slutar blogga nu

.. kanske kommer igång senare igen!

bye summer :'(

kom nyss hem från första innebandyträningen, asnice ju.
snart ska jag sova, imorgon är det som sagt slut på friheten...
JO09 , journalistikprogrammet på Rosendahlskolan.

imorgon börjar allvaret.

last night, sommarlovets sista riktiga kväll.
kvällsfika med lisa agnes liza annika ,
sedan vidare på festligheter i vårdsätra , valsätra menar jag förstås ( lisa, observera ;) )med lite mer folk!
sov hos nathalie :*

nu ; träffa negar som varit borta från mig i en månad, ska bli awesome. bye

tiden rinner ut i mina händer

sommaren är slut om 5 dagar. eller inte precis sommaren, men lovet iallafall. den här sommaren har bara sprungit iväg. det har gått helt sjukt fort! kan inte ens fatta att den är slut. många dåliga saker har hänt under sommaren, men majoriteten är bra. en riktigt bra jävla sommar! många minnen har skapats, det gillar vi. nu ska jag ta vara på dom sista dagarna av lovet och njuta till max, för om 5 ynka dagar är det back to reality igen..

bild från gotland med annika, fifan vad livet lekte dom dagarna!


21.03

drar mig över till natta nu och ska spendera kvällen/natten med henne.
kan inte bli så mycket bätte :]


big love 2 u (:


rubrik kanske....?

göteborgresan och madonna-konserten va awesome. hela staden va helt galen, alla va så sjukt övertaggade på madonna! så jäkla nice alltså , hon är ju legend. fullsatt ullevi , 60.000 pers, tänk er själva hur mäktigt det var :'D

*


inte fick man vara hemma länge innan det va dags att åka ut till svartholmarna (?) och campa. vi va ju runt 7, 8 stycken så tältet var megastort. bara det att det välte klockan 4 på morgonen.. men det va nice ändå :) jag och nathalie åkte hem idag, but the rest stayed. liiiiite panic när båtjävlen inte funkade och det blåste storm mitt ute i havet, då övervägde vi att ringa 112 och sjöräddningen, men det löste sig ;)

la isla bonita! bye


hola bloggen!

kom precis hem efter en helskön kväll med frida & annika. vi svepte förbi timbuktu spelningen i 1 minut för att sedan åka till sunnersta för lite chillfest. eller vad man nu säger, vad vet jag! ;D

nuuuu ska jag sova mega, ska ta 7.00 tåget imorgon till gbg. nu ska jag ut och fara igen som emma lundin påstår :* hemma igen på söndag, bye!


 bjuder på madonnas nya singel " celebration" :]



gbg here we come

blogga är faktiskt rent ut sagt t r å k i g t :) anledningen till att jag fortsätter med bloggjävlen ( haha ) är för att jag vill dela med mig av det jag gör i sommar osv. så efter sommaren är det schluuutt med bloggning och uppdatering ;)

imorgon åker jag och min fina barndomsvän julia, mami & sussi till göteborg :D girlsweekend i 4 dagar med shopping, sol&bad, utekvällar & MADONNA! kan inte fatta att jag ska se the queen of pop live . kommer bli en awesome tripp!

dom senaste dagarna jag varit hemma har mestadels spenderats på olika badställen med värt umgänge! kvällarna har bestått av allt möjligt. myskväll på bryggan och äventyr i bälinge, for example! :D

jag & min snyyyygga vän emilia

tänk för att jag är hemma nu!

hemma igen efter en så in i helvette skön vecka, bilder hamnar på fejjan en vacker dag ;D nu ska jag vara i uppsala i en vecka och sen drar jag vidare igen.. jag känner att jag är en jävel på att resa alltså! igår träffade jag myyyycket roligt och saknat folk at jontes place. asnice ju!

vi hörs senare :*