Perfect for me.

Passet idag var det jobbigaste på länge, sjukaste träningsverken imorgon är givet. Nu ska jag och min finaste nathalie sova! PUSS

Älska livet

Igår insåg jag verkligen hur mycket till liv jag egentligen har. Nu börjar våren och sommaren smyga sig på och det bidrar så sjukt mycket till mitt mående. Jag har världens finaste vänner och familj och alla möjligheter i världen till att knyta nya kontakter. Tänker inte ödsla mer tid till att vara negativ, för nu kan det faktiskt bara bli bättre.


IDAG: Vårfika i solen med kylberg & erika och nu inväntas ett stenhårt step + styrka pass med E. Kommer avlida.


I've got no time for feeling sorry

Mysig onsdagskväll igår med fina människor. Tavernans mat levde som vanligt upp till förväntningarna och sällskapet var inget annat än nice! Åh vad bra jag mådde igår och herregud vad bra jag mår idag! Ledig dag + sol. Kan inte bli så mycket bättre. PUSS

Och du skulle bara våga jämföra din sorg och förlust med min.


Here comes the sun

Lediga onsdag. Pressade mig själv till max på gymmet, behövde få ut lite aggretioner. Annars då? Hämtat ut melissa horn biljetterna. Om nio månader ska jag och fina emilia se henne live. Man kan ju inget annat än längta. Ikväll blir det middag med fina vänner på tavernan, bra onsdag.

Too hot for you to keep her, too cold for you to leave her.

Vi jensenbarn är lediga idag och imorgon. Otroligt skönt. Igår körde jag och Liza en chipskväll fast vi var lite nyttigare än vanligt. Kände mig som en riktig fighter.

Nu ska jag på ett möte och sedan vidare till gymmet. Körde bodypump igår så idag ska jag springa lite! Najz. See you wouldn't wanna be youuuu.

And when the broken hearted people living in the world agree, there will be an answer, let it be.

Lyssnar på The Beatles som aldrig förr.



Styrka i strid.

"Kroppen och psyket ger upp redan innan vi är framme. Hela bilresan fram till Löwenströmska är en plåga. Sjukhuset är lika med helvettet i mitt huvud, dödens portar, inferno, avgrunden. Misstolka mig inte, personalen är underbara och doktorerna väldigt duktiga men det enda jag relaterar sjukhus till är enorm smärta, väntetimmar och tabletter. Alldeles för många tabletter. Det är som att sjukhuset hatar mig och torterar mig genom att alltid på något miserabelt sätt dra mig tillbaka. För jag kommer ALLTID tillbaka till Löwenströmska sjukhuset. Förr eller senare är jag i dess makt igen."

Utdrag för några månader sedan innan min tredje operation. Idag, när jag gick ut genom sjukhusets portar för sista jävla gången i hela mitt liv vet jag att jag aldrig mer kommer skåda denna hemska byggnad igen. Aldrig mer. Nu säger dom att jag är fri och klar. Trots att mitt sexmånaderstest inte var komplett, och trots att det gör otroligt ont och även fast knät är ostabilt så är jag färdig. Både kirurgen och sjukgymnasten uppmuntrar mig till att börja med innebandyn igen sakta men säkert. Jag tror faktiskt ingen förstår vilken lycka det är. Det är ett jättekliv i den här snedvridna historien. 17 månader efter det avslitna korsbandet, utsträckta ledbandet, vattnet i knäskålen och benbiten i minisken så ska jag vara kapabel till att röra mig efter mina egna villkor. Det är som att vinna en miljon kronor. Nu handlar det bara om fokus motivation och positiv energi. För jag ska klara det här, snart är jag tillbaka. Snart.
Vi får se hur det går. Måste testa först, antingen vinner jag över mig själv eller så faller jag tillbaka till den jag varit i sjutton månader nu. Det här är något jag kommer ha med mig i hela mitt liv så jag tänker tvinga det till att bli en styrka istället för svaghet.

katastrofala absurda liv

Citerar min vän Nathalie " Ibland undrar man vad fan det är för fel på folk egentligen". Kunde faktiskt inte sagt det bättre själv.


She's nothing like me and I'm truly grateful for that.


Who gives a fuck about an Oxford Comma?

Sov som ett as inatt. Vaknade hela tiden och smsade till och med Liza i sömnen. Så illa var det. Nu är jag trötti och ska ta ett bad och sedan skriva på mitt tal!

Myser lite med världens gosigaste filt, guds gåva till människan.




You'll never find nobody better than me

Det fruktade "sexmånaders testet" är nu avklarat. Sex månader efter korsbandsoperation ska man göra massa tester som visar på hur kapaciteten i knät utvecklats osv. Orkar inte gå in på hur det gick men det var under förväntan iallafall. Tungt som fan. Imorgon vankas det ännu ett återbesök på Löwenströmska sjukhuset. Jo men man har ju haft mer flyt liksom!


I found security in you.


"Mindblowing performance"


Cause I'm in love with this feeling now

Helt död tjej. Igårkväll blev det italiensk plockmat hos fina Anna med resterande brudar. Sjukt gott och hur mysigt som helst! Lite senare tog vi vårat pick & pack och begav oss till storvreta för att festa vidare. Älskar killarna som var där, mina bebisar allihopa! Har alltid som roligast med mina närmaste vänner. Hehe nej men det var en riktigt lyckad kväll och den här helgen har varit rejält hård. Lite sömn och mycket aktivitet. Meeeeeeen uppskattar dock att ha ett fartfyllt liv, då tänker man inte lika mycket!

Kom precis hem från en rolig jobbdag. Snart ska jag äta sushi som aldrig förr och ikväll lägger jag ALLT plugg på hyllan för att äta massa gott och umgås med familjen. Idag mår jag bra!

No regrets, just love

Kvällen börjar NU med taggmusik och förfix. Kylan stormade min våning för någon minut sedan och Erika kommer snart. Ikväll firar vi Anna som fyller 18! Tjohoooooo.

Att så lite kan göra så mycket.

Tack, världens finaste gudmor.


Let the rhythm change your world on the floor

Gårdagskvällen började hos Annika, sedan drog vi oss mot Saga och ännu lite senare vart det efterpärla hos Linus. Min kväll väldigt kortfattat! Det var nice och jag skrattade så sjukt mycket. Går inte att göra så mycket annat i dessa umgängen!

Ska snart dra mig mot mamma för att gosa med min gudsyster på 1,5 år. Gullebebben. Ikväll kör vi igen, 18-årsfirande! See you wouldn't wanna be you.


Fuck everything and run.


I may be bad but I'm perfectly good at it.

Skoldag, kaffe på W och shopping. Kirrade förövrigt världhistoriens ultimataste jeansshorts idag, kommer bokstavligen bo i dom i sommar. Åh längtar. Snart blir det våffelmiddag dagen till ära. / glad_tjej_93@hot.



One of the hardest things in life is having words in your heart that you can't utter.

Imorgon är det fredag vilket resulterar i löning, helg, bra väder och trevligheter. Är även sjukt nöjd över peace & loves senaste bandbokning. Ren lycka säger jag bara, ren genuin jävla happiness.




Don't take your guns to town.

Dagen bestod av UF-mässan som var skitkul faktiskt, riktigt duktiga ungdomar som kör på sina företag! Kom precis hem från gymmet nu så är helt död. Ikväll blir det bio!


Även fast jag vill slå ihjäl dig ibland..

.. när du retas, slåss och busar, så uppskattar jag dig och du är en jävligt bra vän.



Hold your head high gorgeus, they will kill to see you fall.

Kom precis hem från min kära "granne" åsbrink efter en jävligt nice kväll med ett gäng grabbar + mig & liza. Spontant och helt rätt. Förövrigt, följ mig på twitter: http://twitter.com/matildagradin

Nu ska jag sova with a smile on my lips hehe! PUSS

Det var faktiskt inte värt smärtan.


Att längta.

Saker jag LÄNGTAR till:

- Att boka Melissa Horn konsert om ett par dagar
- London om tre veckor
- Sommar älskade sommar
- Att slippa smärtan i knät och kasta tabletterna
- KÖRKORT

"Att vara med henne"

Vad fint att jag spårade ur på mitt psykologiprov idag. No comments. Annars då? Lunchat och hängt lite hos Winrows. Nu ska jag styra upp mitt liv och sedan läsa en av mina favoritskribenter Alex Schulmans senaste bok. Känns stabilt. Hörs.


Du är ett glashus och jag är en sten.

Idag har jag ingen motivation till att skriva överhuvudtaget. Den här dagen är grå och ångestladdad. 22 mars skulle varit våran älskade ängels artonårsdag. Idag är det även nio månader sedan hon ställde sig framför tåget och tog sitt sista andetag. Nu ska jag till nathalie och spendera kvällen med min starkaste stjärna, kärlek.

Vill bara säga en sak till och det är att jag älskar min mamma över allt annat. Fan så bra du är och förlåt för mina psykopatutbrott. Speciellt det idag.

Seal my heart and brake my pride.

Hetsiga jävla dag. Nu checkar jag ut.





Love until we bleed.

Idag har jag hängt själv i stadsbiblioteket och pluggat psykologi, vad hände där liksom. Ibland måste man ju faktiskt variera sig från skolbänken. Nu ska jag göra något betydligt roligare, vandra ner på stan och betala resan till spanien i sommar! NICE.








Bitter Sweet Symphony.

Jag mår bra nu. Tack vare familj, vänner & jobb.
Fast saknar det gör man ju alltid.

I keep dancing on my own.

Gårdagen var minst sagt händelserik och i stora drag riktigt jävla rolig. Började hos mig med liza & emilia, sen begav vi oss tillsammans med resterande  tio brudar till uppsalas norra trakter på fest! Där var det otroligt blandade människor vilket alltid är nice! Efter ett tag rörde vi på oss till den motsatta stadsdelen och vi fick oss en rejäl springtur vill jag lova, helvette vad pjucksen jobbade! På fest nummer två befann sig vårat närmre umgänge så det var kalas. Somnade bredvid emilia in mot småtimmarna, gos.

Har kommit fram till att jag ALLTID har det som roligast nykter. Jag är så skön alltså. Nej men seriöst, sober is the way to go for me.


/

Ligger i sängen med min stendöda emilia. Hur jag ska få upp henne är just nu det största dilemmat.. Om en timme vankas det jobb och jag ska övningsköra dit tjoho! HÖRS TONIGHT.

gosegos



Love, it taught me to lie, Life it taught me to die.

Dagen i ära: Övningskört genom hela staden våran, hängt på gränby centrum med mamma där vi även hann med en sushi-lunch, övningskört lite mera och besökt M&M där vi fick våfflor. Världens mysigaste vårdag med den bästa mamman i hela världen!




So you want me to bleed for you when my wounds finally started to heal.

Gick lös på rummet för ett tag sen och framåt går det ju.



Helg.

Gosat med myshunden och lagat kinamat med pappa. Nu: naturgodis och film, får nog sovsällskap lite senare också! Najs. Ha en bra fredag people!


För din skull.



From the ice inside your soul.

Skitdag på alla sätt och vis. Kom hem, bröt ihop och sen reste jag mig upp igen. Har fått massage och kladdkaka. Underbara älskade familj! Sinnes vad ni allihopa är bra.

Puss då


vardag

Hey guys! Idag började jag min dag på skönaste sättet (läs: jobbigaste, mest krävande och uttröttande) med ett besök på gymmet sisädär 09.00. Kom hem 11 efter ett sjukt jobbigt pass, men de satt fint ändå hörrni! Idag har jag även hunnit med lite oseriös skola och ett besök hos kriminalvården med klassen.

Befinner mig hos winrows nu med david i väntan på kylberg. Myskväll står på schemat, ovanligt liksom. Imorgon vankas det polisförhör på morgonen (ojoj bad girl.. eller?) och sedan friskolekampen i fyrishov dagen lång. Chillar mest!

Heddå!

hittade en söt bild från i somras, jo men tjena



You're on my heart just like a tattoo.

Sitter och klurar på min kommande tatuering. Är så fruktansvärt stensäker på motivet men vart på kroppen den ska ta sin plats på är betydligt svårare. Funderar på antingen nacken eller underarmen. Diskreta tatueringar är bland det coolaste som finns, så häftigt att jag dör litegrann.


För att jag har världen framför mina fötter.

Jag kan göra i princip vad jag vill. När jag vill. Alla möjligheter världen erbjuder finns tillgängliga. Det ända som krävs är viljestyrka samt ett evigt hopp om att ingenting är omöjligt. Jag ser min framtid som en vit tavla som hela tiden ska målas på med nya minnen, upplevelser och misstag. För visst älskar vi alla livet och just därför ska man forma det precis efter sina egna behov. Uppsala är en trång liten bubbla och jag längtar ut till den stora världen, som den drömmare jag är, och se allt som finns att se. Och det ska jag göra en dag.

För jag är så jävla förväntansfull att jag nästan spricker.




We laugh until we think we'll die

Eftersom jag är full av inspiration och kärlek idag utlovar jag en fin text lite senare! Kreativiteten bara flödar nu hörrni, det får vi ta vara på.

Solen i ögonen.

Idag var en sjukt bra dag. För det första så vaknade jag upp bredvid min bästis av att solen sken in genom fönstret. Den lyckan! Vi gjorde mysfrukost och tog plats på balkongen med te. Världens bästa förmiddag. Skolan var inte pest och pina iallafall och jag fick mycket gjort. Drog en subway lunch med min nathalie på bryggan i solen, vårkänslor. Nu kom jag precis hem efter ett stenhårt bodypump pass och en timmes powerwalk på det! Jävlar vad aktiv jag varit idag, är helt uppe i varv av all energi jag bär på! Nu ska jag agera kock och laga thaimat och sedan blir det filmmys. Gymmet kallar imorgonbitti innan skolan. Tungt. Sådärja, ville bara dela med mig av min fina dag. Tack för det. Hej.


Vissa människor slutar aldrig att leverera.

Genuin jävla lycka. Riktiga genier.







unga dumma och omdömeslösa men fan så lyckliga vi var.


Home is whenever I'm with you.

Fin kväll med min bästa vän och andra halva. Mysmiddag samt promenad. Nu kollar vi festivalbiljetter och längtar mer än någonsin till sommaren.


Det är lätt att se hur sjuk man än gång var, när såren läker och regnet känns.


Det mörker du ser gör att stjärnorna märks lite mer.


You gotta loose a couple fights to win.

Igår hade jag och mina kompanjoner emilia och liza verkligen bestämt oss för att ta det lugnt med godis & film... jo men tjena, ett telefonsamtal senare satt vi på bussen till kåbo för party! Haha älskar våran spontanitet, awesome. Där befann sig alla från "the good old days" så det var skitkul att festa tillsammans igen!

Kom precis hem från jobbet nu, den här helgen har varit allt annat än lugn, men inte är väl jag bitter för det! Behöver lite fart och fläkt i livet mehe.

En av de många fördelarna av att jobba inom restaurangbranschen (!!!!):
'

you make the good times better and the hard times easier


Stilettos and broken bottles.

Hejhejhej. Riktig bra kväll igår! Artonårs middag och förpärla med femton tjejer hos amanda där vi åt sushi och massa annat gott, spelade förfest-spelet osv. Må jag älska dessa brudar alltså! Sedan rörde sig alla de myndiga mot krogen (orättvist, men snart så!!!!) och jag och natta drog vidare och festade med lite gamla kompisar. Vägen dit kan ha varit det roligaste någonsin. En riktig jävla askalas fredagskväll alltså!

Nu ska jag övningsköra/skjutsa ut familjen till storvreta för lite kalas! PUSS

Tell the devil I say hey when you get back to where you're from


fredag

Drar en snabb update. Sitter i skrivandes stund i lilla skolan och väntar på helg. Snart så. Gårdagskvällen bestod av en riktig pluggkväll + middag med nathalie. Som vi pluggade, har världens största svenskaprov på måndag och det känns mindre bra. Denna kväll kommer bli askalas, fira amandas 18årsdag! Bruden har slagit stort på cateringen med 120 sushibitar & massa kycklingspätt är beställt. Kommer svulla. Nu svamlar jag bara, see you!
min fina tjej

"Att sitta tyst bredvid en vän men ändå få allt sagt."


VISDOMSORD.


I Follow Rivers.

Hej alla fula och söta. Min dag har varit awesome hittils, skola, mysig fika & promenad, shopping och lite plugg på W. Ikväll ska jag mysa med megasallad och "I rymden finns inga känslor", min nya favvofilm! Nej men nu ska jag gå och göra något vettigt av mitt liv, see you.


Och mitt i allt så ska man räcka till.

Ikväll är ingen bra kväll. Dock har jag hunnit med att träna under dagen, plus i kanten. Nu ska jag sova och morgondagen ska bli bra. Ge mig lite medvind.

KOM IHÅG ATT LEVA.


den här stan som gör mig så hög, den här stan kan få mig så låg

Dem där små, egentligen obetydliga, sakerna som förgyller vardagen på ett besynnerligt sätt. Kanske ett speciellt leende, ett nyinköpt klädesplagg eller en oerhört god middag. En varm hand på kinden eller en klapp på axeln. Ett rörande sms som får hjärtat att stanna till utav känslor. Men främst av allt, dina vänners blickar som ser igenom fasaden. Inga ord behövs, dom förstår ändå. Sådana saker får mig att överleva det annars så gråa vardagslivet. Ljuset i tunneln, det är ni.

Du vet väl att du måste stå upp och slå tillbaks

Matilda 2.0. Allt jag säger. Så extremt effektiv. Min måndag: Renoverat om/ inrett mitt rum på nytt, ätit lunch med nathalie och hennes farmor och min mormor (dom är bästisar, ja sjukt jag vet), gymmat, vart i upplands väsby för ännu ett sjukbesök som innefattade magnetröntgen. Nu ska jag skriva uppsats. Jo men man är väl grym, det vet väl jag de.



Äntligen

Har haft en helt amazing helg. Helvette vad bra den varit! Lycka att äntligen få känna så. Har sagt det förr men det ger jag blekaste fan i och säger det igen ; mina vänner är världens bästa.

FREDAG: Hängde hos Winrows på kvällen och där var vi massa tjejer som åt middag och firade Alice! Trerätters middag och massa annat gott satt fint vill jag lova. Sen drog de myndiga fylleskallarna ut på krogen och jag & liza (småbarnen themselves) deckade fint i sängen. Så trötta.

LÖRDAG:
Vaknade upp bredvid min älskade bästis. Den känslan. Vi myste framför tvn och gosade lite och sen begav jag mig till kåbo för en långpromenad med farmor och hunden. Vårkänslor! Mot eftermiddagen blev det vårfika med Liza och Emilia, ännu mera vårkänslor! Megamiddag med papi mot kvällen framför älskade solsidan och sedan begav jag mig till Max för lite filmmys med mina små älsklingar!

SÖNDAG:
Har jobbat verkligen HELA dagen. Det var kul, as usual! Efter jobbet kände jag för att ta hand om mig själv lite = bubbelbad och allt som hör till. Fin avslutning på en riktigt bra helg!

trött inslagning....
ännu tröttare hund
min & papis fina middag

En helt ny nivå av kärlek.

För mig handlar det om att skapa fler, bättre minnen med de människorna som får mig att skratta. Det finns en anledning till varför dem stått vid min sida i alla dessa år. Att umgås med dem och skratta tills man ligger på golvet och gråter av lycka är den bästa medicinen som finns.

/

Fredag, som vi har längtat. Dagen bjöd på temadag om alkohol & droger samt en föreläsning. Nu ska jag styra stegen mot Winrows för att pussa lite på dom och gratta den äldsta systern som fyller nitton på söndag.


Alice, grekland 2010. Åh, saknaaaaa

Skynda att älska

Hur jag ska spendera min kväll:

hela världen är så underbar om man är korkad tom & glad

Flyttade till pappa idag. Lite miljöbyte, omställning och förändring behövs faktiskt. Det droppar nog in ett till inlägg senare ikväll!

todays shit


Självständig. Oberoende. På egna ben.

Förväntansfull.

fuck ya'll

Hallooooo. Galet jobbig dag, herre min gud. Fixade och trixade inför resan i sommar med brudarna, skola, ett asjobbigt möte, besök på IKEA och nu ska jag skriva en 9 sidors rapport samt förbereda mig inför att hålla ett föredrag imorgon. Tidsoptimisten! Måste rusa, heddå!

Det gör mig till en vinnare.

Mina vänner är det absolut dyrbaraste jag har. Något mer värdefullt än vänskap existerar inte. Känslan av att alltid ha någon att falla mot & samtidigt alltid ta emot den som faller är obeskrivlig. Jag kanske inte är bäst på allt i hela världen, snyggast, vackrast, smartast osv, men att jag har er gör mig till den rikaste och mäktigaste människan i hela jävla världen. Fan så blödig jag ska vara nu då. Lev med det.


Smoke & Mirrors

Lyssnar på Lifehouse och inser att livet väntar på mig.
Drömmarna och målen har aldrig varit starkare.