Ont

I can't tell you that i can't live without you.
I can live without you - i just don't want to.


You were my number one

Fick åka bil till och från skolan idag, då känner man sig lat. Jag bor 5 minuters gångväg från skolan. Man ser den från mitt fönster. Illa.

Till middag blev det kinamat med fina människor. Nu ligger jag död och smärtan är mer än jag klarar av. Ska bara sova och vakna om ett par år. Goodbye.



My heart stops when you look at me

Eftermiddagen; hängde först med millanpillan, shopping & middag i gränby med mamma och bror. Fick åka rullstol. Jävligt bekvämt. Har en bild på det, men tvivlar starkt på att jag kommer lägga upp den.

Nu; äter pizza, pluggar och inväntar kungarna av tylösand. Förnedringstv kan vara den bästa tvn.

HEJDÅÅÅ


let's run away and never come back

Idag hos sjukgymnasten fick jag verkligen upp ögonen för min smärta. Hon var helt chockad över att jag inte äter smärtstillande. Tydligen är det omänskligt. SUPERHUMAAAAN WOHO. Nejrå, men lite sjukt är det ju. Måste börja göra det så kanske man kan få sova lite om nätterna och kanske få gå i skolan. Saknar min fina klass!


Höst helvette

Okej, hatar äckliga september oktober november (det ända som är bra är att alla små filurer fyller år). Vidriga månader. Regn, iskallt och blåst. Där, i mitten av allting, hoppar jag på mina fula små kryckor. Tror ni jag ser fram emot det eller?

Gillar december litegrann för då är det jul och nyår. Då får man mysa hur mycket man vill, äta hur mycket man vill och pyssla hur mycket man vill. Fast det är mycket mysigare om man har en hel familj kanske. Eller en pojkvän för den delen. Får väl mysa med liza jag. Eller erika, hon gillar att mysa.


kolla bara vilka gossisar. riktiga pärlor


Just the way you are

Hallihallååååå. Har varit i skolan idag. Tog mig 25 minuter att stappla dit, i vanliga fall tar det max 5. Värt! Jahaaaa vad ska jag göra nu då i mitt ytterst intressanta liv? Äta, plugga och vänta på nathalie som ska sova med mig. Imorgon ska jag träffa min snälla sjukgymnast för jag har onormalt jävla ont i mitt knä. BOOM


drygt ett år sen, grym kväll! ;


Just the way you are

Hallihallååååå. Har varit i skolan idag. Tog mig 25 minuter att stappla dit, i vanliga fall tar det max 5. Värt! Jahaaaa vad ska jag göra nu då i mitt ytterst intressanta liv? Äta, plugga och vänta på nathalie som ska sova med mig. Imorgon ska jag träffa min snälla sjukgymnast för jag har onormalt jävla ont i mitt knä. BOOM


drygt ett år sen, grym kväll! ;


livet

PLUGGA PLUGGA PLUGGA , SOVA SOVA SOVA


syster, always and forever

Min lille bebbe kom hit med godis hehe! Hon vet vad jag gillar må jag säga :D. Ska till skolan imorgon yeeeeees. Nu ska invalido sova, puss




väntar på att min lilla tinky winky ska komma hit hihi


when you wake up in the morning next to youre new lover.

Sängliggandes idag igen.
Imorgon ska jag försöka kämpa mig till skolan!


where did i go wrong

Ligger här i sängen och väntar på att the hills & the city ska börja. Reagerar inte alls bra på mina tabletter som "ska hjälpa mig". In my ass säger jag bara, mår nästan sämre av dom. Illamående, trött och rätt ut sagt tappar jag livslusten när jag äter dom. Sjukt, jag vet, men så är det. Så fucking jobbigt, klagtjejen over here.


*

07,08? millan <3


pancakes

Tre rätters middag igår satt fint de. Snart åker min fina örebro familj hem till sig igen, och jag ska då försöka ta mig till maxen för pannkakskalas. Kommer bli tufft!


kom till mammaaaaa

Livet skulle kännas betydligt mycket lättare
om jag hade denna skönhet vid min sida.


Be strong

Idag kommer min älskade julia från örebro och hälsar på mig med sin familj. Jag ska verkligen försöka gå lite idag så jag kan vara social haha.. vi ska försöka ta en tripp till gränby centrum. Om jag orkar och kan. Svimmade nästan imorse igen när jag skulle ta mig ur sängen. Men vet ni? Bara man vill så klarar man allt. Så jag ska vilja, och jag ska kunna.




min kväll...

Lagom bra att det är fredag och jag sitter hemma nyopererad. Kuuul. Nej men får väl göra det bästa av det. Hoppas ni andra har det betydligt roligare än jag iallafall. X

 

 


Korsbandsoperation

Ojojoj. Tänkte försöka blogga lite medans jag är vaken och orkar skriva om operationen. Dagen innan (onsdag) fick jag ju som sagt duscha i descutan. Så jävla äckligt, tänk er att ni duschar i ren vodka. Efter klockan 00.00 fick jag varken äta eller dricka. Åkte upp till sjukhuset dagen efter och blev omhändertagen direkt. Fick lite tabletter, byta om till riktigt snygga sjukhuskläder (not) och fick min säng och garderob och sånt. Fick nålar och rör i armen också, smärtstillande.

Vid det här laget var jag helt uppgiven, det kändes som om läkarna kunde göra vad som helst med mig. Det skulle ändå inte spela någon roll. Jag var inte mig själv.

Blir inkörd på bår till operationssalen där läkarna söver mig. När jag vaknade några timmar senare kände jag den värsta smärtan någonsin, hela benet brann och sved och värkte, galet ont. Läkarna får lite smått panik när dom ser mitt tillstånd så jag får mer morfin och tabletter. Somnade.

Jag sov och vaknade till lite då och då för att få mera tabletter och dricka vatten mellan 12.00 - 18.00. Så trött tjej! Jag var inte ens hungrig trots att jag inte ätit något på över 12 timmar. Tröck i mig en halv macka. Sen skulle jag upp och "vandra" (åka rullstol) lite vilket resulterade i att jag svimmade. Bra där. Sen kom liza och mor min och hälsade på. Låg med dropp och kallsvettades. Blev lite piggare när dom hälsat på mig!

Somnade i min lilla sjukhussäng och vaknade halv sju dagen efter. Det första jag gör när jag vaknar är att svimma ännu en gång när jag skulle upp på toa. Låg och skakade i typ en timme. Kollade ut genom fönstret och hatade min situation. Det blev lite bättre och jag åt litegrann. Kom hem idag runt elva kanske.

Nu ska jag fortsätta knarka tabletter och sova. Det ända jag faktiskt kan göra. En uppsats blev det minsann. Synd det, äsch ni behöver ändå inte läsa det är ju för min egen skull.


mitt fina ben. okej mega bandage haha

gud vilken äcklig bild. haha man kanske inte får lägga ut såna här? :o

jag och liza idag. nattis fotograf!


ingen sömn och inga svar ingenting kvar

Okej. Jag är helt jävla vettskrämd. Orkar inte med det här, inte nu. Tankarna är för många och alternativen är för få. FUCKING HATE THIS SHIT. Hatar mitt jävla knä.


vi glömde våra minnen

Här ligger jag för tillfället ensam i min säng. Kungarna av tylösand börjar snart & det kan man inte missa hahah sjukaste. Sen ska jag göra något icke vanligt. Duscha och tvätta håret med vodka. Descutan heter det och är bakteriedödande. Luktar precis som vodka SÅ JÄVLA ÄCKLIGT. Sånt måste man göra innan operationen. Sen får jag inte äta något efter 00.00 inatt fram tills efter operationen.

Imorgon skär dom för andra gången upp mitt knä och gräver runt (okej way to much details). Kommer bli en jobbig period i mitt liv nu. Vi hörs när vi hörs.

snart är jag där igen.


hahaha

hahahahah roligasteeeee, hällde nyss en FULL filmjölksskål över nathalie. DÖÖÖÖR HUR LYCKAS JAG, det va inte ens meningen!!!! det är filmjölk och müsli överallt.



mina sömnlösa nätter, dom blir bara fler och fler


love oh love

Vart i skolan hela dagen även fast jag slutade två. Pratade med min gamla "coach" (mentor) och sen blev vi kvar ett bra tag. Väääldigt givande konverasationer och diskussioner. I'm serious haha. Fan, älskar min skola.




Kanske gråter jag sen

Hej mina vänner. Nu är jag lugn igen. Sitter här med min älskade nathalie, myst med henne ikväll. Alltid lika bra. Nu ska vi sova, puss & godnatt




arg arg arg

ÄR SÅ FÖRBANNAAAAAAAAAAAAAAD HELVETTEEEEEEEEEEES FAAAAAAN. okej. lugna dig nu. nej måste bara få utlopp för min ilska. mycket tjat om knät hit och dit i bloggen, MEN I DON'T GIVE A SHIT RIGHT NOW. herregud.

Idag var jag på "knäkoll" som man tydligen ska gå på innan operationen. Jag slet av korsbandet för ETT JÄVLA ÅR SEDAN. Huuuuuur, jag undrar bara, huuuuuuuuuur kan proffisionella läkare INTE se att ett korsband är av??? Det har tagit dom jävlarna ett år att inse att det faktiskt är trasigt. Jag har till och med gjort en titthålsoperation för att "dom inte riktigt var säkra" på hur det låg till. Är dom efterblivna kan man ju undra.

Om korsbandet upptäckts DIREKT när jag skadade mig (11 oktober 2009) så hade jag vart bra idag. Helt återställd. Jag hade kunnat spela den här innebandysäsongen. Jag hade kunnat åka skidor nu till våren. Kommer jag kunna det nu???? SVAR NEJ.

MEN neeeeeeeeeej så bra har man det inte. Har mått så extremt dåligt över den här skiten i ett år nu, och att veta att jag kunde ha varit bra vid det här laget gör så ont att veta. Nu missar jag massvis med roliga grejer plus en hel innebandysäsong bara för att dom inte upptäckte felet i mitt knä på en gång.

Min slutsats är alltså, Uppsalas sjukvård är ett skämt. Skrattretande. Fyfan.

Oj, känner att detta blev en väldigt aggressiv text. I'm sorry.






don't you know that love kills

En dag i innebandyhallen. Sprang i regnet med emilia, här var det blött må jag säga. Ska snart träffa tjejerna, tyckte det lät som middag också. Hope so! SEE U



The good old days

Ska till allianshallen idag! Mycket minnen därifrån. Talk to you later!
Blod, svett, tårar, bråk och extrem jävla lycka.


when i'm gone

Pluggat. En fredagskväll. Känns otroligt jävla skönt.


En spricka i fasaden

Bor själv nu. Sen igår fram tills söndag. Ikväll ska jag vara hemma och få alla jävla skolarbeten ur världen. "Babysitting" aswell. Det regnar och jag ska ut snart. En tuff vecka har passerat, och det värsta är att nästa vecka kommer bli en av de kanske värsta i hela mitt liv.

Torsdag den 23 september är dagen med D. Operationsdagen. Några helvettesmånader is on their way. Mår illa bara jag tänker på det.

Okej, inget happyface idag. Synd det. Ibland bara orkar man inte.


är man kär så är man


GODNATT

Nu är jag hemma efter barnvaktsjobbet. Mysigt var det med den lilla tjejen jag lekte med! Nu ligger en trött liza bredvid mig och vi ska sussa. Upp tidigt imorgon för sjukgymnastik! Here we go again. GODNATT


trötta jävla torsdag

Sov med min nattis igår. mysi! Imorse verkligen droooog vi oss upp ur sängen för att köra thaiboxning med klassen. Sen får vi reda på att det var en timme framflyttat. OVÄRT. Helt jobbigt.

Har inte haft några lektioner idag, men har haft ett möte och pluggat liiiiiite (väldigt lite) med liza. Nu ska jag äta pannkakor och sen åka iväg på barnvaktsjobb.

PUSS


Cause i told you once, now i told you twice

Vaknade nyss. Lite skönt sådär! Skolan börjar två, men har ett "möte" då så börjar lite senare. Nervöst. Ikväll blir det bio med mami! Talk to u latero


saknar kissekatterna!




VMA's 2010

Alla borde kolla på MTV nu. GRYYYYYMT. Gah, crazy.


22 mars 1993 - 22 juni 2010

"fast måste upp lite tidigare för jag ska hem till jennifer på morgonen och hämta lite kläder och dra med ungen till skolan :]  men det gör inge för vi bor nära varan!" Skrivet av mig här i bloggen, den 27 januari 2009.

Kollade igenom mitt arkiv idag. Gjorde allt för dig och för ditt välmående. Vad som helst, när som helst, bara för dig jennifer. Ändå räckte det inte till. Jag kommer alltid älska dig. Du lever kvar i mig.



it's gonna take a lot to drag me away from you

Gosegosade med alice och liza igår. Såg lite av "sex education", värsta jag sett i hela mitt liv. Fy helvette. Idag har vi inte gjort ett skit ( som vanligt ).. skolan börjar två och slutar fem. Sen ska jag springa iväg till dansaerobicsen och skaka lite. Värt!


hector fatty dog


Watching this world pass me by

Vem är jag? Ja vem är jag. En regndroppe i havet ungefär. Jag heter Matilda Gradin, 17 år gammal och bor i Uppsala. Jag växte upp i fålhagen och bodde där tills jag var 16 år, då mina föräldrar skiljdes. Nyligen alltså. Jag flyttade då till centrum med mamma. Det är det värsta som hänt mig, någonsin, och det skär fortfarande i hjärtat. Det fick mig att tappa tron på kärlek och löften.

Jag går just nu andra året i gymnasiet på JENSEN. Bästa skolan enligt mig, kunde inte ha valt en bättre skola. Dock gick jag först en vecka på Rosendahl i början av ettan men bytte direkt. Jag går i en tjejklass, yes you heard me, bara massa chicks i min klass. Men det är kul det med! Vi har extremt roligt i skolan.

Jag har spelat innebandy sedan jag var sju år gammal. Det är/var en väldigt stor del av mitt liv, lite som en livsstil. Det fick mig att må bra. Nu har jag inte spelat på ett år eftersom jag skadat mitt knä ordenligt. Det har varit en enorm påfrestning och jag har varit nära att ge upp flera gånger efter alla mediciner, operationen, sjukgymnastiken och smärtan. Snart ska jag göra min andra operation.

När jag tagit studenten ska jag resa. Se världen. Uppleva saker. Jag hatar känslan av att leva i en bubbla, precis som jag gör just nu. Jag behöver spänning och förändringar i mitt liv. Mitt drömyrke är författare eller journalist. Jag är tjejen som skriver noveller på fritiden. Tjejen som alltid söker någonting, men inte vet vad.


Running up that hill

Börjar två idag, gick upp åtta. Varför? Hade sjukgymnastik klockan 9. Men jag klagar inte, snart äger operationen rum och jag är en bit på vägen till att bli helt friskt. Även om det är långt kvar.

Nu tänkte jag plugga lite och invänta skolan. Talk to you laterrr.


ett stort grattis till min stjärna på hennes födelsedag <3


för att jag saknar dig mer och mer för varje dag som går

Helvette vad jag saknar dig. Jennifer.
Dagar som denna var du den ända som förstod, på riktigt.
Älskade ängel, vila i frid.



en natt fullproppad med kultur

Efter en lång och skön dusch känner jag igen mig själv igen. Nästan.

Igår
; middag hos annika med bästa tjejerna, vidare till stan & sen till linus. Deckade bredvid liza halv tre. Jobbigt skönt. Bra kväll med fina människor, samt en av de sjukaste kvällarna i mitt liv. Sanslöst.






så ta dina minnen och försvinn ifrån mitt liv, älskade älskade du.


What to do

Idag, mina vänner, har jag inte gjort ett skit. Degat med liza. Sovit lite. Tv-häng. Ansiktsmask och mys på balkongen med den donnan. Fin dag det, jag klagar inte! Har övningskört idag med förresten, good girl.




changing could be a good thing, but sometimes it runs you over

Efter jag kört lite bil med pappsen åkte jag ut och cruuuuuisade (hehe) med lille linus,som tog körkort idag, liza & simon! GRYMT. Älskar att åka bil. Roadtrip till stockholm och hoffmaestro på fredag dårå, blir fint de!

Måste ta och köpa en hårfärgsjävel imorgon. Going darkbrown again...



gammal bild. svart hår, helt serri.


KÖR KÖR KÖR..

... BIL BIL BIL. Övningskör så mycket jag kan. Ska börja med teori helvettet den här veckan också. Ska ha mitt körkort så fort jag är 18. Jobba på ba! JAG SKAAAA


Salt

Bio igår med Liza. Salt med Angelina Jolie. Säger bara GRYM film. Ännu grymmare brud. Blev helt imponderad. AS BRA, se den!


MAKE UP

Fick en sminkkurs samt lite produkter från FACE när jag fyllde år. Valde en vardagssminking och här är lite av resultatet, the eyessss;




PRODUKTERNA, concealer & puderfoundation.


Hoho

Sitter i skolan nu, började 9 slutar 11. Meganice dag. SEE YOU

i'll be back

Två filmer och mys hos linus igår med fina tjejer och killar. Min datahelvettesfan har gått sönder så uppdateringen kommer icke flöda. Hörssssssssss


vill tillbaka till gotland
bästa platsen på jorden


This is where the story ends

Middag hos anna igår med fina tjejer. Megagod mat och grymt sällskap! Idag var jag på sminkkurs @ face, visar bilder sen. Annars då? Jag och liza ville göra något av den här lördagen så shopping blev det. Seeyou


NEW IN

i am sick and tired of everything.

Tröttaste dagen eveeeeer. Fy helvette. Drog mig upp från sängen i morse klockan SJU. Gick i sömnen (typ) till idrotten. Kunde vara med på uppvärmingen sen fick jag gå hem. Värt att gå upp sju för att inte göra ett skit. Sen väntade världens längsta och jobbigaste skoldag på mig. Sov på tyskan, illa. Gillar ju tyska. Fan. Så luddigt inlägg, inte bra. imorgon är det äckligt skolfoto. Gissa vem som ska gymma/ köra sjukgymnastik precis innan? Jo, JAG. Nu kommer liza, hejdo.


vilka äckel





Ready steady go

Gröna skjortan från H&M, röda från GT och så converse. Vita såklart.
Har även lite nya snygga smycken, mhhhh.


Heaven is near

Har myst med min gudsyster hela eftermiddagen/kvällen.
Tacos och fruktsallad blidde det också, gottttt.
Underbaraaaa människa