Tjeeeenare manneeen

NU; solsidan maraton och chailatte. Älskar denna tisdagskväll, for sure.


minns inte mycket från denna kväll
synd de.


there's just no turning back, when your heart's under attack

Heeeey you. Mysdag igår. Käkade en hel b&j själv hos liza. Övningskörde (håll er inne...). Mot kvällen myste jag framför ice age med chips och cola tillsammans med winrow systrarna (liza & alice)  tills vi somnade. Gullegull.

Tränade dans aerobics efter skolan så gott det gick med knäjäveln. SÅ JÄVLA KUL. Party rätt igenom skulle jag vilja säga. Jag är inte ironisk! Den här veckan drar sjukgymnastiken igång igen, inte långt kvar tills operationen nu. Snart så. Äckel knä.


bithday child (sex)

Oj, har en del att ta igen här känner jag. I lördags begav vi oss ut till landet för att festa. Väldigt blandat folk, fina som fula, snälla som dumma. Saknade människor dök upp också vilket lyfte stämningen. Vi drog hem hyfsat tidigt och under tågresan hem slog klockan 00.00 vilket betyder att det blev söndag = MY BIRTHDAY. Fick massa pussar och kramar av mina underbara vänner wiho!

Dagen efter fick jag frukost och massa presenter på sängen av mamma & bror, senare under dagen kom släkten, liza & natta. Mysigt! Till middagen kom det familjekompisar för att fira mig. Hade en grym födelsedag, 17 barre nu då.. bara ett år kvar!


förra året på min födelsedag



HEEEEEEEEY MAKARENA

IGÅR; Middag för linus som fyllt 18 år. Grillat, mega. Skön kväll med fina människor. Sov hos nathalie med mina galna brudar (jag natta millan liza) efter ett ostkrig och ett one of a kind skrattanfall. U're the best!

NU; Dega tills planerna för kvällen är klara. Fyller år imorgon, tjoho!

tre bilder från igår, bjuder på de...










Talk to you tomorrow

Har helt plötsligt fått världens kanske skönaste schema. Exempel: Måndagar, 9.00-11-00. Börjar även runt 14.00 några dagar vilket INTE är helt fel (sova <3)

Mysdag med min bästa.
Liza, natta, erika. Veryyy nice.
Prommis med en vovve och en snällis senare.

NU; SOVA


Tuesday

Skola, lunch på panini (en extra stor oxfilépizza satt fint), häng med elin liza erika & emilia, middag med liza och nu ska vi fortsätta att göra det vi är bäst på, leva riktigt bra.

lazy liza



Remember this moment, when you almost caught Captain Jack Sparrow

NU; popcorn och annat gott framför pirates of the carabean efter en promenad med min liza. Bättre måndagkväll får man leta efter. Riktigt noga. Guten nacht!


Världens vackraste skärgård

Första riktiga skoldagen idag dårå. Lunch på storkens uteservering satt fint de, solen brände må jag säga. Det ser ut att bli ett bra år, i'm ready!

Slänger upp lite bilder från seglingen i
stockholms skärgård för två veckor sen:










girls girls girls

Gårdagen: Avskedsfest för Camilla. Vi grillade, badade utomhusjacuzzi samt i sjön och hade det riktigt trevligt må jag säga! Natten var fortfarande ung och vi (jag, erika, natta) åkte vidare till gränbytrakterna och hade kul med the usual guys samt saknade brudar. Kortfattat: En lyckad kväll!

NU; Shopping på ikea och sen övningsköra. Yeye.






s to the hopping

Stan idag med liza, fick med mig en bh, ett linne, en t-shirt och lite presenter hehe. Och skolböcker, kul... Väskan köpte jag i förrgår!


Lugn nu

Mysig fredagkväll hos lisa med greklandsbrudarna + några fler tjejor! 18 åringarna (buhäääää att man inte är de) drack vin och åt kex, ost och hela kittet medans jag och liza drack bubbelvatten och käkade chips. Way to go hehe. Nu ska jag kolla på dear john, dricka varma koppen och SOVA. Mhhh. Godnatter.


greeeece 2010.


-

Helg. TALK TO YOU LATERRRR.

haha häxa.. illa.


Fucking hate sweden

Vad fan gör jag här? I skit Sverige. I Uppsala. Jag vill vara i New York, Sydney, Dubai, London, Bangkok eller Barcelona. Spelar ingen roll. Jag kan inte längre. Måste bort. Blir galen. Livet är bättre utomlands, deal with it.


Me and you, just us two

Går i skolan nu jag. Började sjuttonde. Vet dock inte om det räknas som skola när man är där en timme per dag och inte gör ett skit! Idag spelade vi brännboll. Inte för jag bidrog med något men mysimys ändå. Haha skoja, inte ett dugg mysigt men trevligt kanske är det rätta ordet.

Nu har lisa åkt till USA. Så kul för henne, men tjejen blir saknad. Ett jävla år. All kärlek & lycka till dig fina vän!

NU ; sex and the city 2 för andra gången detta dygn. I have liza by my side. Wow.


random bild...


The last song

Läste boken på engelska när jag va i spanien, början av sommaren. Igår kollade vi på filmen. Otroligt bra, rekommenderar starkt. Men boken var bättre. Så är det ju alltid.


No fantasy

Här var det torrt. Genomgång: har umgåtts med vännerna och njutit av de sista dagarna av sommarlovet. Kvällar hos linus samt sitta uppe hela natten på nattas balkong. Idag började skolan igen. Happpp, bye summer hello winter.



DRIVE

Trevlig kväll igår med vännerna i gamla uppsala. Vissa badade, andra inte. Vissa satt ute vid poolen hela kvällen och diskuterade livet, andra inte.

Nu ska jag övningsköra. Känns stabilt. Fredag den 13onde idag också. Skön timing.
Catch u lateeeeeer



Big city life

Fick träffa min saknade erika idag äntligeeeeeeen inte sett na sen skolavslutningen! Fika och stan blidde det. Kom hem en skjorta rikare faktiskt. Nu ska jag väl gå runt och göra ingenting. pyss


NEW ONE


Fina lisa

Hemma i uppsala once again samt back in business.. Igår åt vi tjejer middag på tavernan för att säga hejdå till lisa elander som kommer att befinna sig i USA det kommande året. She's a lucky one säger jag. Det var jättetrevligt och god mat. Kommer sakna dig min lisa, det blir inte samma utan dig.




Hejdå mitt älskade gotland

Imorgonbitti åker jag tillbaka till fastlandet. Känns tungt. Vill inte. Ioförsig landar jag inte i uppsala förrän tisdag, ska direkt ut i sthlms skärgård och segla. Tight.


Macbeth

Ljummen augustikväll på gotland. Vi såg Macbeth!
NU; sola några timmar innan jag far iväg på barnvaktsjobb.
PUSS













ROMA

Nu; teater i Roma. För er icke gotlänningar och ej pålästa turister så har Romateatern Sveriges största och finaste utomhus-scener där det varje sommar utspelas massa föreställningar. Alltså, nu ska  vi se teater utomhus.

förra året

Wedding

Imorgon & på lördag ska jag ju vara barnvakt på ett bröllop. Vems bröllop undrar ni då? Alex Schulmans bröllop. Okey, let me explain. Schulman och hans Amanda gifter sig här på gotland och jag ska sitta barnvakt åt en liten bebigulligull på tre veckor (!) eftersom bebisens mamma är tärna. Både fredagen och lördagen plus att jag ska jobba på mitt vanliga jobb på lördag. Hur ska detta gå? Den som lever får se. PUSS


SUNSET

Mitt älskade gotland.


Ph: moi.





hard work work

Om dagarna gör jag det jag är här för. Att jobba. Som det ser ut nu (om allt går som det ska) så jobbar jag imorgon, torsdag, fredag och lördag samt vara barnvakt på ett bröllop fredag & lördag. Uppdateringen sviktar lite, jag vet, men just nu jobbar jag för fullt.

VI HÖRS

LIZA JANE WINROWWW

LJW is home in sweden efter att ha chillat järnet i grekland i tre veckor. Va ju där med henne en vecka (skönaste veckan på länge förövrigt). Har saknat min vapendragare, moraliska stöd och andra halva!


<3

Uppsala saknar jag inte för en sekund, men mina älsklingar saknar jag till tusen. Pratade med emilia i telefon nyss, min fina emilia.

 


ALLT OCH INGENTING

Jobbat. En vecka kvar på jobbet.
Gotta love summer.