Du finns i våra tankar, min älskade vän

Jennifer Lindström. Det blir helt tomt i mig när jag sitter här och ska skriva om dig. Orden fastnar i mitt huvud för det finns så mycket att berätta, men jag kan inte sätta ord på det. Tack för att du gjorde mig till en bättre människa, tack för att du hade kraften att orka för mig även fast du gick igenom jobbiga saker själv. Du har alltid varit omtänksam och prioriterat andra före dig själv. Sommaren 2008 kommer bli svår att glömma, våran sommar min älskling. Bästa vänner på den tiden. Fyra år fick jag med dig, och jag är tacksam för varje sekund vi spenderat tillsammans.

Jag kommer ALLTID att älska dig jennifer, du finns med mig. Förlåt för jag inte kunde rädda dig. Minneslunden är det närmaste jag kan komma dig nu och senaste dygnet har jag varit där tre gånger. För att du inte ska vara ensam. Jag kommer aldrig glömma dig.

* 22 mars 1993 - 22 juni 2010 *


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hola amigos

Hade det underbart i Spanien med faniljen & våra närmaste familjekompisar. Sola, bada, shoppa, äta tapas och kvällspromenader längs stranden. Saknar allt redan.


yesterday

Ska bara snabbt skriva om gårdagskvällen innan vi åker till arlanda. Den spenderade i en superfin lägenhet i luthagen med nära & kära. Vi klippte hår, åt mat, brottades och snackade på balkongen. En skön kväll vill jag lova!

Nu drar jag till spanieeeeeeeeeeeeen hejdåååå! :D


AND OFF I GO - next stop mallorca!

Drar mig mot varmare breddgrader nu. Spanien närmare bestämt! Min kära kompanjon julia hänkar och våra familjer of course. Hemma igen den 25 juni, grrrreat.


planerar

Imorgon åker jag till spanien med min kära julia & våra familys. Sen drar jag direkt till gotland där jag ska jobba hela sommaren förutom en vecka då jag är i grekland med liza & nathalie. Kommer blogga från gotland så ni inte saknar mig för mycket hehehe! Så, nu kan ni följa min sommar som äger rum på gotland. Over and out.




Nytt

Sprang ner på stan en sväng och två linnen, bodylotion, ansiktskräm och annat skit fick följa med hem. Här är linnena;


På sommarn är livet som bäst

Igår blev ännu en pool-kväll fast dock på annat håll. Jag, millan, natta och annika begav oss ut till årsta för att bada utomhus jacuzzi och pool med grabbarna. Sjukt nice! Vi körde lekar i poolen bland annat rugby & basket haha, och musiken pumpade för fullt. Älskade människor. En av de skönaste kvällarna på länge!

Det är som sagt lite små torrt på bildfronten..
Ni får nöja er med mina och annikas pool bilder från i somras;












one by one

Eftersom regnet flödar i Uppsala för tillfället har jag millan och natta legat inne hela dagen och streck-kollat på Harpers Island. En förjävla bra serie. Helt genial! Rekommenderar den starkt må jag säga.


feeling better

Hej. Har börjat släppa hela twilight grejen nu. Var för chockad och sadface för att vara hemma igårkväll, så begav mig till gamla uppsala för att bada pool med vännerna. Okej, det var iskallt och regnade men det var nice ändå!


TWILIGHT FAN EVENT

Twilight is my drug. Jag älskar det, det bästa som gjorts utan tvekan. Och idag, just idag, gick jag och mamma på bio och såg sex and the city. Är på bra humör som jag ganska sällan är. Helt plötsligt kommer det in en tjej som jobbar där och säger "nu ska vi lotta ut två biljetter till twilight fan event lalalalal". Twilight fan event är ett event när twilight stjärnorna kommer till sverige (hovet, stockholm) och visar upp sig och massa kul ska hända. Tjejen säger ett stolsnummer som vunnit dessa två biljetter. Nummer 36. VILKET STOLSNUMMER TROR NI VAR MITT? Jo mina damer och herrar, trettio fucking sex.

Oj vad bra tänker ni. Gud vad kul, hon vann! Jag ska tala om för er att när jag insåg att jag vunnit blev jag så glad att jag trodde jag skulle dö. JAG VANN! Jag vinner aldrig någonting. Lycka.

Meeeeeen
... lyckan övergick snabbt till tårar. Jag kollar på biljetten och inser att det är den 21 juni. Min hjärna kopplar inte först, tror inte att det är sant. Jag är i spanien den 21 juni. INTE HEMMA. Jag kan inte gå på mitt livs event som jag dessutom VUNNIT biljetter till.

Alltså, jag är just nu så jävla ledsen för att gud ALLTID går emot mig. Må jag ha gjort dåliga saker i mitt liv och nu får jag mitt straff. Helvettes fan. Nu ska jag gå och dö lite. Hejdå.

Så, om det är någon som vill köpa två biljetter till twilight fan event den 21 juni, båda biljetterna för 500, är det bara att maila eller kommentera inlägget.

Mail: [email protected]

gårdagens outfits

känner mig så geeky när jag kör "dagens outfit" osv... händer i princip aldrig! men eftersom det var avslutning igår kan det vara kul för mig att ha och kolla tillbaka på.. ser nu att jag glömt tagit på smycken när bilderna togs .. fail men anyway;

PÅ DAGEN/AVSLUTNINGEN:




PÅ KVÄLLEN/FEST:



klackarna i taket må jag säga

Riktigt lyckad gårdagskväll! Vi åkte ut till valsätra för att festa i en lokal där vi varit några gånger tidigare under hösten, såååå skönt ställe. Det var sjukt många där, alla nära & kära vilket var awesome :) Inga bilder blev det från min sida, det kanske dyker upp med tiden hehe! När vi senare kom in till stan tog några av våra grabbar ett dopp i fyrisån... så sköna att jag dog litegrann.

bild från en av de tidigare gångerna vi festat där;


sommarlooov


och det ska vi fira
! befinner mig hos liza med diverse brudar och snart ska vi ut på äventyr. hörs imorn!

haha mupp men har lite brådis;




våga chansa

Skolavslutning imorgon. Första året i gymnasiet är avklarat, finally. Detta år har varit väldigt annorlunda om man jämför med högstadiet. Ny klass, nya lärare, nytt skolsystem och mycket mer eget ansvar. Jag kan verkligen känna hur jag utvecklats det här året, tack vare allt nytt.

älskade klassen (inte alla på bild)

helt seriöst

Helvettes fan om det regnar i spanien. Kollade väderleksgrejen nyss och vad är det mina ögon skådar? Regn när jag ska till mallis och leva livet. Nu ska jag gå och skrika lite, vi hörs sen.

http://www.yr.no/sted/Spania/Balearene/Alc%C3%BAdia~6533929/langtidsvarsel.html

Det här hade jag tänkt mig dårå.
Men nääääeee sån tur ska man inte ha. Jävla fan.



det var en livsstil

Det blir säkert bra med innebandyn. Men det skär till i bröstet varje gång jag inser att jag faktiskt inte kan spela. Någonting dör i mig varje gång jag tänker på hur länge det är kvar tills jag är fullt återställd med ett nytt korsband. Avundsjukan tar över mig varje gång jag ser hur andra spelar, skrattar och njuter av tiden dem spenderar med sitt lag.

För er som tycker att det inte är en sån stor sak, försök då att leva utan det ni älskar mest i hela världen, sen kommer ni se att det är långt ifrån simpelt.

dumma jävla innebandyfjolla,
varför valde du den värsta knä-skade-sporten ever????


faller, blundar, andas

Drar mig iväg på möte nu med innebandyn. Vissa kan spela, andra inte.
Då får man supporta helt enkelt, och lyssna på framtidsplaneringen.
Fuck.




två små dagar kvar

Överlevde springturen, men fick avbryta när smärtan blev för stor. Sad face. Har förövrigt precis skickat in min sista skoluppgift för den här terminen. Om det känns skönt? SVAR JA.

Helt överlycklig för mina betyg i alla A-kurser. Alla dessa sena nätter med plugg, slitandet i skolan och de tidiga mornarna har verkligen lönat sig. Awesomeeeee!

Har spenderat kvällen med bästis annika. Mysi. Nu ska jag sova with a big fucking smile on my lips för snart är det sommarlov och det kunde inte kännas skönare.


knegar i skolan.
bra det.


run bitch

Nu, mina damer och herrar, ska jag dra mig ut på den första springturen för i år. Har inte haft möjlighet till att röra på mig under en lång period pga av en knäskada. Spännande att se om jag pallar haha eller om knät håller... we'll see ;D

korsbandet är ju redan av, så vad har jag att förlora?


Här sitter jag och baddar såren med salt

Close your eyes, clear your heart & let it go.

Att släppa taget och inse att det faktiskt är över och inget du gör kan fixa det igen. Laga det som blev trasigt. Gör det osynligt istället. Glöm det, önska att det aldrig har hänt. På så sätt blir man mindre sårbar.

photo by me



picknick

Tröttaste dagen på länge. Somnade tidigt med nathalie vid min sida, försov oss, hann precis i tid till skolan. Sov i skolan i erikas knä. Kan ha varit det skönaste på länge. Kom hem, somnade i soffan.

Nu ska jag iallafall ut och röra på mig. Picknick med mamma & våran favoritfamilj. Nice.

saknar min bebis

Ingen fröjd för ögat igår inte

Imorde vaknade jag lagom sliten hos nathalie. Drog mig hemåt och mitt ansikte var inte en vacker syn. Senare busade jag med gudsystern min, mysi.

Resten av dagen spenderades vid "min & annikas brygga" där jag, manfred & annika badade och solade. Första doppet för i år de satt skööönt de.







Saturday night feveeeer

I lördags, 5 juni, var ju inte vilken dag som helst. Annikas födelsedag förstår ni! Så jag var med min älskling hela dagen och firade henne ute i solen. Great. Mot kvällen blev det lite fest och det var kul. Underbara människor.








bilder från studenten











full fart

Beger mig mot studentmottagning nummer ett, såhär ser jag ut idag hehe ;

Studenten!

Jag vill också ta studenten... två år kvar, wihoo.. Men iallafall, idag ska vi fira studenterna för ärligt, fyfan vad dom är bra!

Njut

Nathalie blev mitt sovsällskap igår, och idag låg vi ute och solade tills det var dags för skola. Vädret in my heart, men väntar bara på regnet nu. Glöm inte att det är Sverige vi bor i haha..








kom till mamaaa

Can't wait to read this one.
Femte twilightboken.
Love love love.







F R E S C H

Turkost. Virkat. Utomlands vid havet och på de vita stränderna.
Sommarlov? Ja tack.



the sun is shining

Varm dag må jag säga! På morgonen låg jag ute och solade samt käkade våfflor hehe mega. Sen skola i några timmar och nu kom jag precis in efter att ha vart ute och solat samt chillat i en park med annika. Nu ska jag grrrrrilla, bye!

todays shit;






Back in the days

Haha jag dör när jag ser den här bilden. Det finns några stycken på oss. Men den här var ju söt, tagen för 2,5 år sen ungefär. Vi var unga & dumma samtidigt som allt var for fun!

du är fin min vän och jag är glad att jag har dig kvar ännu idag.


Working nine to five

Tisdag. Även kallas helvettesdagen i min klass. Idag har jag dock betat av ett prov och en redovisning tjoho!

KVAR ATT GÖRA I SKOLAN:

  • Tyska redovisning
  • Matteprov
  • Historia uppsats
  • Matte uppsats
  • Svenska drama/teater
  • Novell
Och det är ungefär en vecka kvar i skolan? Hur i hela friden ska detta gå ihop för lilla mig..