ya'll

jag vill fylla år! ärligt det känns som alla fyller år nu :( hemskt.. iallafall, nu ska jag plugga matte och senare innebandyträning . yes , jag har tränat mega dom har senaste dagarna :D igår dans & styrketräning , asnice ju!


hallååååå

hej , nu ska jag och annika sova . lite bad update känner jag , men jag kräver lite ledighet. puss




innibandiiiiiii

guuud vad varmt det är nuförtiden, fan jag brinner ju upp :o inte nog med det sprang jag 4 kilometer idag i skolan! man kan ju bara hålla tummarna för att det blir lika varmt på valborg. nu ; ska på ett möte , senare träning i allians med fbc :*
tack tjejer för en dunder helg förresten, sånt man verkligen kan behöva ibland ..

lägger upp lite random innebandy bilder bara för jag känner fört (:



lördagskväll

lördagskvällen i all sin ära. den inleddes med rejält med mat alá mi casa med annika & familia :D senare åkte jag & ak iväg till berthåga för att spendera kvällen hos elinne med massa chilligt folk. några grillade, andra dansade.. då syftar jag mest på G som tappert försökte lära sig våran koreografi till dansen. en minnesvärd upplevelse! lite senare åkte jag och annika hem till henne och sov, asnice .

nu blir det bio med negar :D 17 again , bara för att zac är så olagligt snygg..


grillkväll

hej bloggen :D  idag är jag ganska väldigt mega glad! kan berätta lite mera detaljerat sen maybe .
 
okej , min fredagkväll . som började jag, lisa & annika kvällen med att dansa dancehall, ny koreografi nu , faktiskt jättebra! :D efter dansen åkte vi hem till mickan där alla tjejerna väntade. vi grillade, snackade, åt jordgubbar och umgicks. jätte trevligt med alla brudarna! lite senare tog jag bussen hem och sooooooooooooooooooov.. så jäkla mysig och värd kväll!

nu ska jag ta mig ner till stan och träffa negar och lina, mys på bryggan med jordgubbar i guess :D senare ska jag träffa min finaste sötaste lilla bästis :*

ja, vad ska man säga?

fyra saker jag verkligen borde göra, om jag vore smart :

1. göra klart bilduppgiften som skulle vara inne i förrgår . det har tagit sin lilla tid för mig minsann..
2. städa mitt rum . då endast i syfte av att göra mami glad, det kommer ändå vara lika stökigt imorgon..
3. duscha . jag skaaaaa..
4. rensa min garderob. den är så överfull att när man öppnar den ramlar det ut saker, då är det illa ..

fyra saker jag ska göra, nu när jag inte är såpass smart :

1. äta middag . äta måste man ju , annars dör man?
2. kolla på två andra avenyn avsnitt. jag måste ju komma ikapp alla avsnitt nu när jag missat x antal gånger.
3. gå på en låååång promenad . vad rensar tankarna bättre än en promenad? :D
4. soooooova! har lite sömn att ta igen , satt uppe halva natten med den där förbannade matteboken..


biiiitch

den idiot som kom på nationella proven i matte förtjänar en fet smäll i fejjan

morfar <3

ingen i världen kommer någonsin
kunna förstå hur mycket min morfar betyder för mig.
helt otroligt, morfar. du är bäst i mina ögon :*

tisdag and hard work work

idag har jag jobbat . 6 jävla timmar, men det var så värt det.
imorgon har jag sovmorgon, katching!
puss


snart solarieförbud för minderåriga..

känn på den du, annika!  jag läste i expressen att det kanske ska bli lag på att man måste vara 18 år för att sola solarium, plus att strålningen ska halveras. anledningen till detta plötsliga altenativ är att fler och fler får livsfarliga cancerframkallande brännskador. Jag solar inte så mycket solarium själv. okej, jag kan väl erkänna att jag var ganska tight med solariet i höstas och nu på senaste tiden har vi väl funnit varandra igen.. men ärligt, det är ju upp till en själv om man vill sola eller inte? det är ju ens egna val. man vet konsekvenserna ju ; åldras i förtid, rynkig, flagnar, brännskador, cancerframkallande osv. jag tycker inte det ska bli 18års gräns, för helt seriöst tror jag inte det är så stor skillnad på att sola utomhus i solen och i solariumet. och just nu känns det ändå som man kommer få cancer hur man än gör, chips innehåller tydligen också något farligt ämne? visst, det kan ju vara bra för samhället och så, men jag vill ändå kunna ha tillgång till lite sol och bränna även fast det är december och 20 minusgrader.


måndag

måndag. vad finns det att säga? allmänt tråkig skoldag som slutar alldeles för sent. skrev ett helvettes religionprov också och fick mig en rejäl utskällning på tekniken. kanske förtjänade jag den lite. men bara kanske.

borde plugga men orkar inte. nationella matte i veckan. ingen aning vilken dag, det känns ju.. inte så bra. gud, vad har hänt med mig? :o ska iallafall träna med gamla gänget ikväll, det lär ju bli det ända positiva för min del idag. taggad brud!

/mg


bobby på besök i uppsala?

åh juste, gissa vem jag såg på uppsala centralstation i lördags? bobby oduncu.  linda rosings bästa vän, han medverkade även i den rätte för rosing och är alla svenska "kändisars"  favoritfrisör . that's pretty good :D


hellooo läppförstoring ? hahah

my weekend

hellu :) har inte vart så taggad på att skriva i helgen.. iallafall :
 
fredag ; började kvällen med att dansa ragga med lisa & annika, som varje fredag. grovt svår koreografi nu, men vi jobbar på det tjejer hah! sen åkte jag hem till sanna för att fixa lite med henne och några till brudar och sen runt 10 kom allt folk och det var fest . temat var blått :D riktigt nice! tack sanna, och STORT grattis till dig gumman. och agnes, anton & jag var ju verkligen på g , kan inte sluta skratta åt vårat  misson, helt klockrent :D

lördag; spenderade dagen i stockholm med mami och shoppade massa. senare så mötte vi upp massa kompisar till familjen och så vankades det dansuppvisning. bounce. en sjukt rolig uppvisning och självklart fick man dansa med dom! det var en riktigt minnesvärd upplevelse och en av de bästa grejerna jag varit på. så jävla värt! sen åkte vi alla hem från huvudstaden och käkade på restaurang. kvällen till ära umgicks jag med emilia liza & nathalie . chillkväll med film och lite sånt :*  jag och millan åkte hem till mig sen mitt i natten och sov. tack tjejer för en mysig lördagkväll!

idag har jag pluggat till mitt 300 sidor religionprov jag startar dagen med imorgon , ovärt som sate.. faaaaail.  ska träffa annika sen också, vi ska ... PLUGGA! :D life is a biaaatch.

bilder från fredag , har dock bara bilder från våran lilla förfest ;










torsdag & SOLEN EFTERLYSES

eyyyy :) haha , dagens fråga lär ju vara vart solen tagit vägen? :O extremt jobbig skoldag. efter var jag med nathalie, liza och millan , riktigt mysigt alltså! senare gick jag & nattu på ett möte.. som var såhär tråkigt och vi fattade ingenting , grrreat.

jag spelar ju som sagt i nyby innebandy. och nu är det såhär att nybys damlag (?) ska slås ihop med årstas damlag och bilda en ny förening ; fbc innebandy . jag vet , namnet var ju kanske inte det bästa menmen . jag trodde att fbc stod för ; forward, back & center men tydligen inte! floorballclub .. jag vet inte riktigt hur detta känns för mig , men man får ju hoppas på det bästa och jag ska köra minst en säsong och sedan se :)

puss

inte lika soligt idag inte ..

nej, såklart bjöds det inte på sol idag. illa , men vad gör man. har spenderat största delen av min dag med nathalie, hemma hos henne. hade bara två lektioner idag och det var ju riktigt nice. nu till kvällen blir det att plugga lite so , fundera ännu mera på gymnasium, HATAR DET HÄR , och sen vill jag träffa min lilla älskling annika :D

puss


soliga sverige

åh härliga sverige . sooooolen! det här är ju underbart . living the swedish dream . eftersom jag är sjuk blev det ingen skola för min del idag , istället har jag solat och spenderat tiden utomhus. så himla värt! nu till kvällen hoppas jag på att träffa annika, och som strecket under q ( mitt och A's utryck istället för pricken över iet ) så vankas det dubbelavsnitt av desperate houswives ikväll, yesbox!

gotland, tofta strand sommar 08 :)


malin karlsson, levde i 15 år.

jag tror inte någon har undgått att missa dödsnyheten om denna flicka . Malin, 15 år , som gick in i en tågtunnel i stockholm och blev överkörd. självmord eller inte självmord? det finns många variationer kring hennes fall. men det viktigaste är inte hur hon dog, det viktigaste är varför hon dog. 

en tjej som var väldigt bra kompis med Malin, berättade för mig förra veckan att det var faktumet självmord. enligt henne så hade Malin sprungit ner i tågterminalen och ( tillochmed) sagt till vakterna att hon skulle ta livet av sig. då hade dom tydligen bara skrattat åt henne och hånat henne och använt ord som ; yeah right att du ska .. osv. anledningen till att den här bekanta till mig vet allt det här är för att Malin hade smsat henne under kvällen och dom skulle ses. den här tjejen var till och med på väg till station för att hjälpa sin vän som mådde dåligt., men hon hann inte i tid. men vem vet?

en annan historia kring Malin,
som jag läste om, var att hon var ordentligt full och skulle gömma sig för vakterna i tågstationen. då råkade hon av misstag hamna i en tunnel och när tåget kom var det för sent. precis innan hennes död hade hon smsat en vän och skrivit " jag hör hur tåget kommer " . men som sagt, vem vet?

jag vet inte riktigt vad jag ska tro. jag har en känsla av att hon just då för stunden kände sig trött på allt, och det är klart att alkoholen hjälpte till så hon mådde ännu sämre. a moment of depression som ledde till en ung flickas död. men vad vet jag? det här är bara det jag tror. den här tjejen hade hela livet framför sig. hon var lika gammal som jag , hon lever i samma land som mig & pratar samma språk som mig. vi har exakt lika möjligheter i livet. varför skulle just hon dö? hon hade så mycket att se fram emot och så mycket som skulle ske i hennes liv. jag kände absolut inte Malin, men jag tycker det är hemskt att en sån ung människa blir berövad på sitt liv. alla borde ägna en tanke åt Malin, verkligen alla. tänk på flickans familj, vänner, skola . alla som blev påverkade.




/ mg


den jag värderar högst, always and forever baby :*


skilda tider, skilda öden

pratar i telefon med den här filuren :*


hemkomst

ännu en skidvecka i vemdalen avklarad . annika gjorde den perfekt , för er som undrar liksom. bilder kommer med tiden , maybe. som tur var ramlade vi inte ner för ett stup som förra gången vi befann oss i vemis. nej, men den här gången hamnade vi dock händelsevis i en skog i två timmar med tätbevuxna granar. och då menar jag verkligen tätbevuxna. vi låg där in the middle of nowhere och.. grät och skrattade och beundrade granarna . det hela slutade med att vi tog av oss skidorna och kastade ner dom och gled efter sicksack mellan träden, till slut kom vi fram till en väg en bit bort från.. skidanläggningen. sånt som bara händer oss?

jag är sjukling. inte så uppskattat direkt, mår skiiiiiit. jag har troligen råkat ut för en rejäl förkylning/bihåleinflammation, men jag lever, det gör jag ju . ingen skola för mig imorgon iallafall , life is a bitch.




vi hörs


pallaaaaa blogga

det är tråkigt att blogga . känns lite som bloggen håller på att dö här sakta men säkert.. allafall, hemma från underbara örebrocupen . laget mitt var obesegrade i gruppspelet och åkte ut i kvartsfinal i a-slutspel på sudden straffar. ett litet mål alltså . kändes ju mindre bra, men jag överlevde .. trots lite flipp här och var :D

nu ska jag ta vara på lovet & värmen, ( dvs inte blogga ) jag tar nämligen med mig min bästis annika och så ska vi spendera resten av lovet i vemdalen :D tredje gången detta år för mig , but whatever i love it . kommer bli dunder!

ikväll ser det ut att bli grillning med vänner, återstår att se . nu ska jag packa , puss .

bild från idag med annika ;


nu har jag påsklov & ÖREBRO!

idag var min sista skoldag på ett tag. tummen upp upp upp! imorgon drar jag iväg till örebro ( igen, men ni vet ju min kärlek till staden :D ) den här gången vankas det örebrocupen med älskade laget. living the dreaaaam! hemma igen på söndag , och sen på onsdagen åker jag och annika till vemdalen, living the dream agaaain :D hahaha

idag efter skolan mötte jag upp mina kära vänner stephanie, aria, manuela, lina, isabel, annika & isabelle för att umgås och chilla lite i staden. vädret va ju dunder , sånt gillar vi. nu till kvällen kommer nathalie hit och spenderar natten, och imorgon beger vi oss mot sveriges kanske skönaste stad ; örebro!


onsdag and i freaking love it!

och nu äre det april people, sommarn närmar sig med stormsteg! det gillar vi, det gillar vi starkt. alltså onsdag är verkligen veckans bästa dag. belive me! jag börjar 20 i 10 och slutar 20 över ett :D fast idag slutade jag halv tolv eftersom jag hade det frukade matteprovet. det gick hyfsat i guess, har ännu ett matteprov imorgon. när ska detta sluta?

nu har jag skrivit mitt engelskatal som jag ska ha imorgon, det ska bli kul faktiskt :D oj, det är så inte likt mig att se fram emot en muntlig framställning .. något måste ha hänt under natten ?! haha .. jag har även läst the best damn book '' om jag kunde drömma " och njutit av vårsolen , ett måste en dag som denna :)

nu ska jag möta upp min bästis annika på stan , och senare vankas det innibandi! make my dag <3