i övermorgon i företagsekonomi. Att jag även skämt ut mig för evigt och troligen inte kommer våga gå till skolan imorgon är en annan historia. Att jag alltid lyckas, igår ramlade jag in i en buske och idag gör jag bort mig rejält. Offentligt. Fan då, ska fortsätta äta nu hejdå




fönstret det är öppet nu, utanför finns bara du, ta min hand och håll den hårt, nånting kanske kan bli vårt

Hittade lite pictures från min och annikas sthlms vistelse för att beskåda MFF-BP... haha dör. här levde vi farligt, det var så sjukt kul! nu blir det kvällsprommis i regnet ( MED BETONING PÅ REGNET ) men ändå mysi.








Dikter på fel sätt

Pluggat med erika hela dagen, fått mycket gjort vilket inte känns helt fel. Just nu lyssnar jag på min nyfunna kärlek Raymond & Maria och myser i pyamas och mega tofflor. Mysfaktorn är på g & högre ska den bli vill jag lova. Heddå.

kolla muppen liksom. pyamasen är rosa btw, så cool är jag




"igår var jag högst upp imorgon är jag nedanför"

En miljon på banken men ingenting att leva för.



one step forward and two steps back

Försöker skriva ett reportage, lyssnar på musik, inväntar en fars dag middag samt har ångest över att ha tidig vecka och börja 8 varje dag. Kommer dö. Hörssss


what do you want from me

Under lite mer än ett år har mitt knä vart trasigt. Ja men det är chill, vad mer kan gå snett börjar man ju sakta men säkert undra. Borde vara immun vid det här laget.


- Dragit ut ledbandet
- Slitit av korsbandet
- Vatten i knäskålen
- Skador på brosket
- Skadad minisk

sunday

Good morning. Igår blev det ännu en degig myskväll med natta annika emilia. Vad händer med livet nu måste vi rycka upp oss för fan. Håller inte. Kollade på the ring, vidrig rulle. Varför plågar jag mig själv? Det förblir ett mysterium men man kan ju tycka att de känns onödigt. Vet inte riktigt vad jag skriver om längre, virrigt.

Ligger just nu i nattas säng med en sovande annika. Millan gick upp med tuppen för att spela match och natta åkte nyss för att kolla på. Vartifrån får dom orken? Innebandyfjollor. Själv chillar jag mest! Nice nice ska försöka väcka A nu har tråkigt. HEDDÅ

vi är slungna i en soptippsvärld.

"jag håller god min men spelet är elakt
har trampas över lik söndervärderingar skenat
mitt tålamod är konsten att hoppas på nått bättre
så som ljus framtid, tro mig jag har sett de"





hjärtat sitter utanpå slår inte som det brukar slå

Hey guys. Hade världens myskväll med annika igår. Hon lagade mat till oss och sen kollade vi på wallander "hämnden". Asbra film fast scary! Lite senare åkte vi till vår älskade ängels grav. Satt där hela kvällen med tända ljus i mörkret. Citerar nathalie: " världens finaste gravsten till världens finaste tjej". Så sant. Den är verkligen fin, bara det bästa duger åt henne. Välbehövd kväll, saknar dig min otroligt vackra vän jennifer lindström.


A&M - gotland 2010.


/

jag hatar mitt knä. spyr på det ärligt talat, blir så frustrerad. vet ni vad? nu har tjejen en skada på minisken. underbart. min sjukgymnast säger att vi ska försöka "träna" bort skadan men om det inte går blir det en ny operation om ca 6 månader. Jag var tydligen alldeles för svag i baklåret också, dom har ju tagit två muskel senor därifrån när läkarna gjorde mitt nya korsband. I nuläget är det meningen att jag ska kunna dra en vikt på 20 kg med min ena baklår- vet ni vad jag knappt knappt knappt klarar av? 9 jävla kilo. just nu skulle jag bara vilja hugga av benjäkeln och hoppa på den tills den är så trasig den kan bli och sen kasta den i sjön. That's how i feel right now.

såja

Kom precis hem och ska iväg på sjukgymnastik. Det där lät väldigt inavlat eftersom klockan är 9, för att göra en lång historia kort sov jag inte hemma igår mehe. Skola idag mellan 12.30-15.20 HELT OKEJ LIKSOM. Sen ska jag och pappa åka till mediamarkt och införskaffa en ny dator till mig hur värt som helst. Talk to you laterooooo


himlen luktar plast

Hejhejhej. Körde lite hjärt och lung räddning på mobilen min och nu funkar den prima igen. Helt underbart. Är man grym så är man. Mysig kväll igår iallafall, minde skönt att gå upp sju imorse bara. Men det fick gå. Nu ska jag plugga tills jag stupar, hejdå mina vänner.


goodbye my lover, goodbye my friend

Idag, den 10 november tog min kära gamla mobil sitt sista andetag (?). Jag min idiot tappade den lilla rackaren i en vattenpöl. Shame on me. Går därför inte att nå. Kul. HEJDÅ

ps. the social network va awesome - se den.

jag tar ett djupt andetag, jag andas in, slappnar av, att de kan va så svårt att vara 20 år

Nu ska jag ta mig en tur till mediamarkt och ikea, senare ikväll blir det bio "the social network". Mega med biomys. Förövrigt har jag införskaffat mig världens mysigaste tofflor. Snart är jag redo att möta kylan!


myser med ljus och tofflor woho


meatballs

Halloooooo, kom hem från gymmet/sjukgymnastiken för ett tag sen och nu står jag och gör köttbullsmackor hur jävla gott som helst. Snart blir det skolan för min del, 14-17. Hörs sen rå om ni har tur hehe skoja bara alltid lika rolig, i know

lite naturell sådär osminkad och ofixat hår
- ibland bara orkar man inte. synd de




jag ser sprickor i horisonten som ingen ser, hur små saker blir stora på nära håll

min konstiga vän är här. hon har vart modell under kvällen, snygging hoho

 


lite kärlek på svenska

Är inne i en period då jag lyssnar väldigt mycket på svensk musik vilket jag inte brukar göra i vanliga fall. What's happing to me liksom, men jag gillar det. Ta del av min grymma spotifylista som rullar för fulla muggar i mina högtalare just nu

- lite kärlek på svenska
eller om ni vill gråta lite rekommenderar jag:
Gråtfest

ENJOY

livet är bättre när man vet vart man ska

Jaha, hej vintern 2010. Var så jävla välkommen men du vet jag hatar dig. Orkar seriöst inte, fick stå och vänta på bussen i en timme idag. Under den tiden hann jag frysa ihjäl, halka, bli dyngsur och gråta litegrann.

Har iallafall ätit mysmiddag hos liza och nu väntar jag på annikapannika som ska sova här med mig. Ska göra varm oboy nu och tina upp min kropp litegrann. SEE YOU WOULDN'T WANNA BE YOU.
är inte såhär glad nu vill jag lova


when you finally let go of the past something better comes along


EMA's 2010

Så mycket kärlek. Bara älskar musiken och artisterna, genialiskt. Helt otroligt att dessa människor kan förmedla så mycket känslor och nå ut till så extremt många människor med sin musik. Sin fantasi och sina tankar. Vissa låtar går rakt in i hjärtat.

Just nu levererar Kesha stenhårt samtidigt som hon verkar vara skyhög och är lika spårad som alltid. Skulle inte förvåna mig om hon har en öl i bakfickan också, brudens stil är bara för skön.


river en vacker dröm

Lyssnar på håkan och ska snart börja plugga. Måste bara hitta orken, drivkraften, motivationen, inspirationen - you name it. Ge mig ett tecken eller nått. Orkar inte skriva. Tack för mig.

Ta mig till kärlek. Den där Håkan, han kan alltså.


FORZA MALMÖ

Lasermannen är bakom lås och bom sägs det. Jag tror vad jag vill. Såna där lymmlar hittar alltid en väg ut, men just nu känns det okej. Sm guldet ska staden iallafall vara stola över, som vi har längtat. Malmö är nog just nu världens lyckligaste stad. Och glad är väl jag för de, kunde man väl ge sig fan på att aik kom 11. Skyll på ekonomin och problemen ni, vi vet ändå hur de ligger till egentligen era fulingar. Tillåt mig skratta lite: HAHAHAHA. Kul tjej, hörs då




none of your scars can make me love you less.

Ben & Jerrys samt briget jones dagbok förgyllde min kväll igår. Lite sällskap fick man ju också vilket uppskattades. Nu ska jag iväg till upplands väsbys sjukhus (där jag opererade mig) för en liten koll att allt är som det ska. Sjukhusskräcken börjar smyga sig på. Vidriga sjukhus. Hörssss



för du står kvar och tittar på medans jag faller handlöst fullt medveten om att det är slutet

Skjuter undan problemen och tror att dom försvinner. Flyr iväg från verkligheten och andas litegrann. För vissa dagar måste man vara ensam och ledsen. Vissa dagar är man dömd till att le och likaså tvingad till att hålla fasaden uppe. Men du ser igenom. Det har du alltid gjort. Sätter taggarna utåt och krigar för att slippa prata. Bestämmer sig för att hellre bli dödad av tankarna än förlorad åt orden. Vet inte hur man ska reagera eller vad man ska ta sig till. Har ingen aning om rättigheterna. Det gör fortfarande så extremt ont. Ögon mot ögon, skratt mot skratt, du vinner ändå. För vissa är dömda till att alltid förlora - så varför ska man chansa?


En miljon på banken men ingenting att leva för

Ätit tacos, kollar gossip girl och väntar in mitt sällskap för natten.
Myspys söndag. Herrå, imorgon är en ny dag med nya tag. Kanske.


yesterdays party

OFF THE HOOK
lite smakprov, resten finns på face!


do you wanna die happy?

Riktigt lyckad kväll igår, hade askul och var utklädd till tjuv. Min klass styrde alltså halloweenparty och ca 200 pers kom och festade med oss. Tur att vi hade vakter annars hade det blivit jobbigt. Kom hem fyra inatt för vi skulle städa hela lokalen, mindre kul men det var lätt värt det. Bilder kommer sen!

Idag har jag ont som fan i knät vilket känns lite jobbigt. Ska på återbesök imorgon till sjukhuset, får se vad dom säger. En motgång till och jag ger upp.


Jag gör som jag alltid gjort - raderar så fort som möjligt och går vidare.


äter muffins med natta. så jävla fräscha brudar alltså










friday i'm in love

Halli hallå. Kom precis hem från gymmet, slutkörd tjej? Svar ja. Idag fyller min lilla emilia år så ska träffa den bruden senare. Min solstråle. Annars då? Ska köra min familj ut till storvreta ikväll för lite släktkalas. Fint de. Imorgon däremot, då kör vi ALL IN.


jag byggde upp dig bit för bit igen.

Jaaahaaaaa då satt man här igen rå. Mitt fina sällskap spelar tvspel med lillebror min, blev man utbytt kanske? Jovars, känns bra de. Idag har jag städat och övningskört apa mycket. Runt i hela uppsala banne mig. Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting i mitt så himla intressanta liv.


bitter sweet symphony

Igårkväll: myste, kollade på en konstig film & åt bj. Somnade såklart under filmen, what else liksom.

Kom precis hem från mitt "barnvaktsjobb". Idag var vi i parken och lekte. Vill vara barn igen, underbart. Fryser ihjäl just nu, vad gör man dåååååråååå? JO MAN DRICKER TE. Tack gud för den uppfinningen. Snart ska jag agera chaufför igen, borde fan börja ta betalt. Okej virrigt inlägg, men that's me.


HARD WORK WORK

Har planerat heeeela dagen känns det som. Nu börjar det likna något, äntligen. Ska köra lillebror till hans träning nu och sen mysa hela kvällen. Jobb som barnvakt imorgon bitti, älskart. HEDDÅ

ta mitt skimmer för jag brinner

Kom nyss hem från sjukgymnastiken, säger bara herregud vad jobbigt det var. Sinnes. Inte nog med det så blåser man bort så fort man kliver utanför dörren, känns stabilt. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det planering & fika med b-rudarna klockan tre. SKÖNT DE.

-

En kväll med cola, chips och tisdags-tv. Emma och Liza blir sällskapet. Fint de. Älskar cola!


nightmares

Drömde världens äckligaste mardröm inatt, är helt skakis fortfarande.
Länge sedan jag drömde en bra dröm, förhoppningsvis kommer det snart.


how to save a life 04.30

Orden räcker inte till, vissa dagar är värre än andra. Vissa nätter är plågsammare än andra.


Folkets lag är de himmelsblå

Hemma från sthlm nu, vinst med 4-0 satt fint. Är inte så insatt i fotbollens värld måste jag erkänna, till skillnad från lilla annika som var min kompanjon ikväll, men jag hade förjävla roligt nu alltså. Stämningen, gemenskapen, passionen.. går icke att förklara. Låter som världens tönt i know, men det är smällar man får ta. Bästa måndagkvällen på riktigt länge. Ett skott, ett mål för MALMÖ.


jag gjorde upp en eld för dig och nu brinner hela skogen

Det snurrar i min skalle.


Maskerad nummer ett avklarad

Hård kväll igår vill jag lova. All in. Men det va askul! Utklädd till pluggisar tog jag och emilia dom andra mupparna med storm hehe. Nejdååååååååå. Nu ska jag fara till huvudstaden och kolla på när malmö spöar brommapojkarna i fotboll, en annorlunda måndag så att säga. PUSS