michaela forni

"Jag ser ljust på framtiden. Det är så mycket roligt som händer just nu. Jag inser att det är det som är min räddning. Och nej, jag trivs inte i min livssituation just nu men med tanke på allt som händer vet jag att jag snart gör det igen. Jag längtar så mycket efter allt som kommer att hända. Och jag kommer aldrig att tappa hoppet om kärlek. Jag har insett att jag verkligen är en förhållandetjej. Jag älskar att vakna upp med någon på morgonen och komma hem till någon om kvällen. Jag älskar att ha någon som bryr sig om mig och som jag får bry mig om. Att ge och att ta. Jag längtar tills jag har någon som kommer och räddar mig när jag är ledsen och som får mig att känna mig som en bättre människa än jag kanske egentligen är. Jag längtar efter två tandborstar och att få köpa hem riktig mat som jag äter med någon annan än mig själv. Jag längtar efter att få känna mig liten och vara lilla skeden. Någon som ibland inte kan låta bli att slita av mig kläderna när jag stiger innanför dörren. Jag älskar kärlek och jag längtar tills jag får känna det igen, men så länge jobbar jag på att bota ångesten och njuta av det liv jag har. Som innehåller helt otroliga vänner, den bästa familjen, en vacker lägenhet, spännande äventyr och nätter fyllda av dans. Skratt, tisdagsmiddag i sängen och sms.

Jag har gjort mod av sorgen och börjat agera

(och det är läskigt som fan)"

 

http://stureplan.se/bloggar/michaela

 

Det hade lika gärna kunnat vara jag som skrev det där. Så bra skrivet, I fucking love you. Följ hennes blogg, en av sveriges bästa skribenter i min mening.


En bättre måndagskväll

NU: Sista milleniumfilmen, luftslottet som sprängdes. Noomi Rapace är min idol. Frågor på det?


osminkad men glad ändå, happy

Sälen

Första resan 2011. Det var så otroligt välbehövande, en vecka utan några bekymmer. Alla mina bästa vänner samlade i en stuga flera hundra mil ifrån skit-uppsala. Åh vad vi levde livet. Vi gjorde allt  ifrån att åka skidor, basta, mysa, laga mat, förtära alkohol (lite mycket ibland dock), slåss, åka pulka, gå promenader, dansa i sofforna och MASSA annat rackartyg som jag dessvärre inte kan dela med mig av. Hehe, men tänk er själva. Vill tillbaka NU och får ångest över att vara hemma. Kortfattat var den här resan en av de bästa i mitt liv. Åh vad jag älskar er mina små idioter, you make me shine.


hang in there

Framtiden. Det är bara ett år kvar till studenten och tiden går alldeles för fort. Snart står min klass där och kastar hattar, sjunger och gråter. Jag blir lite fundersam över människor som redan nu panikslaget hetsar över vad dem ska ta vägen efter studenten, vänta och se bara! Själv har jag no fucking idea vad jag vill göra med mitt liv. Och inte gör väl det något? En sak vet jag dock, klarar jag gymnasiet så klarar jag allt. Det gäller att kämpa nu in i det sista för min framtid tog sina första steg samma dag jag började på JENSEN. Såååå mina vänner, ikväll ska jag njuta av ett MVG på min uppsats och plugga. You know why? För jag vill komma någonstans här i livet. och min motivation och viljestyrka ska ta mig dit.


Det är visst nån som är tillbaka.

Tog bilen till jobbet idag. Oj vad vuxen jag lät haha, nej men övningskörde ut till skarholmen! Längtar till min jävla körkort, LÄNGTAR. Kom precis hem efter en tuff dag men det är alltid värt det i slutändan. Nu blir det solsidan sen ska jag spendera kvalitetstid med nathalie. Hörs imorn rå, HEDDÅ HA DET.



work is calling

Hörs ikväll, peace

Stopp

Ganska trött tjej idag trots extremt många sovtimmar inatt. Har gått en långpromenad, övningskört genom Uppsala och skrämt livet ur pappa genom att gasa på som fan genom ett par rondeller. Stackarn, tror nog han såg döden i vitögat under dem sekunderna. Imorgon vankas jobb! Äntligen, har längtat faktiskt.



ni är alla likadana och jag hatar er.


Som ett slag i magen.

Ja, eftersom mitt knä bestämt sig för att försvåra mitt liv så mycket som möjligt är det fortfarande inte bra. Ett rent helvette är vad det är. Varje gång jag åker hem ifrån sjukhuset säger dom till mig "Nu hoppas vi att det här är sista gången vi ser dig här!". Och så skrattar läkarna, jag med. För det skulle ju vara ironiskt om jag faktiskt skulle komma tillbaka tänker vi obekymrat. Trots det återvänder jag ALLTID till Löwenströmska sjukhuset. För mitt knä är värre än vi någonsin anat. Next up: ännu en magnetröntgen. Operation? Vi får se. Vill inte, inte igen.

It can only make me stronger.

Hemma i Uppsala igen efter en vecka i Sälen fylld med skratt, grått, vin och en jävla massa kärlek. En vecka senare och helt plötsligt känns allt inte totalt värdelöst längre. Ikväll ska jag nog mysa med min papi eller hänga med grabbarna. See you guys!


Hejdå

Imorgon styr vi stegen mot Sälen. Kan inte ens beskriva hur skönt det ska bli. Alla bästa vänner (10 pers) i en stor stuga i en vecka - vad mer kan man önska sig?

framsteg

Ett MVG på psykologiuppsatsen som jag bokstavligen grät mig igenom. Fan så skönt.

vi kommer att dö samtidigt du & jag

låter den kalla natten komma. ska försöka sova. vet redan nu att det inte kommer fungera. ger upp litegrann och bryter ihop. sen börjar jag om igen.



du kunde aldrig laga mig, kanske var jag för trasig trots allt

jag är en sån som kan ta mig upp ur det djupaste diket.
en överlevare. det vet både du och jag. ingenting ska få
förstöra mig. någonsin. och jag vet att jag kommer må
bra igen. någon dag. jag räddar mig själv.


så mycket mer.


jag har världens finaste och bästa mami.


-

Jobbade sammanlagt 17 h i helgen. Mina stackars servitris-ben blödde av smärta igårkväll. Älskar att jobba dock så klaga bör jag inte göra. Alla hjärtans fucking dag idag. Och?

Jag ska göra nånting, jag ska slå er med häpnad, gå över en gräns jag ska bryta mig ut


styrka

Kom precis hem från jobbet. Ska sova ett par värdelösa timmar. Klockan ringer 04.30 imorgon och då väntar mig en söndag fylld med just precis jobb. Exakt det jag behöver just nu, bortträngning och distration.

erfarenheter

Hur jag gör för att överleva just nu:
1. Är aldrig ensam.
2. Jobbar så mycket det bara går.
3. Fokuserar på skolan.
4. Fast egentligen är mina vänner livlinan tills vidare.

inget utan er

Tack för att ni lagade mig när jag var krossad.
Tack för att ni pusslade ihop mitt liv igen.
Tack för att ni höll mig i handen och torkade bort mina tårar.
Tack för att ni reparerade min trasiga själ.
Tack för att ni inte lät mig ge upp.

söndag

Efter alldeles för lite sömn vankades det sex timmars jobb idag. Men jag klagar faktiskt inte, gillar att jobba och cashen rullar in! Planer för min söndagskväll är: Långdusch med musik, få massage, äta fajitas och sen solsidan. Over and out people.




Tonight

Hey guys! Kör lite nattbloggning nu. Kvällen bestod av att prata om livet, moral, ärlighet och allt annat skit vi människor lider brist på. Emilia och Liza stod för sällskapet och det var en jävligt givande kväll. Love you. Nu lyssnar jag på Lykke Li och väntar på min pojke. See you when I see you!

5 februari

Sjukt degig kväll igår. Kunde inte vart bättre ärligt talat! Middag med Liza och sen drog vi iväg till Kottorps place och hängde lite med killarna. Spelade spel och allt som hör till. Lite senare fick jag skjuts in till stan av jeppson (duktig kompis som tagit körkort!!) och somnade framför OC med min pojke.

oj snygg tjej blir mosad

lurendrejeri

Varför är vintern tillbaka? Det var verkligen vår i förrgår. Solen sken och himmelen var klarblå. Jag skulle säga att detta är som att återuppliva en människa för att sedan döda den stackarn igen. Dramatiskt men helvette vad sant.


vår 2010, njuter


-

Igår hade jag världens stressigaste dag. Det har nog aldrig varit så skönt att krypa ner i en varm famn och sova mot kvällen. Det bästa jag vet. Ikväll blir det förmodligen mysmiddag och häng med vännerna! Uppskattat som fan.


Smoke and mirrors

Lifehouse nya album. Finner inga ord.

NINJA

Lite kul är det att jag ligger hemma med opererat knä och igår sprang min ninja till pojkvän in i en järnbalk när han spelade lasergame. Hahaha så ironiskt. Radarparet liksom, kan man ha mer otur? Eh nej. Ibland undrar jag hur vi lyckas med allting.

arga på livet


utanför fönstret slår våren ut

Förutom att boka sommarens resa igår, spenderade jag kvällen med min älskling. Middag och massa pussar, jag klagar inte!

Nu märks det verkligen att skolan drar igång på allvar, har redan massa uppgifter som måste kirras. Känns inte helt okej. Det ända positiva är att vi går mot sommar, snart så!