The last one standing

Efter lite spring på gränby kom jag hem med lite stuffs som jag förövrigt inte orkar visa. Pallar inte visa upp allt jag köper längre, såååå kul är det inte att blogga hehe. Maskerad ikväll dårå, kan bli kul.

A slight figure of speech

Lyssnar på musik och väntar på att få åka till gränby med kylan! Talk to you lateroooo


UPDATE: vi har fortfarande inte åkt... kylberg familjen är höjden av seghet


för vem fan vill vara normal?

Igår åt vi sushi tills våra maggar nästan sprack. Sen hem till millan där vi chillade och badade badkar med skum. Mysfaktor på hög nivå vill jag lova. Runt tolvslaget började vi tagga för ikväll genom att klä ut oss. Resultatet är icke iögonfallande men vem bryr sig om de liksom:






lördag & sushi

Efter en lång höstpromenad och lite mys så är det dags för sushi med emilia. FETT JÄVLA GOTT


FREDAG

Hola babes. Kom precis hem efter en för jävla rolig kväll haha. Oförglömlig. Har äntligen fått magrutor efter allt skratt haha! Nu ska jag pussas lite sen sova, bye

old picturrre


And forever you can holla at me

Gosegosade jättemycket igår och jättemycket idag. Ganska trött nu måste jag säga. Övningskört idag. Har precis bakat pizza med min liza, asa gott. See you when is see you.


hitta den här bilden på lizas dator, åh grekland......


jag var 17 år, ville inte va den som blev kvar, jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor

mitt hjärta


May angels lead you now

Tror ni inte dom små jäklarna fick mig att gå på bion ändå? Se inte paranormal acitvity 2. Jag grät, satt i emmas knä hela filmen, dunka mitt huvud i lizas, bet i emmas ben, panik skrek osv.. Jag är inte så bra på att hantera panik känslor so to speak! Kan även meddela att vi sov fyra tjejer i samma säng ikväll. Tätt intill varan. Det var verkligen en vidrig film och jag kommer aldrig mer i hela mitt liv sova själv.

Idag har vi ätit sushi, jag har vart på utvecklingssamtal och hos sjukgymnasten. Nu ska jag duscha, PUSS


When i look at you.

Väntar på att pappa ska komma hem så ska vi ut och övningsköra. Kylberg och liza försöker dra med mig på paranormal activity 2 ikväll. Inte en chans i världen. Ettan har gjort så jag inte kan sova själv, tvåan skulle banne mig göra så jag inte kan sova över huvudtaget.

before the storm


don't let me go


halloween

Förra halloween... Katt & prinsessa var jag då. Orginellt! Det här året ska jag slå på stort. Tänkte typ... Elefant, ljusstake, väckarklocka eller nått. Haha skoja tråkig tjej.
Men jag har mina ideér och jag gillar det.


hahaha lucy förra året: OLJESHEJK
hur skön får man va, bästa


memories in blue

Upp tidigt i morse för att ta mig till gymmet, sjukgymnastik it is. Tre gånger i veckan nu. Nu ska jag laga pasta carbonara och sen blir det skolan. See youuuuuuuuuuu!!!!

Vad ville vi med livet här kan man ju fråga sig,
trötta små femtonåringar. älskart.


Come out to meet you, tell you i'm sorry, you don't know how lovely you are. I have to find you, tell you i need you

Sitter och pluggar väldigt aktivt. Har en stor redovisning imorgon och jag hoppas, hoppas, hoppas att det går bra. Gud vad intressant inlägg, varför i helvette läser ni min blogg ens? Blir så trött..... Goodnight!



Kom precis på att jag har matteprov på tisdag.
MEN KUL DÅ FÖÖÖR FAAAAAAAAAAAN!!!! Blir en lång natt för mig...



en sång för alla dom som drömmer och vågar hålla hoppet vid liv

Så jävla nöjd. Söndagar för mig brukar innebära två saker: Sova och äta. Idag var det andra bullar vill jag lova, gick ut med gosehunden, åkte till erika med lajsabajsa och depri mega pluggade, har precis övningskört och snart ska jag iväg på middag. Ikväll ska jag skriva klart min bok analys och sen bara chilla järnet.

grymmmmmmt


wherever i go or whatever i do all i can think of is you

Ikväll är man hemma med en vovve, god mat och massa godis. Kan behövas en lugn kväll. Imorgon blir det depriplugg. Orkar inte ens tänka på allt jävla skol arbete som kommer. Ångest på hög nivå.



vilken jävla kväll

Kvällen igår: middag hos amanda med elva brudar, ja ni kan ju själva tänka er hur det gick. Vi körde "sex-lekar" och jag fick dansa porrigt mot en högtalare. Haha, älskar er tjejer. You make my days.

Sen drog vi vidare till valsätra för fest. Jag hade kul, träffade massa saknat folk. Det blir vad man gör det till. Kände dock att mitt knä inte levde livet precis som jag, borde haft kryckorna MEN JAG ORKAR INTE. Sen blir det alltid jobbigt för känslorna tar över. Önskar man inte behöve välja.

Nu ska jag mysa med hunden och äta glass. puss

where did i go wrong and lost a friend

Det var fyra månader sedan idag. Fyra månader utan henne vid liv. Tiden går fort. Saknar henne så mitt hjärta slits ut. Jennifer Lindström, allt är så trasigt utan dig. Jag lovar, jag lever åt dig. Så gott jag kan.



Here's the day you hoped would never come

Skolan idag bestod av engelska redovisning samt stresshantering. Rushade iväg till sjukgymnastiken och tränade bort mina tankar. Det virvlar i huvudet. Ikväll blir det tre rätters middag med hollywood tema hos amanda, nice nice nice.


den här kvällen, KN 10, väldigt bra kväll.
saknar det.


IT TAKES TWO TO MAKE A THINH GO RIGHT

Blir inte så mycket till uppdatering idag, har nyss käkat och nu blir det bio. Himmelen är oskyldigt blå. Sen ska jag till liza för mys och sova, hörs imorn rå!


Hide and seek

Har jobbat med grupparbeten hela dagen lång. Tufft.
Nu: musik, sen kanske man får fin besök? Vem vet.



här låg man fint för mer än ett år sedan och väntade på att få spela rugby på idrotten.
Imorgon är det dags igen,
tjejklassen ska kötta! Inte jag såklart, but still.


det är lätt att tänka bakåt när förvirrningen tar fart

Inte fan går det att sova i tid heller. Plugg plugg plugg och sen somnar man ju på dagen efter skolan. Bra dygnsrytm du har matilda, FETT BRA. Nej nu ska jag kolla på lejonkungen två och förbereda mig mentalt för att börja skolan 8 imorgon.


never have i ever wanted someone as bad as i want you, and it's fucking killing me

En helt vanlig tisdag. En ganska bra tisdag. Livet är väl helt okej bra.
Tv kväll jo man tackar. Tänker och funderar. And off i go, bye


Oxford comma - vampire weekend

Chillar mest.


För jag vet vem jag är när jag är hos dig.

Har fått julias systemkamera bilder från spanien i somras.. då var man brun och livet lekte. Eller, det lekte fram till den 22 juni. Ikväll ska jag kolla på antingen aladdin eller djungelboken och sen SOVA. Välbehövt.







just carry on

Skulle ju plugga. Vad tror ni hände? Självklart somnar jag. Har sovit fram tills nu. Sömnbrist och sömnsvårigheter, jotack. Ska aldrig sova själv igen, inte ens försöka, för det går inte.



Here comes the rain again, falling from the stars

Somnade runt 05.00 inatt. Inte va man kaxig idag inte, trött tjej number one. Har varit på sjukgymnastik och nu ska jag plugga. Vill ni veta vaaaad? Jaaa klart ni vill gud vad roligt att höra!!!! Två engelska uppsatser, ett tyska arbete, matteprov, två engelska muntliga redovisning (en jag missat från tidigare), en svenska muntlig redovisning, företagsprov inom kort. VAR DET ALLT ELLER??? Det kunde man väl ge sig fan på att tvåan suger musten ur en. Och det här är bara början. Kommer inte ha ett socialt liv på ett tag känner jag. HEJDÅ


den här gladheten är som bortblåst vill jag lova




'cause after all you do know best

blir så jävla less på allt och ALLA. fan ta uppsala, ge mig något nytt. jävla skit helvettes fan. vet inte vart jag har mig själv, dras åt alla håll.

if you don't want to see me again, i would understand

Har haft släkten här hela dagen, full fart vill jag lova. Fick en present av min kusin, en rattmuff och airfreshener till bilen. Tror någon vill smöra in sig för lite skjuts när körkortet är mitt. Skön kille det där!

Snart kommer max och hela ligan på middag, det var den söndagen det. Imorgon är det en ny vecka med nya problem, TIME OUT TACK.


cool tjej bakom ratten, nu kör vi


Who's gonna run this town tonight

Medans jag laddar ner massa gamla disneyfilmer (djungelboken, lejonkungen, skönheten och odjuret) så tänkte jag bjuda på lite bilder från igår. HERE YOU GO, by liza. som ni ser gjorde kryckorna succé!






I just wanna let it go for a while

Okey... last night. Vet inte riktigt vart jag ska börja. Tacos middag och förfest med as sköna brudar hos liza. Jag och kryckorna körde självklart nyktert!

Jag vet att jag sa att det skulle bli en lugn kväll för mig, men det kunde jag ju fetglömma haha. Så vi åkte till en fest där det var proppfullt med människor. Det bara kryllade, folk från alla håll och kanter. Lite jobbigt läge där för kryckmongot men jag kom hem levande iallafall. Älskar blandingen på människorna som var där, as nice. Men det blev lite för mycket till slut så då blev det en fartfylld bussresa hem och direkt i säng tillsammans med ben & jerry hihi!

Nu; Remember me och breakfast. GOODBYE


You're still the one i want

Idag har jag ätit sovit och degat. Pluggat lite också för att inte känna mig helt värdelös. Nu ska jag till winrows för middag och sedan utång för tjejerna skulle jag tro, själv ska nog jag och mina kryckor ta det lugnt ikväll. Men man vet aldrig. På återseende, hajdo.


hahaha hittade den här otroligt
sköna bilden från valborg, SAKNAR


When everything's made to be broken i just want you to know who I am

Weird kväll igår... ändå bra. Massa musik, gamla godningar. Då blir man glad. Senare lite drama på allting, så har man en typisk Uppsala kväll. WAY TO GO.


typ såhär weird


du var sjutton jag var sexton och jag skolkade från allt, jag ville bara va med dig

Nu blir det häng med grabbarna hos linus,
eftersom jag är så cool får jag va med.
senare kommer väl resten dårå. hihi



do you know what's worth fighting for, when it's not worth dying for

Ojoj nu är jag i farten igen, ska snart krycka ut i snön (!!!!!!!) och äta sushi. Gottigott!


med blicken långt borta där varken du eller jag finns, där allting är helat och lyckligt igen.

orkar inte. krampar. sliter och drar.
hela jag brinner. vart finns ljuset.


skål säger jag och checkar ut

Har nyss smällt i mig en frödinge kladdis och nu jävlar ska jag skriva engelskauppsats. Idag igen. Där ser man! Hörs sen rå.


grotesk bild men helvette vad lycklig man va då.


som ett slag i magen

ibland går det bara inte.


when i look at you my mind goes on a trip

Skrivit massa engelska hela kvällen. Engelska B är inte att leka med. När jag kände att skolan tog över mitt liv kryckade jag iväg några kvarter och hängde med killarna framför onsdagens tvprogram. Grabbigt av mig! Hehe nu ska jag sova, tomorrow's a new day.


in my head i see you all over me

En fågeljävel (äcklig duva) flög nästan på mig idag så jag snubblade med kryckorna påväg hem. Kul. Annars har dagen varit helt okej, haft två möten med olika lärare och käkat mc donalds. Nöjd tjej. Fått massa arbeten gjorda också. Nu ska jag fortsätta plugga! KUL LIV HEJDÅ


old pic


don't wanna be an american idiot

Skola i form av matte och företagsekonomi! Sen bar det av till tilltugg för lite tapas och fira bror min som fyller år idag. Gottigott. Nu förbereder jag mig mentalt för en lååååång tv kväll. Desperate houswives, paradise hotel, american pie och cougar town. Oj vad mycket det va. I better get going, see you!



written in the stars

Ligger i sängen och väntar på bättre tider. Skolan börjar två! Äcklig dag idag. Slutar fem. Men när jag slutat blir det restaurangmys igen. Pizza igår, tapas idag. Låter fint det, HAJDO.


oj oj oj en liten djurgårdare för några år sen.
långt bak i arkivet. en glömd tid, en bra tid.


i cut my cheast wide open

Lyssnar på Green Day och tänker tillbaka. Riktiga minnen från mellanstadiet. Fint! Eller? Kan inte riktigt bestämma mig. Känslorna är iallafall starka.

Efter tre timmars skola, besvikelse, ilska och tårar samt godis och fina vänner, blev det middag och massa snack på tavernan med världens bästa tjejer. Perfekt avslutning på min skitdag.


min fina älskling. slutar aldrig sakna dig. vila i frid.


Varning för äckliga bilder

Idag, den 11 oktober, är det exakt ett år sedan jag skadade knät. Idag tog jag även bort stygnen efter operationen. Oj, ödet? Här är lite före och efter bilder. Det är ett till "hål i knät" men det kom inte med på bild.


 


No use in calling, because i'm leaving on monday morning

Har gjort det värsta mysigt för mig och natta nu med ljus och allting. Opsiiii what are my intentions..... nejrå äckelmatti haha. Ska sussa nu, imorgon blir det tidig uppstigning trots att man börjar två! Mer om det imorgon dock. PUSS DÅ.


seize the day

Hallihallå! Har degat med nathalie hela dagen förutom när jag åkte till farmor och åt lite och gossegossade med vovven. Natta den lata jäveln sov kvar hos mig under tiden. Kom hem och väckte bruden, sen så ville vi göra något av dagen så vi tog bilen ut till skarholmen med linus och kollade på solnedgången. Väldigt fin kväll!


pannkakskalas!

Igår blev det först en väääldigt glamourös middag med kylberg & liza (mcd haha...) och sen for vi iväg för att se derbyt mellan stv-sirius i juniorallsvenskan. Riktigt bra match faktiskt men till slut tog sirius hem segern. Träffade på många fina människor och även mina gamla tränare. Nostalgi. Efter matchen begav vi oss hem till Åreheds för pannkakskalas och skräckfilm! Älskar spontana kvällar.


sara & larry, sötnosar!

guess what? I am not a robot

Vaknade nyss breve goseee. Igår degade vi sönder, max kom och joinade oss också. Nice. Drömde världens bästa dröm, mådde så bra när jag vaknade. Älskar bra drömmar! Snart kommer min underbara gudsyster hit, sen blire nog gränby. Hejdårå.


Gosaaa

Kollar på idol (OLLE!!!!) och väntar på min fina emilia.
Ikväll ska vi klippa hår och mysa.


prinsessor på en maskerad för ett år sedan,
grym period i livet




älskling


 


skenet kan bedra

Off to school, sen sjukgymnastik. Ont.
Ska få kladdkaka i belöning hihi!



min natta och millans vidriga kladdis,
kan ta på mig skulden för jag trodde
det skulle vara bakpulver i...


There's just to much that time can not erase

Någonstans, någongång kommer det bli bra. After rain comes sunshine sägs det ju. Vart är solen? Vart finns styrkan? Jag vill inte vänta. Behöver den nu. Medgångarna kommer alldeles för sällan, och när dem väl infinner sig är det i sekunder som sedan direkt försvinner. Jag är trött på att vänta på något som inte finns.


Wall street

Älskar regn, så mysigt. Nu blir det thaimat och sedan till winrows för att se wall street och mys. Ska bli as nice att komma ut lite!


dessa två är icke normala någonstans.
men jag gillar dom ändå, jättemycket.


se mig hör mig ta mitt hjärta det slår för dig

Brudarna kör lasergame nu. Idrott på jensen vettni! Haha chillskolan number one. Själv ska jag sova lite. See you wouldn't wanna be you.


Ta mig tillbaka till tiden jag var lycklig

Blir så jävla arg på mig själv. Har lyckats tappa bort min käraste ägodel, den sak jag håller närmast hjärtat. Som jag fått av en person som betydde allt en gång i tiden. Det var kärlek. Vill bara gå och dö. Ska leta hela natten.

UPDATE: Efter mycket letande är allt i sin ordning igen. Tack. Nu kan jag sova igen.

Fått en flaska I huvet, legat sövd på akuten, varit död I minuter, hela själen var bruten

 

 

 


Ela umberella

Check out my homie Ela Eurokid, performing with rebstar in tv4 nyhetsmorgon! You're so worth it my friend.

http://www.tv4play.se/aktualitet/nyhetsmorgon?videoId=1.1846349

http://www.tv4play.se/aktualitet/nyhetsmorgon?videoId=1.1846452


across the ocean, there you are

Pratade med min fina linda igår. Hon befinner sig lååångt borta, i USA. Saknar min lilla tokstolle! Men som tur är verkar hon det bra, även fast hon bråkar med familjens katt haha....


hatt & slips festen för ungefär ett år sedan:


look for the girl with the broken smile



jag har famlat i mörkret men i dig ser jag ljuset.

Pluggar engelska & tyska samtidigt som jag äter frosties hehe. Tvingade mamma att köpa det. Var äckligt trött idag, somnade vääääldigt sent yesterday... Imorgon blir skönaste skoldagen, 8-11, svenska först där vi kollar på Romeo and Juliet med Leonardo Dicaprio (!!!) och sen engelska där vi kollar på Pride and Prejudice. JOBBIG DAG VA? haha love it.

SOMMAR, GOTLAND 2010.



say goodnight and go

laddar för att gå upp 06.00 imorgon.


i want you

Åka bil med linus innan & till skolan, plugg9-11, hänga med hamid till klockan två, hem och äta muffins med natta, chillerilla med två kottar man inte sett på ett tag. Mycket bra måndag. Nu ska jag äta god middag sen kommer liza. Hon ska på yogalates innan hahaha, tänker på i OC när sandy säger det så jävla kul. Ni som fattar, ni fattar.

Fan vad mycket kryckmongot hunnit med idag. Hör inte till vanligheterna hehe.





a man's gotta do what a man's gotta do

Efter en trerätters middag och mys på det är jag mycket nöjd. Imorgon ska jag tvinga på mig ett par jeans. Kommer bli riktigt tight. Orkar inte se äcklig ut längre, nu får jag skärpa mig. Skabbig brud ska bli normal brud.

mina bästa vänner.


just another sunday

Idag; bakat hallonmuffins och kollat på the last song. Gråtit.
Mailat en hunduppfödare. Hoppas och vill. Kämpar.


för dig kan jag göra det tusen gånger om

min vackra, starka vän.


det var sommar det var gjädje och vi dansade och sjöng






to you my friend.

Den här bloggen borde ni verkligen checka in, mina vänner, en av de mest fascinerande människorna jag träffat. Ni borde verkligen kolla för det tog ganska länge för mig att förstå hur man länkar....... 

I belive in you ela.

http://iameurokid.wordpress.com/


andra oktober

Idag; vart på ikea, förnyat mitt rum (!!!), ätit mega mega mega middag, tittat på snabba cash samt ätit b&j half baked. Bra lördag.


mental breakdown

Idag har inte varit en bra dag. Tur att man har världens bästa mamma som muntrar upp en och kommer med presenter, <3 Ska få skjuts till winrows senare för lite middag! Måste komma ut, blir psykad av att ligga inne....

i love you, u're the best.


Autumn

Fin höstdag, har redan hunnit mysa med min emilia.
Önskar jag kunde gå ut, isånafall hade jag gått och gått och gått.