middag med s, z, l , s, n, e & m

kom precis hem från middag med tjejerna på rififi. vi firade negar ( som vi alla är mäkta avundsjuka på , ett år till arton darling, håll ut! ) som fyller år idag! stooooort grattis igen .

och en varning till alla solariumälskare ; sola absolut inte 35 minuter i trean på solpalatset om ni inte vill vakna upp med brännskador i fejjan dagen efter! detta är bekräftat av min kära vän sofia nordgren , puss gumman :*


till min stjärna , negar .


idag fyller min baby 17 år!
grattis negar torabian, du är guld hjärtat!
always and forever :*

inte helt okej

att tappa busskortet i ett element en måndagsmorgon känns ju som en passande händelse att börja veckan på. tro inte att jag tappade det bakom eller på sidan av elementet, nejnej inuti det. ibland undrar jag hur jag lyckas med allt.. tack mamma som med drastiska åtgärder  & lång tid till slut fick ut det :*


till alla åttor och sjuor ..

alla ni som går i sjuan & åttan ; NJUT! ärligt jag menar det .. jag tyckte åttan var pain, det var ganska mycket prov och så inför första betyget men nian är helt otrolig! ni kanske längtar till att gå sista året och så, och visst, det är skönt att slippa grundskolan sen men med tanke på hur mycket prov och läxor och muntliga framträdanden och inlämningsuppgifter OCH nationellaproven jag har just nu , no kidding allt på samma gång, så kommer nian ändå alltid vara värst. 

om man nu skulle ha tur och händelsevis ha en provfri vecka, fest! då kan man leva igen. fast bara lite, eftersom läxorna ändå alltid hänger på hem. lärarna bara öser på med uppgifter! det är inte det att jag inte inser att man måste ha kunskapsprövningar, för det är en självklarhet , MEN MÅSTE ALLT VARA PÅ SAMMA GÅNG ?! det är bara för hemskt! tur att jag trivs i min underbara klass dock, annars vet jag inte vad jag hade gjort.. nian suger, kortfattat. och den som sa att nian var latch , buuullshit!

så till alla er som lider av sjuan & åttans påfrestningar ; vänta ni bara ..

nej vet ni vad? nu ska jag plugga . ganska så oväntat.. not .

yesman

åkte ut ur slutspelet igår mot vide med ynka målskillnad. hatar hatar hatar sånt! men that's life . sen blev det middag med annika & några familjekompisar och senare för mycket festande för min del..

idag ska jag plugga matte & jobba, låter ju bra för min ekonomi och för det kommande provet :D


tillägnat bim troell

okej, fel av mig. bim förstörde INTE musiken :)

så kan det gå :)

igår fick gottsunda stryk av oss med 2-0 , så ikväll spelas det semifinal :D mycket bra match. kändes minst sagt skönt alltså. förresten spelade evelina sjuuuukt bra! 

gårdagskvällen spenderades först hemma hos annika och sen med massa skönt folk hos larsson. nice kväll, dock lite synd att bim förstörde musiken typ klockan.. 9 ;D och liiite synd oxå att jag & annika blev bannlysta från sängen pga av dräll . så kan det gå ibland!

nu ska jag fixa mig och sen möta upp natta på stan , pusssss


slutspel

nu ska jag snart åka iväg till allians för att spela slutspel :D jääääävligt taggad måste jag erkänna!


sommarlov, snälla?

jag lägger allt åt sidan nu , orkar verkligen inte. nationella engelska uppsatsäckel idag, matteprov nästa vecka ( döda mig ) , sen efter påsk blir det två inlämningsuppgifter i bild, nationella matte  , prov i religion 300 sidor, tyskaprov & kemiprov OCH nationella i kemi. kul liv.

nu ska jag slå på världens kanske bästa film twilight och bara andas för en timme eller två.

filmtips

här kommer några sevärda filmer in my opinion ;

- She's the man
- You got served
- Another cinderella story
- Wildchild , MÅÅÅÅÅSTE SES!!!
- Eden lake

:*

örebro <3 mig

och så var man hemma, ännu en gång. det har blivit mycket farande utanför uppsala för mig de senaste dagarna alltså! örebro är dunder, där ska jag bo någon gång i livet. jag ska ju även bo i malmö, stockholm, göteborg, new york & los angeles :D så jag antar att det är bäst att jag vänjer mig vid detta farande. framtiden är ju aldrig huggen i sten .

nu över till lite dåtid. gårdagen , jag och julia lagade middag samtidigt som vi taggade till med partymusik. senare drog vi på en skitrolig fest, dansade sönder oss och jag hann decka innan klockan elva. det var ju något nytt! fast jag kom igång igen senare :D vid halv två ungefär stupade vi i säng med ömma fötter. det var en myyyyycket värd vistelse faktiskt!

idag har jag tagit mig hem från örebro , nu ska jag duscha och fixa mig för att käka middag med annikas familj, och tjejen själv såklart, och sen sova där. saknat min bästis i helgen!

puss :*


julia älskling

liiiiive från örebro people :D älskar den här staden helt seriöst, idag har det vart jättevarmt och jag & julia ( som jag bor hos, ni vet hon jag var vemdalen med på sportlovet ) har shoppat och ätit lunch. nu håller vi på att fixa oss inför ikväll då det är aaaaskalaaaaaas :D:D:D:D först blir det mysig middag och sen utgång, like it!

julia & jag i somras, brännan skulle man ju vilja ha tillbaka..

dagens outfit & goodbye


          dagens outfit ;

  • jeansleggins från vila
  • kofta från MQ
  • linne från gina tricot

nu gott folk, åker jag till örebro! kommer hem på söndag men kanske får ni en uppdatering därifrån .


friday i'm in love

fredag till min stora glädje,  och att det är studiedag försämrar ju inte saken. idag sov jag ut lääänge, och har sedan bara gått på en promenad med en vän & plöjt igenom one tree hill säsong sex. mucho bra!

senare på kvällen var det dans för min & annikas del, den här veckan var koreografin klart roligare, det gillar vi verkligen. sen spurtade jag hem och fixade mig för att äta indisk buffe med laget. ett ord ; värt..

efter  den goda middagen gick jsg & nathalie hem till henne och här ska jag spendera kvällen med en bunt filmer, godis & cola ( <3333 ).

imorgon gott folk, åker jag till örebro! för er ovetande älskar jag örebro, det är som mitt andra hem. nu ska jag återgå till min älskling natta och filmen, vi hörs!


home sweet home

hemma nu efter 5 sköna & lata dagar i vemdalen. det var faktiskt otroligt skönt att koppla bort skolan några dagar och umgås med klassen utanför klassrummet. i will really miss this class . dock har vi hunnit med mycket under dessa dagar, till exempel ramlade jag och annika ner för ett stup ca 70 meter djupt med skidor och pjäxor. där satt vi i en grotta i 1,5 eftersom vi inte kom upp, men till sist kom en skoter och räddade oss :)

måste ruscha, vi hörs!
( lite bilder & sånt kommer)

ye

lördag hörni. ikväll har jag chillat järnet hos orebrands med skönt folk. melodifestivalen gick av stapeln, och en vinnare fick vi ju. skam, sverige, skam. nog om det fiaskot haha! nu ligger jag här i sängen med min underbara bästis som redan somnat. ovanligt , not.

imorgon åker jag upp i norr med klassen. vemdalen närmare bestämt . hemma igen på torsdag, men vänta er ingen uppdatering från min sida . vi hörs people!


i taket lyser stjärnorna

förlåt för mitt lilla utbrott tidigare, men gud, jag var verkligen arg haha! i'm so sorry . somsagt var ju jag och negar på bio " i taket lyser stjärnorna" . den var mycket bra och gick rätt in i hjärtat, och tårarna, ja dom kom ju av sig själva. jag har dessutom läst boken vilket gör filmen ännu mera levande. mycket bra film people, mycket bra!


vad ger äckelgubbar rätten?

okej , nu ska jag verkligen försöka formulera mig på ett bra sätt. jag är så jävla förbannad. eller nej, fel ord, jag är helt flippad. ledsen, sur och rädd. kvällen till ära skulle jag och min kära vän negar på bio " i taket lyser stjärnorna" återkommet om filmen sen. iallafall, efter bion när vi står i väntan på bussen kommer det tre äckliga feta aspackade gubbar i 50 års åldern och ställer sig vid oss. dom börjar prata med oss på engelska och pekar på våra rumpor osv . SÅ SJUKT JÄVLA ÄCKLIGT!

sen går en av dom alldeles för nära, så nära att känslorna går från obehagligt till rädd , kanske lite mindre än en meter ifrån och skriker ; buh , eller ngt liknande som om han ville skrämma oss OCH SEN BÖRJAR HAN SPRINGA MOT OSS . då flippar jag ut totalt , skriker värsta och grinar skitmycket . jag hatar verkligen sånt där , äckliga pedofil gubbar är min största fobi. som tur var dök det upp lite trogna killkompisar till mig som vi stod med ett tag , tack .
 
jag undrar , vad ger dom där äckliga patetiska gubbarna rätten att skrämma oss och " jaga" oss? visst, han backade tillbaka sen och dom höll sig undan. men det stör mig att vi tjejer alltid ska behöva vara rädda för att bli antastade och jagade av äckliga gubbar. det är respektlöst, och jag skiter fullständigt i att dom hade druckit, spelar verkligen ingen roll. hade jag inte haft negar med mig vet jag inte vad jag hade gjort ärligt talat. jag syftar inte bara på händelsen ikväll utan överhuvudtaget. varför ska vi behöva känna oss tvingade till att gå på upplysta gator med mycket folk på istället för en snabbare skogsväg? det är fel .

blääää

idag hade jag nationellaproven i engelska, kunde inte vart mer otaggad alltså. sjuk, trött , äcklig. men ärligt talat så gick hörförståelsen hyfsat bra, bara att jag glömde svara på en fråga haha, typiskt mig.. läsförståelsen var pretty hard däremot. men jag gillar engelska och det gör ju klart saken bättre!

efter hela nationella-delen av dagen gick jag hem . det var värt, mycket värt. är trött som satan, men nu ska jag städa och läsa twilightboken :D ikväll blir det utgång om gud nu är på min sida i det här insjuknandet ..



om jag kunde drömma

kände för en lite gråare designt för tillfället , och så får det bli. nu ska jag krypa ner i sängen och läsa om jag kunde drömma och sen sleepa tight . det bådar gott, people! puss

no rubrik mannennnn

helluu bloggen :) idag var livet inte alls på topp när jag vaknade. men jag pallrade mig så plikttroget iväg till skolan ändå. min tanke var att gå hem innan lunch men det ryktades ju om att det skulle serveras pannkakor, så jag stannade. jag helt seriöst levde för dom där " pannkakorna" fram till lunch, då jag inser att det inte alls var pannkakor till lunch. för dom var slut. istället var det.. potatisbullar. gulligt! då kändes det rätt så ovärt att gå hem eftersom jag bara hade två lektioner kvar. så jag stannade, och var sur resten av dagen.

tacka vet jag nathalie . efter en lång och sur skoldag traskade vi hem till henne för att invänta innibandi träningen, muuums. utanför hennes hus hittade natta en äcklig liten fågelunge som inte kunde flyga. såklaaaaart tycker hon den är jättesöt och tar in den i huset! hon döpte den till hilmer haha , den va jätte tam :o , sen släppte hon ut den pga min lilla fågelfobi och för att den helt plötsligt kunde flyga :D

iallafall så hade jag och min älskling lite våffelmiddag innan innebandyn, mysigt. tråkig träning dock , sånt gillar vi inte. märkte nyss att det här inlägget var sjukt tråkigt , ååååh palla skitsamma. bye


mina åsikter

desperate houswives har verkligen tappat glöden i mina ögon. jag anser mig själv som ett tvseriefreak så jag kan uttala mig i det hära för jag har faktan. jag har alla säsonger hemma, jag kan det utan och innan. den säsongen som sänds nu är lite för hemsk , det händer för mycket oönskade saker och som har ju hoppat fram fem år i tiden bara sådär. inget är som det ska och man sitter bara och väntar på " det hemska" som kommer hända så småningom.

förut satt jag så glatt och skrattade åt Brees perfektionist-tänkande, och åt den slampiga Edie som byter kille lika ofta som hon byter underkläder. Gabrielle med sina humörsväningar och tokiga påhitt kunde göra min kväll. Susan som alltid gör allting fel och råkar ut för olyckshändelser, och åt Lynette som kämpar med sina bråkiga småbarn som alltid busar. det är känslan jag saknar, längtan att se programmet som sänds klockan 21 på tisdagar. ge mig tillbaka det riktiga DH!




tillbakablick & framåtsökande

för 10 år sedan var jag fem år och livet lekte. inge bekymmer och inte åtaganden. man levde helt enkelt!
för 2 år sedan började jag sjuan i tunabergskolan. skaffade mig nya vänner och bröt banden med andra.
för 3 månader sedan firade jag världens bästa nyår med mina underbara vänner, livs! nytt år ny start, somsagt.
igår gjorde jag ett val som kommer att påverka mig hela mitt liv. säger inget , ångrar inget.
just nu anser jag mig själv väldigt lycklig. jag lever ett bra liv, klart det alltid är något som saknas men det är en självklarhet.
om ett år går jag vårterminen i första ring på en skola här i uppsala. jag har förhoppningsvis längre hår och har fortfarande kvar några av mina riktiga vänner.
om tio år är jag 25. jag jobbar i stockholm inom tv eller tidning, och om lyckan är med mig har jag kanske hittat kärleken. det blir till att ta reda på.

:)



på tal om inget alls, här är en nära vän till mig vid namn emma smith som sjunger. är hon inte braaaaa?!

hej där bloggen , i'm back

ligger i min sköna säng och lyssnar på musik . nyss hemkommen från min vän nathalie . tro det eller ej , men vi pluggade! :o liza gjorde oss sällskap ett tag . vi har ju somsagt ett stort idrottsprov imorgon . pppain

ikväll blir det till att fortsätta plugga , sen desperate houswives :D livskvalité må jag säga . skippar träningen ikväll , pga vissa anledningar. så kan det vara ibland. känner mig inte direkt i toppform, men jag överlever , hoppas jag!


"diversa tempore diveso fata "
allt har ett slut, inget varar förevigt.
skilda tider, skilda öden

en till kusin!

idag den 8onde mars har jag fått ännu en liten låtsaskusin :D hon heter ellen och är freaking adorable! med låtsaskusin menar jag att det är min farmors mans barns barn (?) okej , so what att vi inte är släkt , jag vill att hon ska vara min kusin och så ska det va :D

skriva istället för att prata

jag är inte bra på att prata , jag är inte bra på att hålla ett tal .
det är därför jag skriver, jag pratar inte, jag skriver.
det är därför jag bloggar.

söndag

hade en awesome lördag i kungsberget med emma . där blev det åka av , tro mig! speciellt i skogen , man va inte så kaxig när man väl kommit ut ur skogsrundorna med barr i hela käften och snö innanför kläderna. men det var kul , bigtime!

lördagskvällen till ära var det ju melodifestivalen , andra chansen. kvällen spenderades med skönt folk och vi satt och skrattade åt caroline af ugglas när hon fick sitt väntade utbrott. det var nice, chill kväll :D slutade med att jag och annika somnade på manfreds golv medans dom andra så skönt fick plats i sängen. jag gick hem och sov ( tur att jag bor nära annars hade jag inte orkat resa mig från hans " sköna" golv ) och nu i efterhand känns det som ett mycket smart val :'D

och alla hatar vi söndagar.  som att jag inte slitit nog med fysiken förra veckan är det nu dags för ett nytt prov, idrott&hälsa på onsdag. 60 sidor ungefär! inte härligt, inte okej. måste bara hålla ut den här äckliga veckan , sen sticker jag till vemdalen and living the dream!

bye

min fredagskväll i bilder , nu taggar vi för ikväll!




frrrridaynight people

yessir , nu äre helg :D klockan närmar sig ett och jag kom precis hem från manfred. där har jag även spenderat kvällen med sköna människor, mycket värd fredagkväll :) eller precis innan jag & annika gick dit var vi och dansade ( ragga dancehall för er som inte vet ) , det gillar vi! 

anledningen till att jag är hemma såpass tidigt, är för att jag ska vara hos emma klockan 8 imorgon bitti! det är uppoffringar man får göra om man nu ska till kungsberget och ha det skitnice hela långa lördagen! bilder från min fredagskväll kommer senare . puss


bild från vemdalen 09 m. jullanpullan, dock gör jag reklam för klövsjö haha  :*

torsdag

två ord ; depri dag..  tur att jag har min lilla solstråle annika iallafall! hon är för fin hon alltså :D jag känner verkligen att jag just nu sköter skolan precis över marginalen godkänd. har verkligen inte tid! inte helt okej.  jag hatar torsdager, längsta dagen . man bara biter ihop och försöker klara av den skitdagen. men vadå , min kära klass har ju ändå skolans skönaste schema! så vem är jag att klaga egentligen? :o 

innibandimatch hade jag idag oxå . i storvreta, eller närmare bestämt vattholma . vinst med 3-1 . det satt skönt kan jag ju bara säga! inte långt kvar till örebrocupen nu heller , sooooom jag längtar :'D

och så var det helg igen . vi närmar oss påsklovet people! hang on there .. den här helgen ska bli lika bra som den förra , det kan du slå dig i backen på haha! speciellt jag och emma dårå som ska åka backar i kungsberget .

puuss


onsdag

jag bokstavligen drunknar i läxor och prov just nu. utan överdrift. snart är det över, snart är det hejdå högstadiet! bara att hålla ut .. det blir bättre, det blir det alltid .

just nu sitter jag och lyssnar på skön musik , och försöker tappert plugga lite i sista sekunden. ska snart åka iväg och träna innebandy :D love it! räddar min dag. sen blir det väl hem och .. plugga. 

gud jag känner verkligen vilket tråkigt inlägg det här blev. illa , ska försöka mig på en uppdatering senare ikväll.
 

chad michel murray aka lucas scott , i'm in love :*

måndag

hej bloggen! back to school , jag hade verkligen svårt att få upp ögonen i morse. hemskt. åkte förbi nathalie innan vi gick till skolan, jag bara kände för det. för hon är bäst.

kom hem och tanken var ju plugg. men fan , det är svårt när jag precis börjat på one tree hill säsong 4 . fysik kan vänta, men inte lucas scott och hans snygga friends ;D . nä men ärligt, nu ska jag äta och sen plugga. på riktigt, promise! nu ska jag och pappa äta :D puss

"every good song ends sometimes, but that
doesnt mean that you shouldnt enjoy it while
playing"


lördag-söndag uppdate

dagens problem var ju att jag hade två festligheter jag ville gå på mot kvällen, och jag kunde verkligen inte bestämma mig! så det slutade med att jag gick på båda :D ett mycket värt beslut , muy bueno :D

en väldigt bra start på dagen fick jag och mitt kära lag med en vinst mot alunda. dock missnöjd med min egen insats, men det är inget att göra något åt nu. nu till kvällen , det började med att jag, negar, zoe, sofia & lite mer eriksbergbrudar va på bring down the beat, en fest i musikenshus. det va uppträdanden för hela slanten och roligt folk. faktiskt va det nice :D lite senare på kvällen mötte jag och sofia upp kerstin, lina, isabelle & stephanie för att gå till den omtalade greeeeeeeeekfesten! hahah, en fest i grekiska nationen. lite lamt i början om jag får säga det själv, men sen blev det drag! det gillar vi .

nu sitter jag här och tycker synd om mig själv. gårdagen bjöd nämligen på en saftig träningsverk. kan va från matchen, men kan också va från allt dansade i klackskor. only god knows!