Du räddade mig

31 maj. Dagen vi fann varandra. Idag har vi hållit ihop i två år. Det kan kännas som inte alls länge, men i själva verket om man räknar med allt vi gått igenom tillsammans är det en evighet. Min bästa vän. Dig håller jag hårt i.

pictures from today
;




chill out

Bor själv hos min pappa lite då och då, idag är dock sista dagen. Imorgon blir det fullt hus igen och det ser jag fram emot! Ikväll ska jag bara taaa deeet luuuungt som jag aldrig gör och beställa hem thaimat, njuta av kvällssolen och ta ett skumbad. Egotime, hell yeah.

Sleep

Har sovit alldeles för lite den här helgen och det börjar sätta sina spår nu när jag håller på att bli sjuk. Det va ju inte allt för bra må jag säga. Igårkväll satt jag och nathalie ute på min balkong i flera timmar och bara myste med massa gott. Sommarkvällar in my heart.

annika matilda emilia nathalie

maybe it's my destiny

När det hela tiden bara sker saker som skapar smärta,
vill man till slut bara vara helt jävla ensam.

Stänga in sig i ett svart rum och kura ihop sig i fosterställning,
blunda hårt och öppna ögonen igen när det är över.



Vi är lördagens änglar som virvlar i stan

Gårdagskvällen spenderades hos max (en annan max denna dag haha) med liza natta martin. Lite senare gjorde vi en spontangrej och spelade natt volleyboll i fyrishov. Älskar spontanitet! Hem kom jag vid fyra snåret och då var det ljust ute. Det är verkligen sommar snart.

mysmiddag igår by n&m



min stjärna


fuck you

Resultatet av att springa runt i ett fåtal timmar på stan är att jag nu ligger med knät i högläge, inlindat i stabiliteringsskydd och bandage och gråter. Jävla skitknä, ärligt talat får du mig att vilja blunda för allt.


Ibland måste man bara andas

Vårshowen igår va jättebra.. och helvette vad jag saknar tunaberg. Pratade med gamla lärare och mina mentorer, förstod inte hur bra jag hade det när jag gick där.

Efter det begav sig jag, natta, millan & annika hem till max där grabbarna redan befann sig för att äta gott och bara ta det lugnt. Skön fredag, alla va så trötta att vi nästan dog.

Nu gick annika precis, vi käkade jordgubbar med glass, mega!





Fredag minsann

Sov hos natta igår. Vi myste och utanför regnade det. Innan det så var vi ute i regnet och jag var helt jävla genomblöt när vi kom in, det kändes lite småjobbigt sådär.

Snart ska jag fara iväg till min gamla skola, tunaberg.
Jag & mina små kompanjoner ska kolla på den årliga vårshowen, inte för att den någonsin kommer kunna vara bättre än vad våran var förra året hehe ;)

Osammanhängande bild, men de gör inget.


Det kunde vart värre

Bråkar med matteboken, gråter över the OC och äter glass.
En inte allt för jobbig torsdag har jag gått igenom.
Lite volleyboll med brudarna och sen hem! S K Ö N T

Bild från valborg, herregud vad gott det ser ut.
Vill haaaa nuuuuu


Oj vad jobbigt vi har det på jensen

Igår var alla lektioner hemarbete och jag är klar med rubbet, alltså kan man säga att jag var ledig igår. Idag har jag bara idrott som börjar klockan halv tre. Dock har vi hur mycket uppgifter som helst - men vi gör dom hemma! School is good.

Nu ska jag & liza mysa, tja!


Love

När man vill någonting så mycket att man bara skriker.
Känslan av begär är den värsta känslan. Vill, men får inte.
Hur det nästlar sig in i mitt huvud och stannar tills det vinner.
En kamp som bara inte går att vinna.


My life be like oooaaaa

Har hittat mina livs shorts. Kommer bo i dom i somras haha sååååå chill och sköna att jag dör litegrann när jag tänker efter. Okej palla krydda men i like them!

150 :- på monki




Skönt då

Idag ska jag plugga. Kanske slinker ner till stan en sväng också, men bara kanske.
Måste återgå till mitt flitiga studerande nu hehe, good girl!

 


Keep on fighting

Det är inte långt kvar nu. 13 skoldagar. Sen sommarlov. Måste bara hålla ut liiiiite till.

Hahah hittade den här bilden från i somras. Han var en jävel på att vara aktiv på facebook den där Turan. Ingen aning om vem han var, men han rök från min face lika snabbt som han kom in. Scaryyy.


This is how it’s done in Orange County.

Älskade OC. Håller på att fixa säsong 4 nu. Har sett den förr, kommer se den igen. En säsong som inte alls är fulländad eftersom marissa inte är med. Kan liksom inte bli lika bra utan henne. Men ibland måste man lära sig att leva utan, eller hur?



Today i feel like dying

Move on. It's just a chapter in the past. But don't close the book - just turn page.


mysi

ligger i sängen med natta och myser.
nybäddat är grejer det, sjukt bra.
skolan börjar 8 imorgon - döda mig.


ni e då bra goa ni

Blev utemys i stadsparken igår med en hel drös människor. Musik, onyttigheter, ljus, filtar och mina fina tjejer. Sen kom killarna också, dom är fina dom med!

Har haft världens mys dag med erika idag. Pluggat, gått promenad och lagat mat. Great!

klickbara bilder by me & sara



sunny day

Solat och njutit av vädret hela dagen. Underbart. Ska nog ut och träffa mina fina tjejer snart, det blir bra det. Allt kommer nog ordna sig till slut. Dum spiro spero, så länge jag lever hoppas jag , det är sanningen det.






if we could party all night and sleep all day

Igår festade vi. Vi började hos annika med bästa tjejerna och drog sen vidare på äventyr i sunnersta för att fira robin som har fyllt 19. Ändå skön kväll tycker jag! Varmt ute var det också, det bästa med sommaren. Älskar sommarkvällar, to good to be true.

lite pictures;




glömde bort att det är sverige vi bor i

Jahaja, och idag ska det bli skitväder. Inte nog med det ska skitvädret hålla i sig i några veckor. Såhär känner jag för det:

photo by anna


Det kan va så förjävligt och det kan va så bra

I morse vankades det volleyboll med klassen. Solen stekte och det var förjävla roligt. Den första fysiska aktiviteten jag gör med mitt onda knä efter operationen, it felt good. Imorgon åker stygnen bort by the way!

Sen hade jag och erika en mysdag med massa sol, god mat, musik och snack på min balkong. Fina tjej. Vi drog oss sedan mot skolan som började halv ett. Allt jag säger är VARMT. Man svettas ju ihjäl, vet inte vart jag ska ta vägen. Idag solade vi mest.

Eftermiddagen spenderades även den ute i solen med farmor & lillhunden. Kärlek. Sen grillat till middag med bror min. Även det i solen - mycket sol idag må jag säga.

Fan vad intressant hörrni, min lilla dag här i uppsala som 16 åring. Hoppas ni antecknar hehe.

Jag brukar i princip aldrig skriva om mina dagar, men den här dagen var varit grym så den vill jag komma ihåg faktiskt. Bra då.

mys lunch by erkan & me




Love

Solig dag. Det uppskattas. Har spenderat hela eftermiddagen & kvällen med min bästa vän, kan inte bli så mycket bättre.


MER SOL ÅT FOLKET - summer is near

Bild 1: Solar på terassen i skolan.
Bild 2: Liza solar.
Bild 3: Jag solar på balkongisen.
Bild 4: Jag solar hos Liza.

.... det var en jävla massa solandes. Man måste ju passa på hehe!














när ska det vända?

Morgonen inleddes med ett liiiiitet dilemma. Sov hos nathalie igår, och i morse trallade jag in i duschen UTAN att plasta in mitt knä/sår/ärr/stygn vad det nu är. Måste alltid duscha med en plastpåse över benet, men neeeeeeeeeej inte tänkte jag på det i morse inte. Fick lite smått panik där ett tag, sen blev det raka vägen upp till sjukhuset efter ett tag där jag fick lägga nya förband över stygnen. BRA MATILDA, hur lyckas man....


festat tre dagar i rad = trött tjej

Igår blev det lammfest för hela slanten. Men jag hade kul, sällskapet var det bästa så det gillar vi! Slänger upp lite bilder från långhelgens galna kvällar ;











Långhelg rules

Hey guys! Har spenderat två galet sköna kvällar hos johan med älskvärt folk. Älskar långhelg, då kan man festa på en torsdag! Igår var nog ändå roligast, vi klättrade på höga staket, vissa ramlade ner (leon!!!), dansade på borden och gjorde missions. Like it.

Det är lite torrt på bildfronten -  kommer så småningom :)

Svar på kommentar

"vad jobbar du med på gotland? :)"

SV:
Jag jobbar på en hotell/vandrarhemsanläggning som ligger precis vid havet. Det är utan överdrift världens finaste och mysigaste ställe och någon gång i mitt liv ska jag äga den här anläggningen. En dröm. När jag knegar där så är mitt yrke städare & nu i år även diskare. Awesome i mina ögon!



13 maj 2010

Igårkväll käkade vi avslutningsmiddag med laget, otrrrrrroligt mysigt må ja säga! Senare under kvällen blev det mys och massa gott med "tunabergstjejerna" haha, vi som gick ut nian förra året + några till. Nyårs och valborgsbrudarna skulle jag också vilja kalla dom! Fina tjejer det där.


I can still recall our last summer, memories that remain.

Det slog mig precis att förra sommaren var den sista sommarn då jag verkligen var barn. Jag hade inte fyllt 16 så fick barnbidraget hela sommaren så ekonomin var inget problem. Visst jobbade jag lite också och tjänade några tusenlappar men det var bara för de var kul.

Förra sommaren hann jag med så galet mycket. Gotland med både annika & nathalie, göteborg med jullan, seglade i skärgården, drog till sommarstället, norge med annika, tältade&campade med vänner och verkligen bara l e v d e. Inga åtaganden eller måsten.

Den här sommaren ska jag knega järnet av mig är det tänkt. Drar först till spanien med familjen + en familj till i 10 dagar. Därefter drar jag direkt ner till gotland och jobbar i två veckor, åker tillbaka till fastlandet för att dra en vecka till grekland med liza & nathalie, åker hem och raka vägen tillbaka till gotland för att fortsätta jobba resterande del av sommaren. Har världens skönaste jobb där nere så jag klagar absolut inte, i love it. Men det är själva känslan av att inte vara barn längre.

Alltså, två underbara utlandsresor och jobb kommer fylla min sommar.
Det gick fort minsann, nu va man nästan vuxen..


matematik tillsamman är vi två...... not

jag vill inte sitta inomhus och plugga skit matte just nu. har suttit med boken i två timmar i streck utan vidare framgång.. det känns ju stabilt må jag säga. älskar skolan (belive it or not) men matte är inte min grej. but a man's gotta do what a man's gotta do. ska kirra G imorgon på provet om det så äre sista jag gör. sådeså. måste.

en dålig vän är jag också, som låg och sov mitt på ljusa dagen när jag skulle hjälpa jonte med en skolgrej. fan för mig alltså, idag suger jag verkligen.

so long suckers, här sprids ingen positiv stämning inte


sömnproblem?

somnade direkt när jag kom hem från skolan och vaknade nu. det känns ju inte alls helt okej eftersom jag har matte nationella prov imorgon och inte öppnat boken ännu. där försvann dyrbara timmar ut i sanden. fuck it i suck.


vinter och regn kan bara dö dödens död tack

sommar var hälsad jag vill att du kommer nu. orkar inte stiga upp om mornarna när det är regn och rusk mitt öga skådar. jag välkomnar dig med öppna armar - KOOOOOOOOOM FÖÖÖÖÖÖR FAAAAAAAAAN.

sommartjejen har talat.


Vi är dom du hatar en söndag på dan

"Man slutar bara högstadiet en gång" tänkte vi då vi klädde upp oss finare än hur vi egentligen brukar se ut. Vi festade sönder den natten i göteborgs nation. Vi sket i problemen och bara levde. Det blev så varmt att vi hällde stora hinkar med vatten över varandra för att svalka oss. Då brydde vi oss inte om att sminket kletade eller håret blev förstört. För den natten hade vi så jävla kul tillsammans, en sista gång, alla vi som skulle sluta högstadiet dagen efter.

Dagen efter festade vi ännu hårdare. Nu hade vi verkligen slutat nian och hade sommar fucking looooov. Vilken jävla lycka. Vi var kungar den natten.

Vi var inte snygga någonstans, men fy helvette vad kul vi hade.
Om jag saknar det?
- Hur kan man inte sakna dom känslorna.















My hearts

livet på en bild



How you doing?

Update om mitt mående; Helt okej. Käkar smärtstillande dårå. Men jag klarar mig, det gör jag alltid!


Titthålsoperation

And now i'm done with surgery. För this time. En händelserik dag för lilla moi. Intog sjukhuset 07.00 och operationen gjordes kanske 10.00. Tiden mellan dess klämde doktorn på mitt knä, ritade streck och redogjorde för hur dem skulle gå tillväga. Fick fula sjukhuskläder och en mössa.

Lades på operationsbordet, dom stack nålar i mig och kollade massa viktiga grejer. Andades in syrgas och blev sedan sövd. Tiden gick extremt fort, bara någon minut var jag borta kändes det som. Några timmar var det i verkligeheten.

Vaknade upp, helt hög av all morfin, snackade massa strunt och helt sjuka grejer med sköterskorna. Lades in på uppvaket och några timmar senare vaknade jag upp. Så jävla kissnödig att jag inte visste va jag skulle ta mig till. Hungrig också. Vilade lite och gick sedan med droppet och rullator (!!!) till toan. Allt gick finfint, MEN när jag skulle gå ut därifrån svimmar jag och slår huvet i ett element. MEN VA BRA. Helt jävla underbart.

Vaknade igen, kallsvettandes och svag. Massa sköterskor bärde mig tillbaka till britsen och jag fick slangar i näsan och mer dropp. Somnade såklart.... Sen vart jag flyttad till eget rum för dom ville kolla så jag inte fått hjärnskakning. Käkade lite och åkte sedan hem. Kryckorna med for sure!

Dog litegranna. Trött, ont, svag, helt slut, ingen kraft i kroppen, illamående, ledsen. Älskade brudarna kom och underhöll mig med mcdonaldsmat och massa annat gottis. Bästa eveeeeeeeeeeer. Fan va värt det var.

Juste, korsbandet var av och skador i brosket. Way to go. Fler operationer i höst.

Nu ligger jag och Millan i min säng och glor på avatar. Min dag idag. Bye